- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsia
lelkes újonc
Köszönom az ötletet,de van nekem egy kínai nvr-em, azzal müködött a dolog. Gondoltam itt az ideje frissíteni ezért vettem az itt is ajánlott hikvisiont. Sokkal jobb, szebb vele minden. távoli elérés visszajátszás is csodás a saját appal. A kínaival ezek kicsit (nagyon) döcögősen mentek.
Tehát mindent ugyanúgy állítottam be ezen is, sőt még rá is van írva, hogy támogatja a más tipusú kamerákat. Csak az a fránya mozgásérzékeléses felvétel nem megy.
A kamera biztosan küldi az infót, mivel a régivel ment, ezért arra gondoltam mégis valami beállítási probléma lehet, akkor úgy tünik mégse támogatja teljes körűen.
Köszönöm a segítséget! -
Vodike
tag
Ki mire szereli fel a kamerát? Ilyesmire gondolok: [link]
exTiga
-
vampire17
addikt
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de szuleimnel Sec-CAM NVR van es ahhoz a vmeyesuper nevu "szuper" app hasznalhato... Na ez az app kb egy hete teljesen hasznalhatatlan... Eddig is volt, hogy le-le fagyott, de most mar teljesen meghalt, kb 10 inditiasbol 9x mar a startnal osszeomlik, a maradek egy alkalomnal akkor, amikor a kamerat probalom megnyitni.... A tapasztalat az, minel ujabb verzioszamu androiddal probalom megnyitni, annal xarabb (ami nem meglepo, mert 2016(!!!!) ban frissult az app utoljara...)
En lecsereltem szuleimnel az NVR-t egy olcsobb Hikvision-re. Szoval aki ezt az appot hasznalja (kb a kinai cuccok 80%-a, meg a magyar atcimkezettek 100%-a ) az gondolkodjon el a cseren...
-
vacs
Topikgazda
válasz vampire17 #12805 üzenetére
Kérlek, ha van még lehetőséged (esetleg kösd vissza 15 percre a kínai nvr-t), akkor próbáld ki az Xmeye appot!
Nem kell regisztrálni, Local Login gombnál kell hozzáadni a rögzítőt és kész.
Én xmeye-t (is) használok kb másfál éve és maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Nem omlik össze, nem szakad meg a kapcsolat, mindent tud ami nekem kell.(^)(>.<)(^)
-
-
félisten
Rég nem jártam itt, de pillanatokon belül esedékes az idegborzoló visszatérésem!
Pillanatnyilag egy gyors és felettébb triviális kérdésem lenne. Szinte biztos vagyok abban, hogy a válasz az, hogy "hülyeség", de annyira biztosan állítja a SZAKEMBER, hogy inkább megkérdezem:
Barátom háza lépett a kivitelezés kábelezős szakaszába. Most kell eldönteni a vezetékek nyomvonalát.
Persze az is kérdés, hogy milyen 8 kamerás rendszer legyen, de most nem ez az égető kérdés, hanem az, hogy
1. Milyen kábelek vezessenek a kamerákhoz (szerintem a Cat6 megfelelő), illetve, hogy
2. Hol legyen a központ. Én bátorkodtam azt tanácsolni, hogy a pincében, ahol együtt a hűvösben jól ellesznek az elektronikus eszközök és lemezegységek, az éppen kint szemléző szakember szerint viszont ökölszabály, hogy az NVR-t mindig a tévéhez telepítjük. Ez szerintem ugye hülyeség, mert úgyis hálózaton érjük el a képét és a felvételeit is, de ő állítja, hogy sok éves kamerarendszer-telepítési tapasztalat alapján fontos a közvetlenül, videokábellel csatlakozni a tévéhez.
Ugye nem? Ugye mehet a pincébe a központ?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
markussandor
senior tag
válasz MaCS_70 #12811 üzenetére
Praktikus a tv közelébe tenni (nekem ott van alatta), ha néha a tv-n akarod nézni. Legfeljebb kell egy megfelelően hosszú HDMI kábel, és oda teszed, ahová akarod.
A meleg nem indok a pincébe rakáshoz, mert az NVR nem egy tipikusan melegedő eszköz, ellenben a pincében az esetlegesen előforduló pára nem tesz jót neki.
Ha tipikusan böngészőből/appból fogod nézegetni, akkor oda tedd, ahová akarod, lehetőleg ne legyen szem előtt, nehogy a betörő azt is vigye :-D -
félisten
válasz markussandor #12813 üzenetére
Köszönöm!
Kizártnak tartom, hogy tévén akarnák nézni a kamerák felvételét -- ha meg mégis, arra szerintem alkalmasnak kell lennie a médialejátszónak. Ugye???
A pince reményeink szerint nagyon száraz lesz, a melegtől meg nem az elektronikát, hanem a HDD-t tartanám távolabb. Meg a népeket a hangjától...
Kezdem a visszaolvasást, hogy milyen rendszer lenne jó, de nem ússzátok meg a kérdéseimet!
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
exir
csendes újonc
Sziasztok,
Egy Hikvision DS-2CD2443G0-IW kamerát próbálok beüzemelni, a PIR szenzorát akarom használni riasztáshoz, de FTP -re és mail -re csak jpg képeket küld, hogy lehetne megoldani, hogy videót is oda mentesen? A Hik-Connect appban visszanézhető a riasztáskor készült video, azt szeretném elküldeni az FTP -re vagy mail -re.
[ Szerkesztve ]
-
adamrpia
csendes tag
Sziasztok ez NVR képes ennyiért ? https://ipon.hu/shop/termek/hikvision-ds-7104ni-q1/1678844 Az oldalon nincs ki írva, de a hikvision oldalán erre a cikkszámra csak NVR rögzítőt találok.
-
exir
csendes újonc
Hikvision DS-2CD2443G0-IW kamerának hogy lehet törölni a LOG fájljait?
próbáltam kijelölni, de nem akar előjönni valami delete lehetőség -
exir
csendes újonc
válasz bigrock #12819 üzenetére
Köszi a választ, valóban egy üres lap jön vissza, de mikor rákeresek a napra ezer felett vannak a bejegyzések.
Eseményvezérelt rögzítést állítottam be, de nem találom sehol a beállítsi lehetőséget, hogy a videót FTP -re küldje, csak képket másol oda és a mailhoz is csak képeket csatol
niem látok lehetőséget, hogy videóküldést állítsak be kép helyett, vagy valahol másutt kellene keresni a beállítást?
A Hik-Connect appban visszanézhető a riasztáskor készült videó, 5 másodperc a mozgás előtt és után.
Előre is köszi a tanácsokat. -
-
exir
csendes újonc
Ha ismerem a kamera IP címét, hogy, milyen programmal lehetne elérni a kamerában (Hikvision DS-2CD2443G0-IW) levő SD kártyát?
Lementeném a tartalmát mielőtt felülírja, nem sikerül beállítanom, hogy a kamera az eseményvezérelt videó felvételt FTP –re vagy mail –re küldje -
bigrock
Topikgazda
-
motrola
aktív tag
Sziasztok
Adott egy NVR Dahua DHI-NVR4108HS-4KS2
Vásároltam 2 új kamerát HWI-T220H ezt nem látja a kameralistában, nem tudom betenni.
A másik kamera DS-2CD2720F-I ezt megtalálja a keresésben de képet nem ad.
Mi lehet a hiba ? Vannak más kamerák Hikvision amikkel gond nálkül megy a rögzítés.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
kokosmith
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan IP wifis beltéri kamerát, ami 1080P, forgatható, nem POE-s és Synology Surveillance Station-el és HomeAssistant-al is integrálható egyszerre? Köszönöm szépen előre is!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Erről van valakinek véleménye?
[link]KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
-
exir
csendes újonc
Sziasztok,
A kis Hikvision DS-2CD2443G0-IW kameráról az IVMS4200 Lite programmal már le tudom tölteni a riasztáskor készült videót, de FTP -re még mindíg nem sikerül feltölteni vagy mailhez csatolni (a risztáskor készült képekkel semmi gond, azokat elküldi).
Ez a kamera dokumentációja:
[link]
szerintetek ez a kamera egyáltanán tud elküldeni videót vagy csak képeket?[ Szerkesztve ]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Milyen kültéri kamerát ajánlotok, ami wifis és akkumulátoros (vagy napelemes)? Ne kelljen áram neki, mivel ahova fel szeretném rakni, ott nincs áram. Maximum 20k gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
bogabi
senior tag
Hali Hölgyek és Urak, kis segítség kellene: olyan NVR-t és kamerát keresek, ami megfelelne a következőknek:
- kamera min. 2 MP, de ha több, nem baj, IR, kültéri, fix (bullet), PoE
- NVR: PoE, min. 4 kamera támogatása, vonalátlépés érzékelése (ez nagyon fontos), használható cloud menedzsment, ne kelljen portot nyitogatni a tűzfalon, megbízhatóan működő mobil kliens (ha lehet, akkor push üzenet mobilra/tabletre, ha esemény van pl. vonalátlépés,)Van ilyen? Előre is köszönöm!
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz daninet #12841 üzenetére
Kezdem feladni.
regisztráltam egy freemail-t hátha ott más az authentication, de nem megy.
Csináltam egy MailJet fiókot ami egy ingyenes SMTP szerver havi 6000 levélig, ott konkrétan mindegy milyen titkosítást/hitelesítést állítasz be, az se jó.Ha ennek ennyire hulladék a levelezője lehet a NAS kellene hogy email-t írjon ha új fájlok jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bogabi
senior tag
válasz bogabi #12840 üzenetére
Végül ez lesz, ha minden jól megy:
- Rögzítő: Hikvision DS-7604NI-K1/4P/A (B)
- Kamera: Hikvision DS-2CD2T23G0-I5Úgy találtam, hogy ebben a kamerában már van line crossing detection. Tudtok esetleg olyan HIK kamerát, ami ennél olcsóbb és van benne?
-
exir
csendes újonc
-
bogabi
senior tag
válasz bigrock #12847 üzenetére
Köszönöm. Beleástam magam most ebbe a Hikvision-ös témába, van annyi cuccuk, mit égen a csillag. Sokszor nem is egyértelmű, hogy miben különbözik egyik a másiktól. A magyar oldal nem mond sokat az eszközökről, a nemzetközin meg sok olyan cucc nincs fent, ami a magyaron igen (vagy amik itthon kaphatók a különböző biztonságtechnikai üzletekben). Szóval van min molyolni.
-
daninet
veterán
Ha már a Hikvision kamerák vannak terítéken, nektek hogy megy a motion detection? Nekem legkisebb érzékenységi fokozaton is gyártja a képeket a fák/bokrok mozgására, néha még a kijelölt zónán kívül is.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest