- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
válasz Spuri2000 #12750 üzenetére
Csőkamerát, nekem az kellett: 5MP RLC-410
Közvetlen a Reolink oldaláról vettem, MO-ra németekről küldik, ingyen postával és most akció is van (2db 104 EUR)
Rögzítőt nem veszek, mert futtatok a NAS-omon egy virtuális linuxot, amin egy ivideon server fut és az elvileg jó lesz nekem rögzítőnek + cloud hozzáférésnek amellett, hogy a HA-ban is látni fogom a linkelt integráció segítségével.exTiga
-
szbstvn
friss újonc
válasz Spuri2000 #12752 üzenetére
Szerintem semmiben több helyen nézegettem és müszakilag nem láttam eltérést már ahol vannak adatok :-) pl Itt egy cső és itt egy dom ...
-
vampire17
addikt
-
Vettem pi-hez egy kis webkamerát (Logitech c170), h rögzítsem a palánták kikelését (timelapse). Namost az van, h a kamera 640x480 felbontású DE fotózni tud 5 MP-be (ezért vettem meg). Azt a fotós stream-et hol / hogy érem el? Én csak azt a gyönyörű 640-est látom és tudom rögzíteni
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
vampire17
addikt
Ha gondolod, erre meg nezz ra, erdekes lehet (integracio, egyebek...)
https://doc.axxonsoft.com/confluence/display/next43en/Server+HTTP+API
-
-
X2
csendes tag
FISOTECH NVR-4-5MP rögzítőm van. Csatlakozik hozza egy HIkvision (kábelesen) és Escam QF001 kamera (wifin). Felbuzdulva azon hogy működik az olcsó ESCAM camerával is, rendeltem a Banggood ról egy elméletileg jobb minőségű Escam-ot egy G01-et. A probléma az, hogy hogy a "jobbik" ESCAM képe nem jelenik meg annak ellenére hogy a kezelőfelület az írja hogy connected és a kamera időmutatója megjelenik. Valami ötlet?
-
vacs
Topikgazda
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nem szoktam mixelni a dolgokat, de most kenytelen leszek... Hikvision NVR-t szeretnek kinai kamerakhoz (Sec-CAM) tudom "elvileg" Onvif es kene ismernie a Hik NVR-nek, de mi a tapasztalat, mukodik nem Hik kamerakkal szepen?
-
vampire17
addikt
válasz bigrock #12779 üzenetére
En egy olcsobbat neztem azert 4 db 1080p-s kamerat kene vinnie.
https://ipon.hu/shop/termek/hikvision-ds-7104ni-q1/1678844
Gondolom ezzel is megy?
[ Szerkesztve ]
-
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy WiFi-s Reolink kamerát (RLC-410W) pár hónapja. Eddig meg voltam vele elégedve, de most a Reolink app azt a hibát írja, hogy "Play over cellular data" és nincsen élőkép, se email értesítés mozgásra és a korábbi felvételeket se érem el. A kamera microsd kártyára rögzít.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?Köszönöm a segítséget! Üdv!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
vampire17
addikt
-
tacsia
lelkes újonc
Sziasztok!
Ismét problémába ütköztem.
Vásároltam egy ilyen hikvision DS-7108NI-Q1/M nvr-t. A kamera reolink rlc410 5m.
Onvif protokolon csatlakoztatva. Tök jó minden kivéve, hogy nem tudom rávenni az nvr-t hogy mozgásérzékrlésre rögzítsen . Csak folyamatos felvételre hajlandó. Egyáltalán ez a párosítás alkalmas erre? A kamera sd-vel ezt kiváloan csinálja.
Ha volna valakinek tippje, szívesen venném, nem szeretném 0-24 ben rögzíteni a semmit.
Köszönöm előre is!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
george61
tag
Kedves kollėgák!Egy IP-kamera ejjel működik reggel úgy 7-kor eldobja a netet.Mi lehet az oka?
-
MODERÁTOR
válasz george61 #12789 üzenetére
Én is valami hasonló esettel küszködök.
Feltettem a kamerát a helyére, 10-12 órát működött, majd nem.
Leszereltem, lettettem a szobába a földre, akkor meg napokig szépen ment.
Visszaszereltem az eredeti helyére, megint ment 10 órát kb és most megint megállt.
Nem értem mi lehet a baj.20 éve a Prohardveren
-
five05
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Beltéri kamerát keresek amivel meg tudnánk figyelni a babánkat, mivel sajnos mostanában sokat betegeskedik. (nem covid )
Szóval olyan kamerát keresek, amelyik képes arra, hogy egy applikációval alvás közben(napközben és este) is rá tudnánk nézni. Nagy segítség lenne az orvosnak is, ha este rögzíteni tudnánk, amikor mozgolódik (rosszul van)
Eddig xiaomi és d-link kamerákat néztem, de nem nagyon találtam ami nekem kell. Nem vagyok egy hardveres ember, minden segítségért nagyon hálás vagyok!
-
george61
tag
Ua a helyzet ,éjszaka megy ,reggel eldobja magát.3m arréb ,egy fal belső oldalán a szobåban műkõdik.A fal 36 cm -es hőszigetelt tégla vasbeton koszoruval.A fal belső oldalához a koszoru alatti dugalba extendert téve és a wifit odavíve ua a helyzet.Kikapcsolás és visszakapcsolás sem segít.
-
vacs
Topikgazda
Tacsia: Írj a Reolink supportnak, hátha segítenek (írd meg kamerád és az nvr típusát is).
george61: gyenge lehet a kamerának a wifi jel, tedd 1-2 napig próba képen a router mellé, ha így működik rendesen, akkor a gyenge wifi a hiba
odrif: gyenge lehet a kamerának a wifi jel, tedd 1-2 napig próba képen a router mellé, ha így működik rendesen, akkor a gyenge wifi a hiba
five05: vannak kifejezettem bébiőr kamerák, esetleg olcsóbban egy Xiaomi 360 kamera.
Ez tud mozgásra is rögzíteni sd kártyára, de van pár hátránya (összefoglalóban le van írva), ha ezek nem zavarnak, akkor ajánlott (én kb másfél éve használok egyet ilyen xiaomi 360-at, kérdezz bátran).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
five05
csendes tag
Köszi a gyors reakciót mindenkinek.
vacs:
A bébiőr kamerákkal nekem lehúzás érzésem volt. A bababoltban olyat akartak rámsózni, amihez külön volt egy kijelzős eszköz amivel nézelődni lehetett. Olyan overhead amire nem költök szívesen.Xiaomi 360 tudja érzékelni a mozgást? SD kártyát mennyi idő alatt teszi tele? Ki kell vennem belőle, ha le szeretném róla szedni a cuccokat? Köszi a válaszokat!
-
jackbacsi87
senior tag
válasz jackbacsi87 #12546 üzenetére
Sziasztok!
Fisotech kameránál kb 1 hónapja amikor frissen összeraktam a rendszert "Felhasználónév vagy jelszó hiba" üzenetet kaptam.
Sikerült megoldani akkor nagy nehezen a dolgot. Most ugyan abba a hibába futottam bele, csak nem emlékszem mi volt akkor a megoldás. Valakinek van esetleg ötlete?
Annyi rémlik, hogy a jelszó mezőbe kellett valamit pötyögni. Gyári állapotban van a cucc, papírokat átnéztem és nem találtam semmit, kamerát, nvr-t szintén átforgattam.[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
odrif: mivel nem írtad, hogy mivel csatlakozik a hálózathoz, ezért a leírt proglémád miatt wifire gondoltam
Indítsd újra a router-t esetleg, de itt valami ip ütközés vagy hasonló baj lehet.jackbacsi87: felhasználónév admin, jelszó nincs < ez az NVR gyári alap beállítás.
Valamit tuti csináltál vele!five05:
- Xiaomi 360 tudja érzékelni a mozgást? Igen
SD kártyát mennyi idő alatt teszi tele? Nekem mozgás érzékelésre állítva 6-7 nap fér egy 64-es kártyára
- Ki kell vennem belőle, ha le szeretném róla szedni a cuccokat? Igen(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest