Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz FerNandor #59683 üzenetére

    Szia, sava eskimoról írtam visszább, nekem 245/45 R18 méretben van, eddig 4,5 szezont futott, baromi jó minden körülmény között (száraz, nedves, havas), nem is kopik, még simán lenne benne 2 szezon. (1 szezon = 10.000km).

    Viszont borzasztó hangja van: zúgó-morgó, kis sebességnél, nagy sebességnél, fékezésnél ez fokozottan igaz, de annyira, hogy már zavaró.

    Illetve most felraktam kényszerből az 5. szezonjára (hétvégén csere), és azt látom, hogy főleg a gumi szélső barázdái elkezdtek szétmenni --> kis darabkák esnek le belőle.

    Egy szónak is száz a vége, részmről nem ajánlott.

    Amit fentebb írtak "budget" kategóriában, Kléber Krisalp HP3, viszont minden szempontból jó, előtte a lagunán azt használtam, 225/45 R18 méretben, 3 szezont mentem vele, nagyon jól viselkedik az is minden körülmény között, szintén nem kopós és csendes.

    Illetve, bár írtad, hogy a Laufennt nem, azt ne is az is volt, ugyan ebben a méretben, első szezonjában jó volt, utána gyors teljesítménybeli hanyatlás, mintha a 3. szezonja után kukáztam volna, mert használhatatlan volt, főleg vizen, pedig minta alapján még bőven lett volna benne.

    Budgetből a Kléber a best nálam, ha mos télit vettem volna, akkor azt választottam volna valószínűleg.

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák