-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
De játszana csak nem tudom, hogy honnan lenne érdemes rendelnem. Van esetleg tipped honnan érdemes rendelni?
Ez is úgy hiányzott mint a hirtelen 4 gumicsere... csak most hirtelen 4 felnit kéne vennem ami igazából 2 mert most voltam szerelőnél olajcsere stb miatt és van videó ahogy forgatják az első 2 kereket és a 2 felni az agytól-közepétől kezdve van elmászva...
Ezt érzem tavaly óta 80-90 felett a nyári papucsokkal... hol jobban hol kevésbé... gondolom mikor 50-60-al odavertem azon a kikúrt szintkülönbségen Budaörs-Buda határában...
Tök jó mert most a 4 ugyan olyan felni mint ami az autón van az 400k Ft feletti történet
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Tsebacsi #52554 üzenetére
Felnit egyelőre nem , de ilyen érdekességet találtam :
Engineoptimizeing set 520I to 523I
Complete Kit to converte 520I to 523I
The Kit consits of 523I engine with Injektion and Injektion elektricalparts.The 523I engine is much more powerfull than the 520I because of the
500cm3 extra."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
tboldi
nagyúr
Mennyi uffancs! Hirtelen azt hittem, hogy egyvalaki beszélget magában.
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
2006-os Ford S-Max-ra (2l TDCi, 131le) keresek négy évszakos gumit 215/60 R16 méretben.
Jelenleg Goodyear Vector 4 Seasons van, elégedett voltam vele.Eredetileg Vredestein Quatrac volt kinézve, de elszállt az ára (110€ --> 180€).
Helyette Goodyear Vector 4 Seasons Gen 3-at nézegetek 120€ körül.Jó választás lehet? Vannak alternatívák?
Köszi. -
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Kia ceed kombira keresek:
- 4 évszakos gumit
- kb 70 ezer ft-ig (Plusz minusz X, ha van jobb egy kicsi felárért)
- 15-ös felnire.
- város-autópálya 70%-30%
- nincs raccsing, meg vagánykodásKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz Járókeret #52573 üzenetére
Az, h mi a realis azt neked kell eldontened 70-ert ilyen meretben mar kis tulzassal 2 szettet is kaphatsz.
Ami meg talan fontos lehet, h mennyit es hol kozlekedsz?
Ennyibol megveheted az idei szezon talan 2 legjobbjat.
1) Michelin CrossClimate2 (nyariasabb)
2) Goodyear 4seasons Gen 3 (teliesebb)En utobbit vettem (igaz teli gumi helyett ) sok ev es osszesen 4 szett CrossClimate utan. Nem bantam meg sot, de elso evben ez azert nem annyira meglepo. majd a 3 vagy netalantan a 4. evben valik el, h megis milyen.
(a CC-k addigra mar kozel sem hoztak azt amit uj korukban) -
TigerDzsó
tag
Köszi!
Általános felhasználásnál (évi 10-15k km, nyugis vezetési tempó) van bármi jelentősége, hogy télies vagy nyárias az adott gumi?
A jelenlegi (GY Vector 4 Seasons) kb. nem is látott havat, télen és nyáron is elégedett voltam vele.A GY Vector 4 Seasons Gen 3 és a Continental AllSeasonContact között vacillálok, árban kb. 5€ az eltérés per db.
-
No.01
őstag
válasz Tsebacsi #52579 üzenetére
Vicces, de en ennek orulok, mert szerintem o az 1000-bol (na jo talan kicsit tulzok) aki nem az olcsobbik veget akarja megfohni ennek a temanak is ahogy az emberek tobbsege szokta.
A nagyon hires zalakarosi szalloda parkolojaban lattam nem olyan reg nexen gumikkal szerelt 540i-t. Szamomra a tipikus villantos hozzaallas.Igazabol mondhatnam az egyik "uzletkoto" ismerosunket is akinek - igaz mar regabbi (8 eves) - Q7-en van olyan gui, h a minta mar szinte nem is latszik... evnte kellene ra uj szett, de az ugye sokba van foleg a tobbi koltseghez hozzacsapva.
Sajnos a jo dolgokert soket (es egyre tobbet) kell fizetni.
-
blakey
titán
a Nexen azert egyaltalan nem rossz gumi. - ez számomra is bebizonyosodott, eddig nagyon elégedett vagyok a N'Blue 4S-el, nem gondoltam volna, hogy csendesebb a Quatrac5-höz képest és tapadásban is nagyon jónak tűnik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gigaherz
tag
Sziasztok! Vettem használtan felnit, elhasznált gumikkal. Gumi leszedés közben három felnit megütöttek valahogyan a géppel és szemmel láthatóan megrepedtek azon a helyen. Egyikre feltéve az új gumit nem tartja a nyomást. Kérdésem, hogy ezeket lehet még javítani vagy teljesen kuka? Köszi! Képek
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz blakey #52583 üzenetére
Nem mondom, h szar lenne, de egy ilyen autora ami megcsak nem is az alapmotoros ez azert - szamomra legalabbis - gaz.
Ha paruzamot szabad vonni akkor ez a 20M+ autokkal 5000 tankolas esete.forceberg:
Az azert meg messzebb van, bar ar/ertek aranyban valoban mindketto jo csak mas szinten -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Néhány további vita, bevizsgálás....., amit elutasítottak szintén azzal a baromsággal, hogy nem az autóra való, majd ezután megírtam a véleményem, hogy senki nem védekezhet azzal, hogy a típus nem az autóra való, én a gyári méretet választottam, ahogy bárki más rendel abroncsot. Ha a típus ennyire mérvadó lenne, akkor minek vannak gumigyártó cégek egyáltalán?
Folytatva....szóval bevizsgálás és a többi után hercehurca, a számlámra került az abroncsok vételára a mai napon. Ezek a kib...ott gumik csak feleslegesen az időmet rabolták, bosszúságot okoztak és a pénzemet őrölték. Szerelés le föl, szerelés újból le föl, régiek vissza, levelezgetés heteken át, a Michelin részéről a vevő totál hülyének nézése idióta kifogásokkal, majd becsomagol, futárral elküldeni bevizsgálásra etc...
A tkm ki volt az egésszel. szerencsére végül a gumi eladással foglalkozó cég normálisan állt a dolgokhoz a fenti érvelésem után.
A lényeg, hogy a vételárat, ami szerintem nagyon ritka és ők is írták, hogy egyedi eset, de ma visszautalták.A michelin meg bekaphatja, a hozzáállásuk egy nagy nulla, lehet hogy ők a világ legjobb abroncsait gyártják és valószínűleg ez így is van, éppen ezért választottam a Michelin-t, de valahogy nem tudják elismerni, hogy néha szart is gyártanak és néha van olyan "idióta", aki ezt észre is veszi és nem hagyja annyiban.
Kíváncsi lennék, ennek hány ember ment volna utána? Talán 10-ből 1-2...
Erről ennyit...Még egyszer képekben, amiről szó volt. A nagyon csendes és nagyon drága, speciális hangelnyelő habbal ellátott premium abroncsok, brutális zajt produkáltak...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz forceberg #52586 üzenetére
A Nexen az új Hankook? - nem tudom, nem volt Hankook-om. Igyekszem úgy választani, hogy jó legyen de még ne legyen drága, nem a legalsó polcról választok és megpróbálok minél több információt összeszedni róla. Nexenről jókat írtak, így bevállaltam, a mintázat alapján nem kéne, hogy csendesebb legyen az előzőhöz képest, de mégis az, tapadásban sem érzek visszalépést.
#52587 No.01
Nézd a jó oldalát, nem Linglongot választott és szerintem annál azért jobb, mint a 20M+ autó/5000Ft tankolás esete, ez legalább 10-15e.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
yodamester10
őstag
válasz yodamester10 #52467 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek