- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz Döglött Róka #7650 üzenetére
igen
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Döglött Róka
veterán
válasz DeltaPower #7651 üzenetére
Talalo
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Ellia
addikt
válasz JackFeryll #7646 üzenetére
Én ritkán keresgélek ilyen buildes honlapon. Amit helyette szoktam az a youtube. Kulcsszavak után beállítod, hogy ne legyen régebbi mint ~1 hónap és úgy keresel rá. Ha szerencséd van akkor találsz egy értelmes videót ahol be is mutatja a feltöltő az adott build-et mit-miért/mechanika alapon.
Sajnos necroban nem tudok segíteni, az enyém még csak nevelkedik (lvl 16-os) illetve egyenlőre csak EOTM zergbe szánom.
-
FehérHolló
veterán
mostakkor mennyibekerül ánlokkolni az élő történet részeit? he? na!
Skynet is real. It's called Google.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz FehérHolló #7655 üzenetére
És akkor most az megmarad örökre, vagy ha újra akarom játszani, akkor fizetni kell érte? Egyáltalán hány krajcár egy gem?
-
Ellia
addikt
válasz FehérHolló #7655 üzenetére
Occó occóóó kéccccázzz kavicsocska.
-
fuwiradis
aktív tag
Egyébként majd az lesz az érdekes, hogy a S1-et, hogy oldják meg, itt gondolok az árra is. Ha azokkal is megvetetnék, akik már akkor is játszották, eléggé kiborulna a bili. Nekem kb. a felét így is meg kéne majd venni, ami bizony igen sok krajcár.
-
Ellia
addikt
válasz DeltaPower #7659 üzenetére
Azt mondták, hogy idővel, talán, mert teljesen más rendszerben készült. Am nekem nem túlzottan hiányozna, abba amúgy is kevés volt a story instance.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Oké, azért ez már mégiscsak sok a forróságból, brutál módon melege van a gépnek GW2 közben.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Tegnap indult egy magyar nyelvű GW2 YT csatorna kezdeményezés. Szerintem érdemes támogatni a srácot. Egyrészt itthon is népszerűsítené a GW2-t, másrészt segíthetné a kezdő játékosokat és gyenge angolosokat
-
Archanon
őstag
"ha szereted a GW 2 izgalmas pillanatit".... izgalmas. Izgalmas...!
Meg ez a hangsúlyozás... bocsi.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Döglött Róka
veterán
Hat ez a jatek elert valamit nalam, fejlesztem a 7 eves gepemet Kicsit gyenge mar az a 2 magos Athlon
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
duvi
nagyúr
válasz Döglött Róka #7669 üzenetére
"fejlesztem a 7 eves gepemet" Valóban nem mai darab Cserébe gyönyörű világot kapsz majd a GW2-től. Egy jó tanács, ha már fejlesztesz. Régebben szó volt róla, hogy inkább Intel alapú gépben gondolkodjon, aki GW2-re akar gépet fejleszteni! Csak azért szólok, mert látom, hogy most AMD-s géped van. Kicsit olvass vissza, hogy milyen config kell a fullos (vagy majdnem fullos) grafikához + sebességhez.
-
Ellia
addikt
The Dragon's Reach part 1 Rytlock rész marha érdekes lore szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Csak procit akarok venni, nem platformot valtani. A lapba belemegy a Phenom 2 X4 ami egy eleg eros cpu jatekra. Ezen felul mar vann benne egy 6870 meg 4 giga ram. A fo jatekplatformom az xbox, egy jatekert nem akarok 50 rugot kiszorni az ablakon.
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #7669 üzenetére
Duvi jól írja, inkább intel alapú gépre építs! Egy i5-ös géppel már vígan szaladgál, vga-t nem igazán használja. Ha maradsz amd-nél viszonyítási alapnak a leírásom a konfigban, közel maximális (árnyék: off vagy medium) 20-60 fps-ig bármi előfordul Inkább az a zavaró, hogy sok az fps drop eléggé ugrál. (Picit túlhajtva már javúl a helyzet).Kihúzva, közben már látom a másik posztod
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Döglött Róka #7674 üzenetére
Mindig a meglévő keretből gazdálkodunk...
Így is gyorsulni fog a játék Talán a grafika is mehet kicsit feljebb. -
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #7674 üzenetére
Amikor vettem ár/érték arányban talán a legjobb volt. Teljesítménye valahol az i3 és i5, de inkább az i3 felé húz, ahol nem ott meg a programok kihasználják a 4 mag erejét rendesen. A ddr2-es ramoktól nem tudom mennyire lesz lassabb, de kíváncsi vagyok, szóval ha tesztelted akkor érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Jo de melyik i3 ill i5?
Mellesleg multi-threadben a jelenlegi procimnal 2.71-szer gyorsabb a 965, azzal meg nyugisabb pve teruleten amugyis megvan a 40 fps, mert a VGA boven elegendo neki, erdemi valtozast csak az animacio es a megjelenitendo jatekosok szamaval erek el.
-
DeltaPower
addikt
válasz Döglött Róka #7677 üzenetére
Ha megveszed a legkisebb 4xxx szériás i5-öt, azzal szinte biztos hogy nem fogsz rosszul járni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Gondoltam hogy leszedem újra a játékot és visszanézek egy kicsit játszani. Kb. egy éve nem játszottam a játékkal emiatt amikor próbálok bejelentkezni a weboldalon mindig kiírja hogy küld egy mailt a címemre és ott nyomjak a linkre de miután ezt megcsinálom a linkre felugró ablakban mindig azt írja ki, hogy "Failure" és kezdhetem az egészet elölről a végtelenségig. Ennek van valami trükkje vagy hagyjam a fenébe az egészet?.
-
duvi
nagyúr
Előbb lépj be az Account Management oldalon a fiókodba.
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #7677 üzenetére
Megmondom őszintén már nem emlékszem melyik szerepelt a táblázatban amiben az összehasonlítás volt.
-
duvi
nagyúr
Ha valaki nem látta és érdekelné ez a kezdeményezés: Magyar World Boss események
-
Döglött Róka
veterán
válasz DeltaPower #7678 üzenetére
Olvass vissza kicsit miert nem johet szoba intel.
-
DeltaPower
addikt
válasz Döglött Róka #7686 üzenetére
Ja bocs 965 jó választás lehet, ha a mostani lapod nem viszi az fx-eket. A tomshardware tesztje alapján legalább 4 fizikai magot szeret a játék minél nagyobb órajelen. Még a 2 magos athlon is elmegy, sokáig x2 250+hd7750 felállásban játszottam 1920x1200 mediumon, csak teq-nál vagy hasonlóan nagy zergnél kellett lentebb venni a grafból.
-
Döglött Róka
veterán
válasz DeltaPower #7687 üzenetére
Na, ket szek kozott a pad ala estem, az alaplapom nem birt 125 wattos procit kezelni. De ma szereztem egy oreg gigabyte-ot. (hihetetlen, de talaltam egy embert aki ilyen oreg HW-kkel foglalkozik es meg valasztek is volt nala.)
Ma este osszerakom a masinat, kivancsi vagyok nagyon mit dob az plusz 600 MHz meg plusz 2 mag rajta.
Basszus, ha belegondolok, hogy het eve nem fejlesztettem gepet,. Idoszeru volt mar
-
fuwiradis
aktív tag
Szerintetek menyire tuskóság 1 laurelért t6 materialokat venni és pénzzé tenni? Kb. ~1g/laurel össze tud vele jönni, én meg nem szeretek craftolgatni, pénzem viszont nincs túl sok.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Döglött Róka #7688 üzenetére
Nos, a low settings 25 fps-bol lett high 60 Asszem prociehes a jatek
-
duvi
nagyúr
válasz Döglött Róka #7690 üzenetére
Az igen! Gratula! Hol mérted ezt az értéket? Kint a szabadban egyedü, vagy fővárosban bank/TP környékén, ahol több játékos is mászkál? WvW-ben gondolom még nem próbáltad...
-
Döglött Róka
veterán
válasz Döglött Róka #7690 üzenetére
Egyelore szabadban, vsync mellett. Ha lehuzom a vsyncet 80-at produkal, Varosban szerintem sima 30 lesz. Este meg probalgatom.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Döglött Róka #7692 üzenetére
Hat ez igy masik dimenzio
PvP 60-70 fps full grafikan. Vegre felfogom mi tortenik, igy mar erdemes buildekkel szorakozni
Erdekes h csak processzor dobott ennyit az egeszen.
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #7693 üzenetére
Milyen beállításokkal játszol amúgy? Vagyis nálad a "full" mit jelent?
Amúgy whisper-re játékon belül illik válaszolni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ellia
addikt
Engineer és Ranger elkövetkezendő változások változások.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom a játékról, amit találok, de egyszerűbb/gyorsabb, ha a számomra lényeges dolgokra itt kapnék választ.
Ez a WvW játék mit is jelent konkrétan? Szervereken lévő játékosok harcolnak egymás ellen egy arénában, vagy csak megjelennek egymás térképén más színnel, mint enemy, és ütni kell egymást ezerrel?(RF Online múltam van a Cora oldalon, valami olyan játékot keresek, ami annak a pvp és ChipWar (főleg ChipWar) hangulatát adná vissza. Aiont is próbáltam, de nekem nem jött be, sem a hangulata, sem a játékmenete.)
Azt látom, hogy egyszermegvevős a játék, de a kérdés az, hogy további részeiért kell-e fizetni? (mint pl. Diabló3 kiegészítő, amiben a lovag van, és kb. az alapjáték áráért megy?)
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Döglött Róka
veterán
válasz vaakuum #7699 üzenetére
Szia, kiegeszitok ha lesznek, akkor biztos kell fizetni ertuk. De masfel ev utan hiruk sincsen. PvP-je meg inkabb az 5v5 arenakban jon ki. A WvW kisse agyatlan, rohangalos hangulatu. Megy a sok ember fel es ala, majd talalkoznak az ellennel es gyakjak egymast, kozben varakat probalnak foglalni. 5v5 arenaban szamomra atlathatobbak a celok, bar ott is a sok lud disznot gyoz elve megy. Olyan mint a random arenas GW1-ben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Politika
- Dolce Gusto
- Láncfűrész topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest