- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
A chrome böngészőbe egy honlap bejelentkezésekor véletlen a felhasználónév helyére a jelszót írtam be amit meg is jegyezett.
Hogyan tudom törölni azt a részt ?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Plasticbomb
addikt
válasz MadGame #28914 üzenetére
Vagy alapbol nem volt beallitva, hogy oda mentse a nevjegyzeket, s akkor nem is lesz ott. Mikor beallitasz egy telefont, mindig kerdezte, hogy hova akarod menteni a neveket, elso alkalommal, aztan mindig oda mentette. Ha akartad, atallithattad, de hogy hol, na azt ne kerdezd, nem emlekszem. Mindig mindent google accra mentettem, szinkronizaltam. Ezert preferalom a chrome hasznalatat, s nem a chromiumot linuxon, s mindenhol mashol is jobban kezre all, ugyanemiatt. Amit telon olvasok, azt latom pcn is, history, stb, mindent.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem rég ssd-t raktam az Asus G55VW laptopomba, újratelepítettem a rendszert (Win 10) és felraktam a chrome-t. Szinkronizálás be van kapcsolva. Az a bajom, hogy azóta nagyon ingadozó a Chrome sebessége. Van amikor villanás az oldalak betöltése, de utána meg nem tölt be szinte semmit. Van amikor telejsen ki is írja, hogy megszakadt a kapcsolat stb. Újraindítom a Chrome-ot, utána vagy jó vagy nem, de előbb utóbb mindig belassul, vagy nem tölt, és utána egyszer meg újra hasít. Amikor belassul akkor rápróbáltam az Edge-vel, és azzal hasít akkor is, az mindig, tehát biztosan a Chrome-mal van összefüggésben a lassulás. Mi lehet a probléma? Próbáltam újra telepíteni is a Chrome-ot, de utána is ez a helyzet.
Üdv: Fishor
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #28918 üzenetére
Kezdésnek futtass egy ADWCLEANER-t.
Milyen kiegészítőket használsz? Szinkronizálásnál MINDENT szinkronizálsz?
Amit megtehetnél: ALAPOSAN törlöd a Chrome-ot (manuálisan is megkeresed a Chrome, Google mappákat és törlöd a C-users-user-appdata- útvonal végén a Local, LocalLow, Roaming mappákban
Esetleg a C-Programdata mappából is.
Csinálsz egy gép restartot esetleg futtatsz valami takarítót pl. CCleaner, Wise stb.
Majd telepíted a Chrome-ot - hivatalos helyről stabil verziót, bejelentkezel de FONTOS!! nem szinkronizálsz miden elemet rámész arra az opcióra - fejből nem tudom pontosan - de hogy szinkronizálandó elemek kiválasztása és csak a legszükségesebbeket szinkronizálod:
- JELSZAVAK
- KÖNYVJELZŐKezután telepíted manuálisan a kiegészítőidet - reklámblokkolónak Ublock Origin-t ajánlom - és teszteled a böngészőt, kezdésnek jó lenne, ha csak a reklámblokkolót tennéd fel és csak azzal az egy kiegészítővel néznéd meg, hogy működik. Ha minden jó akkor mehetnek fel a szokásos kiegészítőid és ha megint jön a baj akkor valamelyik kiegészítőd is okozhatja.
-
Fishor
senior tag
válasz Cs1csó #28919 üzenetére
Szia!
Az asztali gépemnél minden rendben van, az is szinkronizál ugyanarra a fiókra. A notival sem volt sosem ilyen gondom, csak most mióta azon újraraktam a rendszert. Alkalmazás csak az AdBlock van, ezt fel is rakja a szinkronizáláskor, meg a könyvjelzőket illetve jelszavakat. Letölteni meg a Chrome vagy a google oldaláról töltöttem le azt a chromesetup fájlt ami aztán letöltötte magának, de mindig így szoktam felrakni és eddig sosem volt gond.
-
Fishor
senior tag
válasz Cs1csó #28921 üzenetére
Szia!
Már meg semmi nem jön be csak a bihtumen.be oldal. Semmi más. Mi a fene lehet a baja? A másik gépen minden jó. Az edge itt is jó. De mi változott az nem tudom, eddig azért bejött midnen, csak néha jött rá hogy 4-5 lap után a következőtől behalt, de most már van hogy a bejelentkezésnél is időtúllépés miatt nem szinkronizált.
-
Fishor
senior tag
válasz Cs1csó #28924 üzenetére
Nem hiszem hogy iylen probléma van. Valami beállítás gond lehet, ami azért furcsa, mert gondolom ezt is átveszi a másik gépből illetve a szinkronizációból. Telepítettem egy flash playert, aztán írta hogy azt nem támogata már a google, ezért aztán leszedtem azt is. Hú de bosszantó. Nem akarok áttérni az edgere.
-
Fishor
senior tag
válasz Fishor #28926 üzenetére
Keresni keres ha beírok valamit, de ott már nem tölt be semmit. Azt írja alul, biztonságos kapcsolat létesítése, aztán meg bejön a webhely nem érhető el szöveg. Nézegettem a beállításokat is, szerintem a szinkronizálás átvette azt is, mert amit néztem ugyanaz mint az asztali gépemen. Nincs ötletetek mi nem engedi megnyitni az oldalakat, csak a bithument, aminél írja is hogy nem megbízható?
-
Toth_Jani
őstag
válasz MadGame #28933 üzenetére
Csak az asztalin, de inkább arra gondoltam nem a Chrome tartalmaz reklámot hanem a látogatott oldalak próbálnak így pénzhez jutni.
Mert ingyen senki sem szeret dolgozni, a támogatást meg csak úgy nem adják.
Amúgy Mobilra is van blokkoló csak ahhoz Rootolt rendszer kell, vagy kevésbé hatékony.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Toth_Jani #28935 üzenetére
Azért az Adguard VPN-nel is elég jól szűr és nem kell root, vagy vannak egyéb böngészők is. Szintén chromium alapon ott van pl. az Opera, vagy még jobb a Brave, reklám- és nyomkövető blokkolás, https mindenhol, ujjlenyomat blokkolás, privát szférára kihegyezve, az egyik böngésző, azon kevesek közül, aki a Chrome után a leghamarabb kapja meg a legfrissebb chromium verziót. Nekem egyedül a Google safe browsing és a fordítója hiányzik belőle, amúgy piszok gyors és stabil.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Toth_Jani
őstag
válasz junior11 #28937 üzenetére
Majd a Brave böngészőt én is kipróbálom azt tudom hogy Chrome alapú, de eddig csak asztali gépen próbáltam, ott szerintem nem veri az eredetit ha a Chrome-ban megfelelő kiegészítőket használunk.
(Mondjuk én nem a böngészőben lévő reklámokra gondoltam hanem úgy általában azokra amit egy ingyenes alkalmazásban kapunk.)[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan kiegészítő, ami egy adott oldalon lévő összes linket le tud menteni pl egy txt-be?
-
MadGame
senior tag
Hogy tudom a Chrome cache-t megnézni?
A mentett link megvan, de változott a tartalom (levettek egy hirdetést, de kéne a telefonszám, ezt akarom előkotorni.) -
Fishor
senior tag
válasz MadGame #28942 üzenetére
Sziasztok!
Nekem továbbra sem működik a chorme, már több oldalt tölt be, a bithumen, facebook-ot bármikor a többi oldalt csak néha, van hogy egyáltalán nem. Most kénytelen vagyok edget használni, mert oda be tudtam importálni a chrome-ból az adatokat. Nem lehet valahogy vagy az edge-n vagy más böngészőn beállítani hogy ugyanúgy mint a chrome, a google fiókkal szinkronizáljon (másik gép telefon stb.)?
-
MadGame
senior tag
válasz Fishor #28944 üzenetére
Szerintem nem lehet bejelentkezni másik böngészőbe google fiókkal.
Takarítsd le teljesen a chrome-ot a gépről (%appdata%-ból is, mindenhonnan IS), utána egy Ccleanert futtass, az is takarítson, majd tedd fel újra. Ha így sem működik, ötletem sincs, mi lehet a baj.
De érdekes, hogy csa ka bizhument hozza be… Vírusirtó nem jelez semmit? -
Fishor
senior tag
válasz MadGame #28945 üzenetére
Szia!
már vagy 4 napja ezzel szenvedek és nem tudok előre haladni. Próbáltam az appdatás tölréses, chrome beállítások visszaállítása, számítógép megtisztítása kombót is. De még ha nem lépek be a szinkronizálásba, akkor sem hozza be az oldalakat. Furcsa, hogy szinkronizálás után, sokáig csak a bithument és a facebbokot hozta be, aztán máskor újabb gép újraindítás után volt hogy behozott mást is, időkép, ncore, otp, gmail stb, ilyenkor el is fogadtam azokat a cooki szabályokat amiket mostanában dobál folyton a törvény miatt, és volt hogy néha be is jöttek utána, aztán sokadik betöltés után megint lenullázta. Próbáltam törölni a gyorsítótárat cookikat, most megint csak a bithumen meg a facebook jön be. Olyasmire gondolok ezek alapján, mintha valami tiltaná az oldalakat, de összenéztem az asztali gépemmel, és minden lényeges beállítás azonos. A notin van egy menüvel több, ami valami pin kódos védelmet engedélyez vagy tilt, ez a menü nincs az asztali gépen, de ez sincs aktiválva (nincs semmi beállítva benne, nem is tudom igazán mi lenne ez.) Valami hardverkulcsot említ benne, de nincs is a notin hardverkulcsos program, meg semmi.
CC cleanertől félek, mert egyszer az összes ikonomat lepucolta, újra is kellett utána raknom néhány alkalmazást, értelem nélkül nem merem használni.
Már teljes win újratelepítésen gondolkozom, csak nyilván jó lenne enélkül megúszni a dolgot, pláne hogy nincs garancia arra, hogy jó lesz, hiszen szinte kezdetektől fogva nem volt tökéletes. Még arra gondolok, hogy esetleg valami cheat engine program nem kavartá-e be, ezt rakta fel egy srác valami játékhoz, de szerintem előtte sem volt tökéletes, így nem gondolnék arra, hogy ez okozza a problémát (bár nincs kizárva). Végülis azt a chrommal töltötte le, tehát akkor még jó volt. Ugyanakkor utána még betöltötte a zöme alkalmazást, és miután elkezdtem újratelepíteni utána lett ennyire rossz. De ami a legfurcsább, hogy az Edge tökéletesen működik miközben a chrome nem tölti be ugyanazt. Ezért gondolom, hogy a Chrommal van a gond.Üdv: Fishor
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Fishor #28944 üzenetére
Vagy a jobb felső sarokban a 3 pötty mellett a bejelentkező ikonnál válaszd a vendég módú ablak megnyitását, ott egy teljesen üres Profil könyvtárat kapsz, ha ott jó akkor sajnos összeomlott a profil könyvtárad, ezt néhány külső karbantartó program szokta előidézni.
A Chrommal biztos nincs gond, hiszen a többi közel 500 millió gépen jól működik.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #28946 üzenetére
Ha a szinkronizálandó dolgok között van a gond akkor az újratelepítés sem fog segíteni.
Az ADWCLEANER-t futtattad már? Az ADWCLEANER javítás opcióját futtattad már?
Alapos eltávolítása a CHORME-nak megvolt? Tehát a C-Users-User- mappa végén lévő mappákat végignézni és akár a rejtett Google vagy Chrome néven futókat is gyalulni és persze jó lenne pár kártevőkeresőt ráengedni a rendszerre:
MBAM free, Emsisoft EK,Folyamatosan futod a köröket de ha nem csinálod végig amit írunk akkor nem is lesz megoldva.
A már tiszta chrome-nál sem mindegy hogy MIT szinkronizálsz vissza talán írtam már, hogy szelektív szinkronizációt csinálj: JELSZAVAK (BEJELENTKEZÉSEK), KÖNYVJELZŐK
A CCleaner-től sem kell tartani, volt réges régen valami gond de csak azt nem hibázik aki nem dolgozik.
ÖSSZEFOGLALVA:
1. kártevő és egyéb zavaró programok keresése (az Adwcleaner JAVÍTÁS módjának a lefuttatása.
2. a Chrome alapos takarítása manuálisan is a Google és a Chrome mappákat - a rejtetteket is legyalulni, majd gép restart
3. a Chrome újratelepítése és SZELEKTÍV újra bejelentkezés és szinkronizáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest