- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
desigo
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka,hogy nem megy a beágyazott videók képe?Hang az hibátlan.
Adblock kikapcsolásakor is. -
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26558 üzenetére
Majd az idegesítő hírdetéseket helyettesíti google hírdetésekkel... Meg a pop-up-okat TELJES KÉPERNYŐS REKLÁMMAL, "mert úgy nem takar ki tartalmat", nem a phaszt!
Kis pici png engem sem bosszant a lap legalján, de amikor a site háttere egy nagy picsa reklám, akkor elfog a hányinger. Az is rohadt idegesítő, amikor megírja a telibevert cikket és a cikkben 2-3-4 reklám és csak görgess rajtuk keresztül, tiszta pofátlan dolog.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26560 üzenetére
Nemtudom, mostanában FF-ot használok, a software reporter tool spyware óta.
Meg kell fizetni szó sem róla, de elfér az a kis kép a linkel bárhol, nem a cikk közepén 4 animált reklám...
Ez a szép az internetben, hogy az nem televízió!
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
A blokkoló 64-es Chrome asztali verziótól kezdve és a Chrome mobilalkalmazásból is elérhető, hiszen a reklámok főként mobilon tudnak nagyon zavaróak lenni, de a két típust egymástól külön vizsgálja a Google szűrője.
-
emeron
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy Chrome-ban megoldható-e a könyvjelző eszköztáron lévő könyvjelzők középre igazítása és a faviconok elrejtése, mint ahogy Firefox-ban megoldható. Nem találtam erre semmit netes kereséssel.
Firefox-ban ezt úgy lehet megoldani, hogy a profilmappán belül kellett létrehozni egy chrome mappát, amiben egy .css fájlt elhelyezve lehet testre szabni a böngésző ezen részeit.
A másik kérdésem szintén Firefox-ból kiindulva érdekes. Van-e olyan megoldás hogy a További könyvjelzők mappa ne a könyvjelző eszköztár jobb szélén jelenjen meg, hanem a címsáv mellett egy ikonnal, lehulló menüben?
-
törölt tag
Gondolj bele mennyi böngésző van világ szinten,,, gondolom nem két perc míg mindegyik megkapja a frissítést.
Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol? Legalábbis a cikkekben ilyesmi van írva..... vagy így működnek az adblocker addonok is? (például az operába is integrálva van az adblocker)
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26571 üzenetére
"Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol?"
Adatvédelem terén más égetőbb problémák is vannak a Chrome háza táján, pontosabban nem csak a Chrome, hanem Böngésző+OS+weboldalak kombójával.
Ha érdekel az ilyesmi, akkor nézd meg melyik weboldal milyen sütivel bombázza a gépedet. Chrome-ban a secure iconra kattintva cookies...
-
titán
válasz #27441408 #26571 üzenetére
Nem a meglátogatott oldalakat lövi át a szerveren. A google robotok által ismert oldalakat nézik át. Mikor te böngészel, akkor már csak összeveti az általa felállított adatbázissal és aszerint blokkol vagy nem blokkol.
Bár akkor sem értem a félelmet. A google mindenképpen látja milyen oldalakat nézel, tehát ebben semmi változás nem történik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
involver
csendes tag
Hali!
Segítségre lenne szükségem...
Egy weboldalon nyomtatványt töltöttem ki a lényeg az,hogy a mezöbe számokat írtam be.Töbször kitöltöttem,majd újra.Az elözöleg beírt számokat a bögészö megjegyezte,mert ha kétszer rákattintottam a mezöre, akkor kiirta lehetöségként az "elözményt".Eltelt 1 hónap és most szükségem lenne ezekre a számokra,amit akkor oda beírtam.
Van valamilyen modja,hogy ezeket elö tudjam hozni? -
Sty01
tag
Srácok újra telepítettem a gépet de azóta 1-2 youtube videón nincs kép, a nagy többség hibátlanul működik. Ill. a facebook videókon sincs kép,hang van. A legújabb chrome böngészőt használom,a firefoxon és a microsoft edge-n nincs ilyen problémám. Mitől lehet ez
-
SP4C3
veterán
Akkor egyel régebbi chrome-ot, vagy "csökkentett módban" futtatod, azaz kikapcsolod a hardware-es gyorsítást (beállítások, legalul).
-
w.miki
veterán
Be lehet valahogy állítani, hogy ha egy linkre kattintok, ami új ablakban nyílik meg, akkor automatikusan törölje a link egy részét, écs csak pl. a hátulja jelenjen meg?
Pl.:http://j.gs/17278815/
http://....
ebből csak a hátsó http://... részt nyissa meg a j.gs részt törölje, magától.
Jah látom, ezt már kérdeztem, de az adf.ly skipper nem igazán vált be.
Valami AdBlock-ba, vagy másba nem tudom megadni ezt paraméterként valahogy?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
SP4C3
veterán
válasz w.miki #26582 üzenetére
ublock origin tudja ezt
-
xxxx.x
tag
válasz lac14548 #26521 üzenetére
Amennyiben még aktuális a kérdés, változtass a nagyításon (Ctrl és -).
Nem férnek el a képernyőn és ezért nem látszanak - nálam legalábbis ez volt a probléma.lac14548:
A legújabb frissítés óta csak 4 olal jelenik meg a kezdőlapon.
Eddig 8 volt.
Hogyan lehet visszaállítani?[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Él már a reklámblokkoló?
Nem jött nálam frissítés a Chrome-ra. -
SP4C3
veterán
-
törölt tag
Nekem TV-re is kellene valami jó reklámblokkoló!
-
SP4C3
veterán
válasz #41473792 #26593 üzenetére
Mit gondolsz miért nem néz manapság senki TV-t?
Csicsó - Részben megértem, mivel:
-Fizetted a monitorod, ami nem reklámfelület.
-Fizetted a géped, legyen az akármilyen.
-Fizeted az internetelérést havonta, sokaknál nevetséges, hogy még nincs gigabit (2018-at írunk) és néha még méregdrága is.Engem mondjuk 1-2 icipici png még nem akaszt ki, elfér a lap alján.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
egyre több embertől hallom,hogy már annyira rühelli a reklámokat,hogy inkább nem is nézi.pl. én sem.amikor valamiért elé keveredek (1-2 havonta 1x),akkor rájövök miért is hanyagolom.sajnos nincs rá adguard szabályosan zsibbasztó a töméntelen reklám.már-már büntetendő kategória
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van-e rá lehetőség, hogy a Chrome előzményeiből előbányásszak és megnyissak egy weboldalt, amit 2-3 nappal ezelőtt látogattam meg? (az oldal azóta frissült, én pedig a néhány nappal ezelőtti állapotra lennék kíváncsi, ha ez megnézhető valahogyan)
Remote gép, tehát a net elérés kiiktatása nem opció.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest