Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz doc #51634 üzenetére

    Jaja, ez a ver2, az egyesnek fix a csatija, nem lehet dönteni.

    re: arnyekxxx
    Tényleg nem emlékszem, lehet épp akkor parkoltattam a témát, vagy csak mivel megint "csak egy hülye pedál" szartam rá :D Ignoráns f@sz. Mert ugye a Headrush-al megtaláltam amit akartam, innen nekem már nem lesz tovább, kivéve ha kipukkan a pedál és javíthatatlanná válik. Azaz már nem foglalkozom a pedálokkal, pedig...
    A Behringeredre emlékeztem, de az meg pont arra nem jó amire nekem kell.
    A lényeg, hogy a cube baby is jó megoldás lehet. Majd esetleg egyszer kipróbálom ha lesz kedvem/időm még kísérletezgetni. Te miért váltottál a Behringerről a CB-re?
    Már egy ideje (Headrush gigboard előtt, mint alternatíva a Zoom G3 után kötve) amúgy nézegettem ezeket a fajta pedálokat, de horror egy áruk van némelyiknek. A Behringered volt az első ami korrekt áron van, jó véleménnyel is voltál róla ezért is emlékeztem rá.
    Most legalább kipróbálok egy ilyen beugró cab/amp sim pedált. Amúgy ez a Humboldt Simplifier tetszett baromira, legalábbis a hangja, de ez megint teljesen más liga és nincs is rajta aux, se füles kimenet. Talán a legjobb hangú azok közül amiket hallottam eddig.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák