- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
nesa
veterán
válasz Plazmacucci #14405 üzenetére
Minden felszereles adott
-
félisten
-
félisten
-
nesa
veterán
válasz Plazmacucci #14411 üzenetére
inkabb kihagynam
-
Printszkrín
senior tag
válasz Plazmacucci #14411 üzenetére
Multicolor
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!
-
félisten
válasz Printszkrín #14413 üzenetére
ja valaki nekem ilyet sárga feketében
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
BluEyes
őstag
válasz theiron320 #14403 üzenetére
Nem, magyari magyar vagyok. Az a 83k nagyon kellemes ár. A helyedben elgondolkodnék ezen is. A P90 szedő zajos a hi-gainhez, úgyhogy egy mini humbuckert lehetne betenni a hídhoz, (akár felezővel is), és kész is a mindenevő vaddisznó hangszer. Kb. 100k mindenestől, ha most akarnék gitárt venni, ezt így meg is húznám szerintem.
Így valahogy:
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
izomhod
őstag
olvasgattam az elixír húrokról, hogy sokáig csilingelnek, igaz ez?
nem úgy hogy olvasta valaki, hanem van valaki gitárján ilyen márka?az árán kcisit kiakadtam, 4900ért találtam 12-53-ast akusztikusra, de ha megnézi az ember az amazont, van 13 dolcsiért is, az öö max 3000 ft!
-
Bencsizy
csendes tag
válasz izomhod #14416 üzenetére
Szia
Én használtam őket, és ha meglesz a gitárom, arra is ezt teszek majd.
Én elektromoson használtam 10-es szettet, nekem nagyon pozitív csalódás volt, tényleg megéri az árát, mert nagyon szépen szól, és jóval tovább bírja, nálam napi 3-4 óra gitározásnál kb 4 hónapig csengett gyönyörűen, nem is nagyon veszed észre igazából, hogy megváltozik a hangja. Jó érzés a tapintása is.
Egy próbát megér mindenképp, mindenkinek más jön be, de sztem megéri kipróbálni. -
izomhod
őstag
erős hangok jönnek ki abból a gibsonból ezen a felvételen is
-
atidzsiforc
őstag
Ha tudsz, akkor Polywebet szerezz valahonnan, a Nano az a teszkogazdasagos valtozat, sokkal vekonyabb rajta a bevonat. Ja meg ha az elixir hurt ne takaritsd ugy, ahogy bevonat nelkuli hagyomanyos hurokat, mert akkor elkezd lejonni rolla a cucc (szoros lesz a hur) es ugyanugy meghal, mint egy filleres darido.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
madgie
titán
Én akkor idegbajt kapnék ezektől, utálom, mikor csilingel, "csuszpitol" a húr
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
Itt vettem 3,5k nem olyan rossz. Nem rég raktam fel, nekem bejött, eddig, majd hosszabb távra meglátom milyen lesz. Eddig Ernie Ball húrokat használtam, nekem az is tettszett
-
félisten
plusz 1 az elixirnek. tenyleg kemenyebb erzetre mint a filleres darido de sokkal tovabb marad neg a hangja es nem rozsdasodik kopik szarik be.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nap
addikt
válasz Plazmacucci #14414 üzenetére
tavaszjokka?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
izomhod
őstag
válasz atidzsiforc #14420 üzenetére
az is ugyanannyi itt, frankó!
Bobrooney: köszi, de nekem nem jó a bariton, a sima gitárra mindenhol drágább, ahogy látom
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz izomhod #14425 üzenetére
Arra vigyazz, ha nincs rairva a dobozra, hogy anti rust plain strings, akkor nem lehetsz benne biztos, hogy a vekony hurokon van bevonat. Es ez halal komoly. Amit linkeltem nem veletlenul dragabb.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
theiron320
aktív tag
Én egyszer vettem 4000 ft ért.Annyira nem jött be, hamar elszakadt az alsó húr is.Fendert szoktam venni 2000 ft ért az viszont nagyon bejön.
szerk:úgy látszik csak nekem nem jött be de ettől függetlenül neked lehet jó lesz, egyszer biztos érdemes kiprobálni.ez a gitár lesz, ha minden jól megy.egyszer adok ki rá pénzt akkor pedig legyen jó.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
izomhod
őstag
válasz theiron320 #14427 üzenetére
szééééééééép!
-
madgie
titán
Custom 24, egy álom az a hangszer, egyik kedvenc zenekarom (Fates Warning) elborult gitárosa is PRS user
-
InHell
senior tag
Nem csak neked, nekem pl. állandóan csúszkáltak rajta az ujjaim, marhára idegesített. Ha kicsit nedvesebb volt az ujjam és ha nem pontosan nyomtam le a húrt egyből csúszott le róla a kezem. Mit anyáztam. Le is szedtem egy hét után, és neki adtam havernak, ő pl. pont ilyet használ és neki nincs vele problémája. Nekem az Ernie Ball jött be.
A gitár nagyon szép, jó választás.
[ Szerkesztve ]
< béna duma helye >
-
theiron320
aktív tag
Ma rendelem, veszek hozzá tisztítót is, mert megérdemli az a gitár.
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
sza.sa
tag
Valaki próbálta a Rotosound húrokat?
Múltkor azt kaptam ajándékba a vásárlásomhoz, most ez fog felkerülni a gitárra az Elixir után....sza.sa
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek Vintage V52-es Telecaster, vagy esetleg próbáltátok már? Strato-ról váltanék, de nincs lehetőségem kipróbálni, mert vidéki vagyok, a környéken nem lehet kapni. Általánosságban is érdekelne, hogy mi jellemző a Tele nyakára. Tudom, ahány típus annyiféle. Nyaksúlyos és vastag nyakú darabok mennyire gyakoriak? Vagy inkább jellemző ez a Telére, mint hogy kényelmes, vékony legyen? Sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni őket, max 2-3db-ot.
Köszönöm!
-
-
BluEyes
őstag
Jó döntés, ezen az áron meg kell ezt venni!
A fogólapon nem lesznek madarak, de annyi baj legyen. [link]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz theiron320 #14444 üzenetére
Szerintem mostmár az egész topic izgatottan várja
Ezekszerint te odaát élsz? Mezőkovácsháza milyen messze van tőled? (ismerősök laknak ott, nem én)Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz theiron320 #14446 üzenetére
Ahh,az egy kicsit odébb van
Ilyen áron Mo-n nem kaptál volna ilyen minőségű gépet, reméljük, hogy minden rendben lesz vele, és miért ne lenne.
Min fog szólni?[ Szerkesztve ]
-
theiron320
aktív tag
válasz BluEyes #14447 üzenetére
Peaveay vypyr 15w+van egy kissebb eleca erősítőm +boss gt3 pedál.
áprilisban voltam Kolozsváron és akkor próbálgattam őket, ott nagyon jól szóltak
eddig a peaveyn kívül egyiket sem bántam meg.peaveyt is csak azért mert kicsi szobában nagyon hangos még ez a 15w is úgyhogy aki ilyen erősítőt tervez venni az számítson rá, hogy kicsi szobában szétnyomja az ember fejét[ Szerkesztve ]
-
BluEyes
őstag
válasz theiron320 #14448 üzenetére
Elecáról még nem hallottam, most nézem a katalógust, gyártanak azok ám mindent, csak a kávéfőzőket nem találom. Melyik van neked?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest