Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz Lauda #8604 üzenetére

    Hát én most már egyiket se venném. :) Ha nagyon jó áron tud 480ast amit majd tavasszal/nyár elején lehet gyorsan nagyobb veszteség nélkül cserélni akkor jó de én személy szerint várnék addig mindenképp. :)
    Szepsy Melyik játékba nem elég a 480? :B Én tuning előtt mindíg ezt kérdezem meg magamtól és mindíg arra lyukadok ki, hogy hagyom a fenébe inkább. :D Persze nem azt mondom, hogy nem jó az a plusz kakaó stb de azt nem éri meg h haza vágd esetleg a kártyát. :) Ha a GTA4-ben akarsz nagyobb teljesítményt pl. ott nem fogod elérni VGA tuningal. Az az egyetlen játék amiben csak egy jobb CPU segítene. :) De a GTA4-et én nem sorolná a normális játékok közé az optimalizálása miatt... Így egy játék miatt meg nem érdemes szerintem CPU-t se cserélni, bár itt lehet sokan nem értenének egyet velem. :B Lényeg ami a lényeg akár tuningolsz akár nem szerintem ne a GTA4et használd referenciának. :)

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák