- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most készülök venni 980x-t,számíthatok valami teljesítmény növekedésre a 950-hez képest?
3way 480 sli-nél. -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz #15779328 #8156 üzenetére
Ne is végy. Én inkább lapot cserélnék például egy eVGA Classifield-re.
Hát igen inkább vizezném az jobb ötlet. Szerintem többet is nyernél 10 foknál sőt több mint biztos
De akkor már egy komplett rendszert dobj össze a procit is vizezve. Mondjuk a három kártyára, három vizes blokk már nem olcsó[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
szepsy
senior tag
Nvidia vezérlőpultban, hogy lehet kimaxolni, hogy minőség legyen a szempont, ha a csúszkát minőségre állítom minden maxon van?
Vagy speciális 3d -nél kell állígatni?És mit hova? -
Cyberpunk
félisten
válasz #15779328 #8159 üzenetére
Tényleg Az egy jó lap akkor nem sok haszna lenne egy eVGA-nak.
Ja lehet az SB-t is vizezni, de nem sok haszna van extrém OC esetén jöhet jól.adamkaa777: annak megint nem sok értelme lenne. 480-ról én nem váltanák 580-ra.
de hát ezt mindenkinek maga kell eldöntenie[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz #15779328 #8160 üzenetére
Mester, figy lehet arra a fasza kis asusra is vizet lökni nem kell oda csak eVGA(mondom ezt eVGA tulajként...)
Beszélni kell a vízhűtés topikban pár emberrel és beszerzik amit szeretnél! Kis hazánkban nem oly elterjedt a csúcsalaplapok vizezése mint pl németben!
Pár ember akiket szíves figyelmedbe ajánlok:
OC, Tody 56!
Van bazárjuk is, de legeyszerűbb ha írsz nekik egy privátot, és beleírod hogy mondjuk a supercomputerre szeretnél, egy full cover blokkot, és a procira egy normális 1366-os blokkot, a vgak-ra pedig 3db sli képes vizeblokkot! Hidd el beszerzik, és a többi kellékben is állnak rendelkezésedre, tanácsot is adnak!
Nem nagykéűség ha kimondjuk van pénz rá hisz láttuk milyen zsugával gurítod esténként a kedvenc gameket! Csak el kell szánni magadat, és akkor összejön a cucc!
6magos i7-et én még nem vennék, max akkor hogyha kijön az uj intel cucc, akkor jobban megéri majd, most kicsit meghuzibálod és örülsz!
Szvsz a hőmérsékleteid is drasztikusan csökkenni fogna vízzel, és a 70 fokot sem fogják nyldosni a vga-k, persze normális radiátorral, a cpu is meghálálja a vizet kicsit kevesebb fesszel is megy mint léggel, és stabilitás tesztekben lejjeb megy a max hőmérséklet 10-15fokkal is!
Remélem tudtam segíteni, maximális tiszteletem!Cyberpunk:
Az alaplap vizezése nem hülyeség, nem ritkán a classified északi hídja is nyaldossa a 65-70 fokot, és ez sajnos lehet igaz a többi felső kategóriás alaplapra, minek mennyen neki 65fokon a cucc ha mehet 40-en is...[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Cybertrone #8165 üzenetére
Hát igaz ha már vizez akkor az SB is belefér
-
törölt tag
válasz Cybertrone #8165 üzenetére
Köszönöm!
Írtam is a vizes guruknak! -
Dantenero72
aktív tag
Az faxa ha Szepsy tápja elbirja a gépét mert nekem full ugyanaz a tápm van szal ezek szerint nem a tápom miatt oly extra szar a kartya teljesitménye,akkor ott a proci de az sem lehet mert haveromnak is q9300 3.2ghzes proci+5870-e van és minden 2-3x jobban fut neki(és a 5870 annyival nem tud többet)Nah ezek utan mit mondtok? Várom hogy valaki végre adjon valami értelmes választ arra hogy BC2 multi miért fut 30-50fps-el mig masnak hasonlo géppel 100fps-el fut?!?!?!?!
ui.: IGEN MINDEN SZOFTVER A LEGFRISEBB BLA BLA BLA.... -
titán
válasz Dantenero72 #8169 üzenetére
Nah ezek utan mit mondtok?
3 honapja ezzel szenvedsz, tanacsok tomkeleget kaptad mar. Szerinted erre mit fog itt barki is mondani?
-
Dantenero72
aktív tag
A tanácsok tömkelege: 1.:lehet a táp 2.: talán a táp 3.: lehet hogy a táp de nem biztos stb stb.... És most hogy tudom hogy biztos hogy nem a táp(most hogy Szepsy-nek GTX480-asa lett) igy megkérdezem megint hátha tudtok valami újat...
ui.: kösz a választ sokat segitettel maris jobb lett a gépem -
Laraxior
titán
válasz Dantenero72 #8169 üzenetére
nem tudom mit akarsz 3.3GHz-es félQuaddal... édeskevés meghajtani rendesen egy GTX470et...
az az 500Wos Chieftec meg nem biztos hogy jót tesz neki a GTX470es áramzabálása...főleg azért,mert ha jól tudom szét van szedve a 12Vos ága"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
titán
válasz Dantenero72 #8172 üzenetére
Ne viccelj mar, attol, hogy az ove elviszi, a Tied meg lehet rossz. Masreszt, amit irsz az ugy ahogy van nem igaz, kaptal eleg tanacsot es turelmet, csak sz@rtal bele.
Tanacsaim:
Vidd be szervizbe, deritsek ki mi a baj.
Probald ki egy masik tappal a gepet.
Probald ki masik vga-val a gepet.
Probald ki a vga-t egy masik gepben.
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
válasz Laraxior #8174 üzenetére
aha biztos igazad van kár hogy haveromnak Q9300 3,2GHz+HD5870-es a gépe és érdekes az ő ATI-ját kihajtja a proci érdekes...(GTa4+BC2 3x jobban fut neki mint nekem érdekes ) Meg ez a fél?Quad proci kevesebbet hoz ki a kartyabol mint egy E8500 (nem rég volt egy srac kinek jobb teszte redményei voltak 2magos procival xD )
-
őstag
én is pont ezt akartam tanácsolni neki
nekem is 470gtx-van lightosan meghuzva e8200-asom volt de lecseréltem egy i7 860-ra +650tx corsair tápra biztos ami biztos .
a proci cserével a tesztek is több fps-t hoztak ugymond nincs cpu limit
játékba csak a call of duty BO-nál vettem észre javulást igaz nem is játszok mással[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz Dantenero72 #8178 üzenetére
ilyen hozzáállással kutya sem fog neked segíteni,mert ugye azért jöttél...akkor meg meg kellene magad húzni.Neked van gondod nem nekünk.
A quadodnak meg csak 6MB L2.je van,egy Wolf is rendelkezik ennyivel csak éppen majdnem másfélszer akkor órajelet tud,és hidd el azzal többre mész
GTA4-el meg nem tudom mit akarsz mondani,hogy jobban megy? optimalizálatlan szar.csak ennyit mondanék a gameről.
5870 meg egy picit erősebb a GTX470nél...csak egy picikét. DX9-10ben főleg. DX11ben nem.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
mondjuk a szerviz télleg gáz
haverodét gépéböl vmit nem lehetne cserélni? -
Dantenero72
aktív tag
válasz Laraxior #8179 üzenetére
Tehat mikor egy jatek a 2magosat kihasznalja 80%osan az gyorsabb mintha 4magosat hasznalna ki 80%osan? Ezek utan miért nem gyartanak 1magos 1GB L2-es procit?
ui.: De nekem pont DX11-es jatekkal van a baj: BC2 és az neki 2-3x jobban fut...(+multirol beszélek ahol cpu-nak nem kell AI-t,MI-t szamolnia meg stb-t...)[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dantenero72 #8181 üzenetére
Add el a picsába... Most én már mást inkább nem is mondanék! Ha itt laknál már eljöttél volna és nálunk szarráteszteltük volna csóró 470-et és ráteszem a fél karom hogy produkálná azt amit el lehet várni tőle!
Cseréld 5870-re...
Nyird ki vidd vissza hogy megdöglött és te egy 5870-et szeretnél érte cserébe! Ennyi.
Vagy vegyél boxot![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
őstag
teee low vagyol vagy inkább igen mint nem ?
mért nem teszteled le az állitolagos haverodnál a gépedet ? -
Dantenero72
aktív tag
válasz szucsinka #8183 üzenetére
Mert az állitolagos haverom az ország másik felében él? És ne szologasson be nekem az aki 300k-t költ gépre de évi 1játékot ha megvesz....
ui.: Mielőtt megkérded hogy : akkor te honan tudod hogy fut neki? Hát ugy hogy kameran át streamel neha-neha és latom milyen beállitásokon hány fps-el jatszik, ÚGY[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dantenero72 #8185 üzenetére
jujj
de mikor 1évbe csak 1 jön ki ami a játékok császára
egyébként meg most kapott el az eredeti játék fless
most rendeltem a cd galaxisbol 4-et[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
titán
Figyu, nem vagyunk mediumok, hogy innen barki megmondja Neked, mi a baj. Viszont ha azokat sem vagy hajlando megcsinalni, amiket irunk, akkor szerinted mitol fog kiderulni a hiba?
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dantenero72 #8187 üzenetére
Biztos vagy te abban hogy az alaplapod PCIe slott-ja 16x-os módban megy?
Egyébként tojás sütés mellett ilyenkor télen még jól jön egy kis plusz fűtés végett
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
elmondanád nekem hogyha a 2magos CPUból használ a game 80%ot, akkor 4magosból is 80%ot akkor az hogy is van? komolyan nem értem.
Mert nekem eddig mondjuk megette egy alkalmazás az E8400em,vettem helyette egy Q9550et,azt már ugyanaz az alkalmazás csak félig tudta berántani,már ha érted mire akarok kilyukadni....mert én nem hogy te mire.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Dantenero72 #8176 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy ezzel a hibával küzdesz. [link] , [link] , [link] , [link] - Nem vagy egyedül. Az NVIDIA nem tudja, hogy mi okozza, de minden infó segít nekik a megoldásba. Vedd fel velük a kapcsolatot.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
A.tessz
senior tag
válasz Dantenero72 #8192 üzenetére
Milyen beállításokon játszol és pontosan mennyit is ad a játék , mármint hány fpst? Tuti ugyanazon a beállításon játszotok?
-
Cyberpunk
félisten
válasz Erdei88 #8196 üzenetére
Nekem jó pár játék elég szépen kihasználja a GPU-t. Crysis például 90% fölött, de az új NFSHP is. Ha jól rémlik direkt van így hogy ne használják 100%-on, a nagyobb fogyasztás és melegedés elkerülése végett. Furmark-al tudod 100%-on hajtani például.
A másik meg CPU limit esetén fordulhat még elő hogy relatíve kicsi a GPU kihasználtság.Hope was the right choice, and it always will be.
-
TTomax
félisten
válasz Cyberpunk #8197 üzenetére
És akkor mi van ha cpu terhelés kb 50% 2magra, a gpu terhelés is... vsync off,és szaggat valami?Mert van ilyen sajnos...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest