- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
GTX 480 megy SLI-ben GTX470-nel, vagy ilyen kiváltság csak ATi esetén van?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
norb55
őstag
-
04ahgy
nagyúr
ATi-nál megy a 4730-4830-4850-4890-4850X2-4870X2 minden kombinációban. Az 512-es 4870 is megy CF-ben a 2GB-os 4890-nel... 5800, 6800 széria úgyszint. Azért kérdeztem, mert én is úgy emlékeztem, hogy az nV restriktívebb ilyen téren multi-GPU tekintetében.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
szab.tam
nagyúr
igp-vel van hibrid sli eltérő gpu-kkal is, de annak gyakorlati értelme konvergál a nullához...
habár nekem most pont a htpc-mben kéne menjen, (igp 9300 + gt210 vga).
everest írja is, hogy támogatva. de a legújabb nvidia drver hiába van fent, a kontrol panelen nincs tiltás / engedélyezés kapcsoló, ahol szokott lenni. sem multi gpu / többkijelzős mód, mint a gtx295-nél pl...
egyáltalán a hibrid sli megy xp alatt?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Lethal Gene
aktív tag
szerintetek melyik jobb valasztas:
Msi gtx480 froz 55ert
Vagy
Msi 6950 froz 2gb 66ert?
Koszi! -
Pug
veterán
válasz Lethal Gene #9856 üzenetére
Inkább akkor 64-65K-ért egy ref moddolható 6950-es, nem moddolható 6950-esért 66K-t hülyeség kiadni
-
04ahgy
nagyúr
válasz viktor82 #9855 üzenetére
BIOS moddolás után mennek SLI-ben.
Tehát full azonos GPU kell legyen két nV esetén, csak akkor van SLI.Gondolom órajel és gyártó azért megengedett, hogy eltérjen (pl. EVGA SSC megy SLI-ben a Gigabyte referenciakártyával GTX 580-akat tekintve).
Köszi a segítséget.UI.: GTX275 és a GTX295 egyik GPU-ja is mindenben megegyezik, és azok sem mennek SLI-ben.
HGyu
-
Cybertrone
veterán
Nekem most a ref giga, és az asus DCU2 szépen megy sli-ben! Mindkét kari a saját órajelén, és saját feszültségén...( az asusnak kicsit magasabb a gyári fesz értéke 1.025v)
Ha ventiprofilt csinálok még azt is rugalmasan kezeli az afterburner, külön szabályozza a karik ventifordulatát terheléstől föggően!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
norb55
őstag
GTX 275 és a GTX 295 az már más tészta ott már 1 nyákon 2 gpu van .
De ha menne is , valjuk be elég örültség lenne , aki már ilyenbe folyamodik hogy SLI akkor 2db egyforma kártyát rakjon egymás alá, igaza van az Nvidiának ,hogy így kitalálta .
Az órajel az eltérhet , de alapból a leglasabb órajelen ketyegő kártyához állítja a másik karit is.
-
norb55
őstag
válasz Cybertrone #9861 üzenetére
Bocsi , én úgy tudtam .
Mellesleg jól teljesít a 2db GTX 580 ?
Crysis bechmark fullon 1920×1080 8× élsimítás : hogy megy nállad ?
Nállam minimum 38 átlag 70 max 85FPS 2db GTX 480-al .
Dirt3-ba 8× csaa full HD maxon . minimum 96 és átlag 116FPS .Metro 2033 fullon DX 11-be full HD AAA átlag 60FPS
Egy kártyával átlag 34FPS , de néha látok 24FPS közeli értéket is
-
Cybertrone
veterán
Crysises eredményem van a topikba még a másik sli-vel... dirt3-at 3 napja futattam, de megnézem majd megint a metro meg minden fullon megeszi a 2 karit... akkor gyakran megy 30 alá kicsivel...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
norb55
őstag
válasz Cybertrone #9863 üzenetére
Metro nem mehet 30 FPS alá 2 karival .
bár ha a 4×es AA bevan kapcsolva akkor már szépen eszi a gépet .
-
Cybertrone
veterán
-
Lethal Gene
aktív tag
-
Cybertrone
veterán
válasz Lethal Gene #9866 üzenetére
Fasza és járatod is majd 980-on 24/7 az atit? Nem lenne egyszerűbb egyből olyat venni ami erősebb, és nem kell tuningolni Mellesleg aki fasza kariban gondolkozik ne nézzea fogyasztást
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz Cybertrone #9867 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy ha adott egy keret a kártyára abból szeretném a legjobbat kihozni...nem az volt a kérdés, hogy végtelen pénzből milyet vegyek, hanem hogy a két kártya közül melyik a jobb választás...
-
Cybertrone
veterán
válasz Lethal Gene #9868 üzenetére
Ha nem nézzük a fogyasztást a 480 hülyére veri a 6950-et... szerintem
-
Laraxior
titán
válasz Lethal Gene #9868 üzenetére
Ha tudsz olyat venni, ami moddolható 6970-re akkor azt vedd, ha megkapod 60ért...
ha nem akkor 480."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz Cybertrone #9869 üzenetére
jaja, az a legdurvébb, hogy csak egy 480 vs 6970 es összemérést találtam, ami nagyjából egálra jött ki....ez a 6950 pedig röhögve megy brutál órajelen ha kell, köszönhető a válogatott alkatrészeknek és a brutál Froz hűtésnek (ami ua mint a 480-on...)
ezért nehéz a döntés... mert közel egy súlycsoportú kártyákról van szó...de azért valahogy sokallom azt a +10e ftot a +500MBert... ?
-
Laraxior
titán
válasz Lethal Gene #9871 üzenetére
gondolom alapórajelessel vetették össze.
Namármost a húzott 6950ed kb 6970 ugyebár,ami megegyezik a 480al.
Akkor tolj +100-150MHz-et a 580ra és úgy kalkulálj.
A 480 kb a 6970el van egálban. De árban a 480 jóval olcsóbb. Tehát nem kérdés hogy 480 a te VGA-d, amit ha meghúzol kapsz egy "alapórajeles 580at, vagy egy tuningosabb 570et."
Van még kérdés?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Lethal Gene #9871 üzenetére
a 6950 sosem lesz egy súlycsoportban a 480-al... ha meghúzod sem... mert a 480-at is lehet húzni Mellesleg MSI karit én élből nem vennék... a válogatott alkatrészeket meg szerintem ne fírtasuk annyira válogatott az mint te vagy én!
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz Cybertrone #9873 üzenetére
Vili, a teljesitmény nem is kérdés.... a VRAM különbséget nem tudom eldönteni...de vszinű, hogy maradok a 480-nál...55ért eléggé bestbuy...pláne a halk hűtéssel.
3év gari mellett meg nem érdekel, hogy milyen márka...
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Lethal Gene #9874 üzenetére
Nem hibásak azok, csak kompatibilitási gondjuk ne legyen!
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #9873 üzenetére
a 6950 sosem lesz egy súlycsoportban a 480-al...
Azért túlzásba se kell esni
-
Cybertrone
veterán
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #9878 üzenetére
Gyorsabb, de azt kijelenteni, hogy kb nem egy kategória, az hülyeség
-
norb55
őstag
GTX 480 jóval jobb a HD 6950-től.
a 6950 tuningolva alig éri be a GTX 480-at .Arról meg ne is beszéljünk hogy a legtöbb GTX 480 800-830MHZ-en képes menni lehet az referencia hűtős is
A másik hogy GTX 480-at kapsz PH-n 48K-é.
6970 meg ugyebár egálba van vele az 65-70K.
Nézzük akkor melyik éri meg?
GTX 480 egyértelmü jó választás most a piacon.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
GTX 480 jóval jobb a HD 6950-től.
a 6950 tuningolva alig éri be a GTX 480-at .
Ez így nem állja meg a helyét, de nem fogok veled hitvitát folytatni, linkeltem is tesztet, nézd meg nyugodtan a PH!-s teszteket is, kb 5-8% előnye van a 480-nak, ennyi...Egy szóval se mondtam, hogy ne lenne most best choice a 480-as, csak azt, hogy fanatizmusból még nem kell túlzásokba esni
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
már pár hónapja a GTX480 a best buy...amióta 60k körül mocorog...vagy azalatt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gYaLo
őstag
Elméletileg jövőhét szerda/csütörtök felé csatlakozok hozzátok egy GTX480 al..
Milyen hűtőt ajánlotok hozzá ? Tetszik a Laraxior féle hűtés, csak nem tudom, hogy milyen procihűtő férne el rajtaiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Laraxior
titán
a GTX480on elfér minden...csak a házba nem biztos hogy befér.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ninja Mini-nek kicsi a talpa..én mégegyszer nem ezt választanám...
A Thermalright az tökéletes volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
kell lefogató is
-
Laraxior
titán
VF3000-->20k.
Ninja Mini -->6k.
elég egy keresztvas két csavarral..lásd blogoutom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cole86
senior tag
Hát emberek, az MSI N480 GTX nem is olyan rossz ,mint ahogyan azt páran gondoltátok..55kért újonnan..
A húzásban alapfeszültségen egy Chieftec CTG-500-80P táppal és egy phenom X4 3700on pörgő procival a következő volt a tesztek és gamek alatt stabilan :
gpu clock : 860!!!!!
shader clock : 1700!
memmória 4100mhz!!
(szerintem egy elég korrekt példányt fogtam ki, mintha lenne egy gtx580asom,nem?)
Msi afterburnerbe egy alap kis venticonfigot berajzoltam és 70fok fölé nem melegszik soha..
A hangja nagyon kellemes ahhoz képest , hogy egy TT V3 black (kilyuggatott) házam van
Egyetlen negatívuma a kártyának ,h nem fúja ki a "forró" levegőt a házból ,mint referencia hűtős társai és ezért fölötte a proci kicsit jobban melegszik.. (ez a házamban nem annyira jelentős )
A gtx 480 fogyasztásáról pedig annyit ,h egy módolt 6950/70 sem ehet sokkal kevesebbet, ha egy Chieftec CTG-500-80P táp elvitte és ezt is tökéletesen viszi..
Best buy!!! Én ezt állíthatom bátran az előző 6950/70es AMDhez képest is, ami már önmagában is egy nagyon ütős és jó kártya azért! (hibából ott viszont több van : sok driver update és problémák , ref hűtő magas fordulaton elég hangos és akkor nem melegszik 75fok fölé)
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
norb55
őstag
-
-
04ahgy
nagyúr
A 850MHz és az alapórajel egy GTX 480-t választva a kijelentés alanyának kissé ellentétes, nem?
HGyu
-
public73
senior tag
hi all!
gtx 465-ös karim tökéletesen váltogat 2D és 3D között, ahogy a helyzet megkívánja.
viszont van egy progi - RamaRadio - amit napi rendszerességgel használnék 5-6 órára folyamatosan...
viszont rádióhallgatás során a VGA 3D-be vált és full maxon jár...
hiába helyezem le a tálcára, a helyzet nem változik.
kérdésem, hogy van e valami rafinált eljárás, amivel 2D-be kényszeríthetem, ha elindítom ezt a progit?
segítégeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs