- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz pottyantós #8552 üzenetére
Hát ha a 460-ast hivatott váltani akkor lesz olcsóbb is Bár én sem hiszem hogy váltja a 460-ast mivel az jól fogy. De azért jó lenne 50k ért nem? Tudom álmodik a nyomor
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
pottyantós
aktív tag
válasz Cyberpunk #8553 üzenetére
Még szép, hogy jó lenne annyiért... Am elképzelhető az alacsony ár, mert az 570 is 91k körül nagyon jó vétel, akkor az 560 se lehet majd drága. Kíváncsian várom, és ha 50k körül kapható lesz (léciléciléci ) akkor veszek is 1db-ot!
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
Andrejka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy témába vágó kérdésem lenne.
Minap vettem egy Gigabyte GTX 470 OC-t és mellette van egy Intel Core 2 Duo E8500-as processzorom, 3,8 GHz-re húzva, 8 GB Ram-al mellette.
Ütközhetek processzorlimitbe, le kell majd cserélnem, vagy ki tudja hajtani a kártyából amit kell?
Előre is köszi! -
Gaboman
nagyúr
válasz Andrejka #8557 üzenetére
Amelyik játék csak 2magot használ ott bőven elég lesz hozzá, igazából ott lehet kicsikét visszafogva amelyik kihasználja a 4mag által nyújtotta lehetőségeket.
Egy Q9550el jól járnál annyi bizonyos egy GTX470 mellé.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
Ennek a Gigabyte GTX470-nek a hűtéséről tudtok vmi mondani?
Esetleg van vkinek van személyes tapasztalata vele?
Előre is köszönet. -
Cyberpunk
félisten
válasz Gaboman #8564 üzenetére
Gyorsulna. Én nem bántam meg hogy anno i7-be fektettem. Lassan másfél éve megvan és még ennyit tuti hogy el leszek vele.
bmwsan: Mindenképp odaveri a referencia hűtést -20-25 fok lazán kinéz neki. S szerintem még halkabb is a 3 légkavaró ellenére is. Tuningra meg egyértelmű hogy jobb.
-
Sdi
addikt
Nekem ez van, de igen jó a hűtése.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Landon
őstag
Régen én is azzal nyúztam a 480ast, teljesen jó! Pláne 4GHz-n... Gratz hozzá h sikerült azt kihoznod a 965-ösből! Nekem anno sajnos nem ment, mondjuk az C2-es volt az meg ugye sz@r...
Fuhh barátom most nézem Freezer Pro 64-el hűtőd a 965-öst 4GHz-n?! Nem kevés az neki? Hány fokos mondjuk LinX alatt? Sorry de muszáj megkérdeznem... nekem anno 965öshöz már a Freezer Xtreme is kevés volt Igaz C2...
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
bmwsan
senior tag
Köszi szépen akkor megnyugodtam.
Bár még vacillálok a HD6950 és GTX470 között :S :S -
Dantenero72
aktív tag
Irtátok hogy van valami cucc az alaplapokon ami vissza fogja a kartyat és ezt biosban ki lehet kapcsolni. Ezt leirnátok hogy is van pontosan? :S
-
cut
aktív tag
-
becsitibi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz becsitibi #8573 üzenetére
Az teljesen jó nagyjából reális alapon azzal a SOC kártyával. Nekem sima referencia 470-esem van [link].
Persze van full OC is [link]. De van 6K-s eredmény is csak az már 980X+ VGA 900MHz alap hűtéssel nem kísérletezek tovább.[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
3dmark 11basic/performance/full experience : [link] elég xar -.-"
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dantenero72 #8580 üzenetére
Az 1.0.0.0-s verziót használd mindjárt jobb lesz. Amúgy a proci is okolható az alacsony pontszámért a te esetedben is.
-
Cybertrone
veterán
Zotac gtx 480 AMP-al van valakinek tapasztalata? Lehetőseégem lenne lecserélni az 5870-et rá, és gondolkozom a dolgon... A gyári zalmann vf3000-nek köszönhetően nem melegedik, és szerintem kis tuningal egy 580 szintre hozható simán! Szerintetek?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
titán
válasz Cybertrone #8582 üzenetére
Landon kolleganak van ilyen karesz, ha gondolod keress ra a hszeire, irt mar egy csomot rola, de biztos jonni fog es majd ir Neked. Van itt rola 2 teszt is, ha erdekel: [link] [link]
Amugy a hazad jol szellozik? Azt tudod, hogy ez a kartya az osszes meleget a hazba keveri be, nem ugy mint a ref kartyak.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Adatlapon van a kuckó, szerintem szellős, egy 12-es az elején befelészív 2*12-es pedig hátul kifelé tol... meg amennyit még nem home madeelkedek bele XD De gondolom az a 3 slotos lapátkerék csak jobb hőmérsékleteket csinál!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Erdei88
veterán
válasz Cybertrone #8582 üzenetére
Az a kicsi 15-20% körül van
Szerintem nem lehetetlen.Volt nálam ilyen kártya, igaz csak pár óráig. Ahogy Lauda írta a házba nyomja az összes meleget. Zalmantól nem kell csodát várni, de 80 fok alatt fogja tartani a kártyát.
-
titán
válasz Cybertrone #8584 üzenetére
Az mar nem olyan rossz, mondjuk nem is egetrengeto, biztosan minden melegebb lesz a hazban egy ilyen kartyaval. Lehet inkabb egy refet kellene nezned.
-
Cybertrone
veterán
Volt a háztartásban egy 470-es ref.... Süvített mint a turbó, és nem is nagyon hűtött... A zalmiról csak jókat olvasok, én nemvagyok szívbajos hozok én létre ventiprofilt afterburnerben, oszt 70 foknál már 100%-on tekerjen a cucc... Igazából amit tudna zavarni a kicsit nagyobb meléeg az a északi híd... a procin víz van a vinyók az első 12-es venti mögött vannak megy rájuk a levegő, de az északi híd nemtom mitszolna +10-15 foknak most terhelés alatt olyan 60 fok körül szaladgál, de hát tudjuk a classified bordája hatalmas ugyan de nem egy hűtőcsoda...
-
titán
válasz Cybertrone #8587 üzenetére
Pedig kapni fog belole az biztos, fokokban nem tudom megmondani mennyit, majd azt egy amp tulaj megirja.
-
Cybertrone
veterán
Neked a ref hűtősek mennyire melegednek_? Elég rosszakat hallotam a kariról, csak kérdezem létezik hogy 90+ celsius? Öngyilkos cucc... de amugy 850/1700/4000-ren szerintem 580-at meg lehet fogni! ez lenne a cél
-
szepsy
senior tag
válasz Cybertrone #8589 üzenetére
Zotac GTX480 refre gondolsz?
-
titán
válasz Cybertrone #8589 üzenetére
Ne ijedj meg a pletykaktol. Meleg a kartya, de ez semmi problemat nem fog okozni. Most pl 48 es 61 fokosak a gpu-k, egy napja megy a gep es 26-28 fok van a szobaban. Jatekban, ha jol megterhelem, crysis max+16xq, vagy a metroban pl., olyan 90 fok korul dolgoznak, a ventivezerles erre a hofokra allitja be, holott tudna jobban is huteni, termeszetesen + feszeles nelkuli alapotrol beszelek. Nyilvan ha agyonvagod fesszel akkor elofordulhat, hogy tulmelegszik, de ez nem a kartya es a hutes hibaja, nem erre van tervezve. Furmarkoltam mar nyaron is 28 fokos szobaban es meg se reccent 102 fokon sem, szoval no para, itt irtam rola: [link]
Az alap orajeles 580-at talan meg lehet fogni, de nem biztos, attol fugg mennyi tuning lakozik a kartyaban. Az a 850/4000 mar igen a vege, 24/7-re szvsz eselytelen, maximum tesztre, 800-820 mar realisabb.
szerk: Ezt Neked kell eldonteni.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
átrepesztettem 580-as topikba is nézelődni... Az a tégla valami brutális lett, lehet arra kéne gyüjteni, a mostani hirdetve van + kis kavics
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #8593 üzenetére
márciusig teljesen felesleges VGAt cserélni,egyelőre game sincsen ami meghajtaná ezeket a játékokat...vagy a Black Ops-hoz kellene több FPS?
Meg kell várin a 6990 vs 595-öt aztán akkor úgyis kicsit megélénkül a piac,mert a hardcore arcok eladják a cuccokat. Már van fennt 15be 5970re pl vizesblokk
dobj be egy másik 1terrás winyot raid0-ba,hogy érezz is valamit a rendszer erején,mert így fél napig is eltömörítgetsz egy 1080p-s HD filmet mire nézhető formátumhoz jutsz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #8594 üzenetére
5970 nem kell... tul sokat hallotam arrol hogy némely alkalmazásban nem megy az egyik mag meg ilyen hülyeségek, én ezen nem görcsölök... A rendszer erejét érzem én így is a kis ssd jó szolgálatot tesz, 1 terrát meg nemfogok betenni raidbe, hisz ismersz ha elveszne az adat kardomba dőlnék...
Mellesleg márciusig ugy sem lesznek csak a csúcs 2 magosak, azmeg nem érdekel... Konvertálgatni meg nemszoktam, azt majd megteszed te, énmeg megnézem Levizezni meg mégúgy sem fogom mert tanultam egyvalamit mióta ittlaksz: Vga-t vizezni nemszabad
Amugy tán unod az asszonyt? tessék odakoncentrállni
Mellesleg ne igyá annyit... Mi az hogy:
"Egyelőre game sincsen ami meghajtaná ezeket a játékokat"?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #8595 üzenetére
game nincsen amihez kellene erősebb vga
azért tömörítésnél jól jön a raid0 ereje"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szepsy
senior tag
880/1760/2000 (MSI afterburner)
Most itt tartok, gpu-nak kb ez a vége ,de még tudok rá adni +feszt 1.063-on van 100% venti, még 1.138-ig lehet feszelni, elméletileg ha nem melegszik túl baj nem lehet, nem? Így is ha nem bírja elmegy egy pillre a kép és vissza reseteli az afterbuner magát.Gpu-val vagy memory-val probálkozzak még inkább, játékba melyik hoz +fps-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest