Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    Nagyon királyok vagytok, köszönöm.
    A cél az, hogy lássam merre jártam és mérje közben. Otthon aztán menteném az adatokat és Stravan tárolnám. Most Google térképen számolom, mérem, ezt szeretném majd kiváltani.
    A pontos pulzus mérés egyáltalán nem számít, azt kapcsolom ki legelőször. A kalória szintén, bár e kettő ahogy néztem összefügg.
    Végső soron egy funkció sem hiányozna ezen kívül.
    Az is egy hasznos dolog, mert pl. az ivókutakat be tudnám jelölni a térképen, vagy esetleg szép ösvényeket, útvonalakat.

    Nem tudtam, hogy ez ilyen alap funkció. Senkinél nem olvastam, hogy használná, mert mindenki előre kijelölt útvonalon megy az edzésterv miatt.
    Értem, de nálam szinte mindig változik menet közben az útvonal, ezért sem töltenél fel útvonalakt. Ma is gondoltam egyet és kacskaringóztam minden fele. Néha igen nehéz otthon összerakni a sok cikázás miatt a megtett útvonalat.
    Átböngészem az okosórákat. A grafikus térkép mód igen csak kellene, mert, ha majd erőben is futok, ott jó lenne tisztán látni az ösvényeket, ne csak színes csiganyál vonalakat lássak, vagy, pl. pesti futások esetén az utcákat. Sajna vizuális típus vagyok. Az okostelefonon tetszik az OsmAnd és a Locus Map. A Garmin téréképe is, főleg a domborzati. Nagyon igényes munkák és hazai turista útvonalakt is fel lehet rájuk tölteni.

Új hozzászólás Aktív témák