Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz tomcica #72594 üzenetére

    A kozeptavosok igazi jokerek :K oket bizonyos szintig fel lehet edzeni egesz jo hosszutavfutova is (mondjuk munka van vele,es sokan nem is szeretik azt a brutalis mennyisegu munkat,amit be kell fektetni,mire atepul aminek at kell...ha kozben nem egnek ki,vagy/es serulnek meg).
    Az emberi test nagyon rugalmas,amire edzed abban lesz egyre gazdasagosabb...persze soha nem lesz egy "igaslobol versenycsodor",de azert igen keplekenyek vagyunk.Bizonyos eveken at tarto munkaval kepesek vagyunk olyat is kihozni a DNS kodjainkbol,amit meg a tudosok se ertenek. Utolag tudjak csak vizsgalni,hogy micsoda aerob enzim generalas tortent X km lefutasa utan Y evig :K micsoda laktatelvezeto kepesseg jott elo (mutalodott) a brutalis edzesmunka soran.
    Szoval en azt mondom,mindegy milyen a tested taposni kell,sokat foleg alacsony intenzitason,es fuszerkent havi 1-2x nyelgazon valamit,meg heti 1-2x tempocskan valamit + egy kis emelkedozes erore.Ez nagy atlagban mindenkinek eleg,a mennyiseg es gyakorisag pedig novelheto edzheto.
    Egy regi futo mondasa volt,amikor megjegyeztek mekkora talentum:
    "Minel tobbet futottam,annal tehetsegesebbe valtam"

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák