- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
Még régebben kitaláltuk a fiammal, hogy megkerüljük a közeli tavakat (15-30 km itthonról) Ő bicóval, én futva. Kettő sima ügy volt, egynek egyedül mentem neki (sokalta azt a 7-800 méter szintet az erdőben :) Egybe viszont beletört a bicskánk, sár is volt, meg beépítették az utat. Tegnap visszamentem.
Sár az most nem volt, még egy babakocsit is eltoltam volna, de az út az elveszett örökre. Szerencsére ez egy mesterséges tó, és leengedték, mert gond volt a gáttal, szóval raktam bele egy kis mederfutást. Volt ott minden, kistányérnyi kagyló meg vaddisznótetem.Szerk: egyébként Ostorosi tó a hely neve
[ Szerkesztve ]
Eat pasta, run fasta
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest