Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aristeus

    tag

    válasz tomcica #4742 üzenetére

    Igazad lehet tomcica, több tényezőből álltak össze a dolgok: egyrészt a verseny hete előtti hét (amiről azt gondolom, hogy talán a legfontosabb az edzés szempontjából) teljesen kimaradt egy vírusfertőzés miatt.
    Melegben meg egyáltalán nem tudtam edzeni, mert nem volt eddig meleg. :D
    A legmelegebb és leghosszabb tempóedzésem +6 fokban volt, 18,5K, annak az átlagtempója 5:39 min/km volt, és a végére el sem fáradtam.
    Tegnap meg 21 °C -ot mutatott a hőmérő.
    Azt hiszem szépen összeadódtak a dolgok.

    Szerencsére itt a nyár, így azt terveztem, hogy minden hétvégén, futok egy jó hosszú edzést (18-20-22K, ahogy még jólesik), terepen, hogy nehezebb legyen. A meleg meg adott lesz, így ősszel könnyebb lesz majd futni hosszú távon. Viszek mindig frissítést, és azt is be tudom gyakorolni, hogy hogyan frissítsek, mi az ideális.
    Nagyon zöldfülű vagyok én még a futásban, de az akaraterőm megvan ahhoz, hogy fejlődjek, innen meg már csak kitartóan meg kell dolgozni az eredményekért.

    Ha esetleg tanácsra lesz szükségem majd zargatni foglak. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Új hozzászólás Aktív témák