Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    Üdv!

    Nagyjából 1 hete kezdtem el újra mozogni. Létezik az, hogy az ember már ennyi idő után elkezdi érezni a pozitív hatásait? Vagy ez inkább "placebo".

    Az igaz, hogy a futás az sok volt elsőre, így a javaslatotokra inkább elkezdtem kocogni, így nincs olyan kudarc élmény sem futás után, hogy összesen 600-700 méter megy, és a testem sem fárad el olyan szélsőségesen, hogy kiugrik a szívem.

    Ma már nyomtam, sarokfutást, futottam térdemeléssel, és teljesen őszintén mondom, hogy jól esett, még mosolyogtam is, holott 1 hete meg arra kellett koncentráljak, hogy ne dőljek el, mint egy zsák. A stresszt is valahogy könnyebben kezelem.

    Fő célom igazából ez volt, hogy a stresszt levezessem, meghogy visszavegyem kicsit a kondíciót, hogy ne jöjjön rám 150-es pulzus 2 emelet megmászása után.

    További kérdéseim volnának még felétek: télen mennyire érdemes szabadtéren futni? Decemberben költözök a 14. kerületbe, láttam, hogy vannak sportpályák (bár egyelőre még nem tudom, hogy ezeket civil ember is használhatja-e vagy csak sportoló). Milyen öltözék viselése szükséges?

    A másik nagyobb kérdés, hogy a kulcsok, iratok hordozására nincs valami alternatíva? Zene nélkül futok és eléggé idegesít, hogy csörög a zsebemben + lötyög, meg azért annak sem örülnék, ha kiesne valahol. Az övtáskára gondoltam, mint alternatíva, de szerintem az is lötyög.

    Köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák