Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz Camembert #62582 üzenetére

    1. Én személy szerint nem vennék 15-20 ezer forint felett fülhallgatót meghallgatás nélkül.
    2. Mindenképp egyéni preferencia - akkor is ha behatárolod a stílust - hogy milyen hangkép teszik neked.
    3. Szerintem a yamaha és a shure hangképe között mérföldnyi eltérés van (215 egy basszus orientált valami és ahogy Ljokertől is olvasom a yamaha nem az)
    4. Azt hogy mit ír egy tesztelő (még ha az Ljoker, akit én személyesen az egyetlen olyan embernek ismerek el, akinek meglátásai rendszerint bejönnek, de pl ő sem azt a műfajt, zenei világot hallgatja amit én, tehát elég nagy körültekintéssel kell fogadnom bizonyos meglátásait) és mit hallasz te a saját rendszereden, ritkán vág teljesen egybe...mert nem csak a füles határozza meg a hangképet.

    Ha alapvetően a basszus nehéz előadói stílust kedveled (számomra az m50x olyan) akkor a shure 215 vagy az rha750 jó választás lehet....talán utóbbi kissé részletesebb, de ez is forrásfüggő.
    Az általad felsorolt termékek közül a shure 215 és az rha T10 izolál a legjobban, ráadásul fül felettiek, tehát esélyesebb elérni egy hosszú ideig tartó izolációt, mint normál esetben (én így tapasztaltam) ahol is minden hatás a füledből való kijutást szolgálja, míg fül felettieknél ez kevésbé releváns.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák