Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz mdraco #46993 üzenetére

    A gyári füleseknél általában bármi jobb. A legtöbb gyártó (főleg az olcsóbb modellek mellé) ilyen filléres vackot ad gyári fülesként, amit mondjuk nagyker áron 200-300 Ft/db áron lehetne szerezni.

    más: Most vettem a napokban egy számítógéphez való mikrofonos headsetet, ami csak azért kellett, mert a céges konferenciaszoftver hangerejét nem lehet szoftveresen állítani (semmi hatással nincs rá a windows hangerőszabályzója, folyamatosan teljes hangerőn üvölt), így kellett egy olyan, amin van analóg tekerős hangerőállítási lehetőség. Nos, nem vittem azért túlzásba, kemény 18 yuan volt szállítással, ami kb olyan 600 forint, és a felirat szerint Sony márkájú.
    Hihehetlen ár/érték arányt képvisel, még ezzel a vételárral is a fenti hányados végtelenbe konvergál :D Magas hangokat nem képes kiadni, de igazából a mélyek is teljesen hiányoznak, a középtartományt pedig kellemesen összemosott búgás képviseli, így még azt az egyszerű feladatát is alig képes ellátni, hogy telefonos konferenciák alatt halljam a másik fele(ke)t. De hatalmas előnye, hogy le lehet halkítani, hogy kevésbé bántsa a fülem.
    Sokat elmond, hogy a kollégám, aki a telefonja gyári headsetjén hallgat zenét, is azt mondta rá, hogy ilyen silány minőséget még nem hallott :))

Új hozzászólás Aktív témák