Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tendd

    tag

    Egy kis segítség azoknak akik fülest vennének, saját tapasztalatom alapján. Mindegyiket egy Sony mp3 (kb. 8 éves) lejátszóval próbáltam.
    AKG K315 (~5000huf), Sony MDR-E818LP(~2500huf), JVC ha-f1x1(~10000huf), Koss PortaPro(~9500huf)
    Amit érdemes összehasonlítani az a AKG és a Sony. Mindkettő earbud, tehát a klasszikus szivacsos. Az AKG kissé doboz hangú (hangsúlyosabb a középtartomány) a Sony után, illetve a Sony szebben csilingel és a basszus is természetesebb. Ha azonos árban lennének, akkor is a Sonyt választanám. A basszus egyáltalán nem erős, de van!
    A JVC az in-ear, tehát fülbenyomós gumiharangos. Itt a mélyekre nagyon rámentek! A közép és magas tartomány gyengébb mint a fent említett két példány, viszonyt a basszus nagyon erős, búgós. Ehhez képest a sonyban és akg-ben mintha alig lenne. Akinek a basszus a lényeg annak tetszhet!
    A Koss igaz fejhallgató, de egy összehasonlítást megér. Nyitott, szivacsos, retró. A mélyek nagyon erősek, de természetesek. Erősségben kb 80-90%-a JVC-nek. A közép és magas tartomány is szépen szólal meg. A sonynál egy fokkal mélyebben, de természetes. Kétségkívül kimagaslóan a legjobb a 4 között.

    Ez a Sony ott van az ajánlottak között, ezt én is megerősítem! A Koss kiváló, de fejhallgató...
    (a sony-t ma vettem, mert az akg vezetéke megtört)

Új hozzászólás Aktív témák