Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1022

    őstag

    Én 2.5 féléve vettem Sony MDR-ex35-t. Telóról nem sok változást vettem észre a Sony-hpm-70-nel szemben, sőt volt h jobban ütött a dinamikája az ericssonosnak. Ám amikor a gépre dugtam rá akk a kettő füles között hatalmas különbség volt, a sony-mdr messze jobban és tisztábban szólt. volt h lekelett vennem a mélyből mert bántotta a fülem, (pedig szeretem a mély hangokat, a k800i-m is úgy van megbabrálva h tudja a megabass-t)

    szal 2.5 félév után beleakadtam az Y elosztásba és azóta nem szól a jobb oldal... szét lett szedve, kábel jó, forrasztások jók, a tekercs kivezetés szakadhatott el, de azt nem lehet megcsin mert olyan vékony meg úgy odavan van ragasztva, h leolvasztáskor a rézkábel is elolvadt :S R.I.P.
    5900 ,- sztem megérte annyiért.

    -jó basszus (nem olyan ami üt, olyasmi érzésű mintha bedugulna fül)
    -ergonómikus
    - nagyon jók az ilesztések
    -alapzajt szinte nem is hallani
    -nem esik le könnyen a gumiharang
    -jól kivan alakítva bal és jobb fülre (nehéz összetéveszteni és bedugva sem áll ferdén)

    - kicsit jobban kizárhatná a külső zajokat
    - nagyon lágy a kábel

    Sony márkáról még annyit: a hpm-70-esem már vagy 7 éve megvan. jó pár telefonomnak teljesített szolgálatot. most az SIII-at várja (amennyiben nem lesz jobb a gyári fülese).

    Új fülhallgatóval tanácstalan vagyok h milyen legyen. Lehet megelégszem vmi gyárival vagy marad a hpm70 jackhosszabbítóval

    https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

Új hozzászólás Aktív témák