Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz adammkaa #27048 üzenetére

    A sebességük elég változó, tehát akár holnap is megkaphatod, de szerintem mindenképpen a héten kellene megérkeznie.

    (#27049) lugosi: A megbízhatóságuk valóban javult és már a csomagokra is jobban vigyáznak mint előtte, de ez teljesítmény az előbb említett EMS Post Korea-val összehasonlítva is elég vérszegény.
    Az ottani eladókban, szállítókban azt bírom, hogy foglalkoznak a vevővel, akármit is veszel, mindegy hogy egy 27"-es IPS panelos monitorcsodát rendelsz vagy csak egy adatkábelt. Múltkor egy USB Hub-ot vettem, mert itthon nem találtam az igényeimnek megfelelőt és folyamatosan tájékoztattak, mikor adták fel, merre jár, mikor fogom várhatóan megkapni stb. Nagyon rugalmasak, gyorsak, pontosak és még a megrendelők egyéni igényeit is szó nélkül teljesítik.
    Vagy amikor még az iriver E-300-amat rendeltem a megjelenése után nem sokkal (itthon persze még nem volt kapható), csak úgy küldtek hozzá egy szilikon tokot, USB/magyarországi szabvány konnektoros átalakítót, meg kijelzővédő fóliát csak úgy. Semmi akció nem volt, vagy egyéb kedvezmény, de mégis nyújtottak valami pluszt az egyébként tökéletes ügyintézésen kívül. Korrekt tájékoztatás, a kérdéseimre gyors válasz és segítőkészség.
    Tehát ez az az egyveleg amit itthonról nagyon hiányolok a boltok/szállítás többségéből, tisztelet a kivételnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák