- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsT
tag
A hétvégén lehetőségem nyílt kipróbálni bigmasterg fórumtárs brainwavz B2-jét, és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat osztanám meg a közösséggel, ezzel is kicsit bővítve a palettát.
Első benyomás: Érdekes kis fülhallgató ez a B2. Miért?
1. Valami félelmetes, hogy mennyire érzékeny a behelyezésre. Ha picit más a szög, ha 1-1mm-el arébb kerül, már képes máshogy szólni (mélyhiányos lesz többnyire).
2. A kollégától kaptam saját készítésű harangokat a füleshez. Vicces volt, hogy a gyári harangokkal sem szólt rosszul és magas-közép azokkal is nagyon rendben van, de a bigmasterg által kreált harangokkal a mélytartomány is eléggé rendbe kerül (pont elég lesz). Legalább 15-20%-ot dobnak ezek a harangok az összképen (számomra).Vélemény röviden:
Magas: Brutálisan jó, ezen a téren biztos nem sok fülhallgató veszi fel a versenyt vele.
Közép: Nem kiemelkedő, de teljesen rendben van. Egyszerűen csak korrekt.
Mély: Vannak olyan stílusok, amikhez kevés a mélye: elektro, dubstep, hip-hop, stb.
Bár a bigmasterg által kreált harangokkal a nem teljesen mélyorientált zenék esetében is megállja a helyét többnyire (legalábbis számomra úgy már néhány elektronikusnál is elég volt, de egyértelműen harang ide vagy oda, nem ezekre ajánlott). Mindenesetre összességében a legtöbb zenei stílúsra tökéletes a mélytartomány is. Pont elég.
Tér: Tökéletes szerintem. Pont elég nagy és pontos.Összességében: Én az IE8-hoz tudom hasonlítani: A fentebb már említett zenei stílusok esetében alul marad az IE8-al szemben, ennek ellenére technikailag egy hajszállal erősebbnek éreztem, mint az IE8-at. Egyszerűen piszkosul jó ez a füles. A gyári harangokkal már rizikósabb a helyzet, ebben az esetben számomra is kevés volt a mély és valószínű nem raknám az IE8 elé, de megfelelő harangok esetén 9.5/10 ez a fülhallgató hangzásilag.
Megépítésileg azért valóban kanyarba sincs az IE8-hoz képest. Nem túl minőségi az anyaghasználat és a kábel is valószínűleg könnyen megtörik ha az ember nem figyel eléggé rá. Mindenesetre az ár/érték arányában az egyik legjobb választás a piacon, és sok stílusban szinte verhetetlen.Nagyjából ennyi jutott eszembe félálomban. Köszönöm bigmastergnek a lehetőséget!
[ Szerkesztve ]
Macbook :: Iphone XS :: Beoplay H5
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Battlefield 2042
- Billentyűzet gondom van
- Androidos fejegységek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest