Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz DBob #36923 üzenetére

    Jelenleg a milc piac full frame a sonyrol es a canonrol szol, a nikon kiszorulni latszik a flickr felhasznalok szama alapjan. Szvsz meg fogjak nyitni a piacot, vagy tobb obit csinalnak.

    Mivel a mobil folyamatosan alulrol kannibalizalja a piacot, a kisebb rendszerek hullanak el, az mft szvsz kb over, az apsct is kb a fuji tartja, a tobbi a megmaradt rendszer a fotosoknak tul keves.

    Ugyan nagyon ugyesen huztak meg a hatarokat a fujinal, szep atfedes van a ff aljaval a fenyeros obikkal, de vhol megis ugy latom, hogy a lelkesebb fuji userek tartjak fenn a piacot, vmi olyasmi szereppel, mint amit az apple csinal a pcknel. Mivel az ar nagyon hasonlo, vagy jelenleg dragabb is, mint a beugro a canon rbe, kicsit ketsegeim vannak megeri e ennyi penzt aldozni ra - a masik oldalon meg az emlitett mozgaster. Szamomra nem olyan fontos a fotozas, hogy 10e eurot koltsek a rendszerre, ahogy a canon szeretne (meg cipelni sem akarok kilos obikat).

    Tiz eve meg mashogy lattam a fuji helyzetet, amellett hogy szeretem amit kepviselnek azzal, hogy visszanyulnak vmelyest a fotozas elvezetehez, mint tevekenyseghez, a leica hipszterkedese nelkul.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák