Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz madgie #27453 üzenetére

    Nem tudom, nekem az E2-E3 váltásnál sem érződött a nagy sebességnövekedés, ha már XTransII vs III. Lehet akkor itt sem fog.

    Az evf-nél én arra gondolok elsősorban, hogy felemeled a szemedhez, és vársz a képre. E3-nál ez kimondottan zavaró már. T2-nél jobb a helyzet, de ott is várni kell. H1-nél instant. T2-n amúgy boosthoz nem kell a markolat kötelezően? Mert ez egy elég jó indok, hogy miért használná valaki boost nélkül (meg az üzemidő) :)

    Mielőtt vettem volna E3-at, megnéztem élőben egy T20-at (35/1.4-gyel). Amint kézbe vettem világos volt, hogy E3-at veszek. Nem az obi mérete miatt, de egyszerűen nincs annyi szabad hely a hátulján, hogy a hüvelykujjam elférjen. d-pad, gombok, képernyő, tárcsa. Nekem nem volt egyáltalán kényelmes, az E3-on sokkal sokkal jobb, hogy lehagyták a d-pad-et.

    Ezt az LCD dolgot viszont nem adom. Az alsó a T3? Ilyet sosem vettem volna észre szerintem, ha nem emeled ki, hogy mit kellene nézni. Mondjuk annyira nem is érdekel az LCD, most ki is van kapcsolva, csak playback-hez használom néha. Ha dönthető lesz, akkor extrém helyzetekben komponáláshoz is fogom, de ott meg ha karnyújtásra tartod magadtól, biztosan nem mondod meg merre állnak a pixelek.

Új hozzászólás Aktív témák