Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lenan

    aktív tag

    párat irok a photokináról, hátha néhányotokat érdekli, ha nem lépd át

    Az egész kicsit bánatos volt szerintem, legalább is 4 éve és 30 éve más volt nagyon amiken én voltam.
    Fogy a pénz az egészből, néhány neves cég eléggé ősszefele megy, (meg nyilván az egész összességében is.)

    Az egyik a pentax, bár 4 évvel ezelőtt ők még rosszabbul néztek ki a kiállitáson. Most legalább ott a K-1, ami szerintem csodás gép, az összesnél masszivabban van megépitve, szép keresővel, jó kezelőszervekkel, meg minden, és hát kevés obival. Ezt tették ki 4 pld-ban az asztalukra, meg pár 645-öst. Vitrinben a többi, GR stb.

    A nikon a másik, aki 4 éve még hatalmas standot rakott össze, most sokkal kisebbet, kuszábbat. Nagy tömeg azért még itt meg volt, főleg arra a 4 drb d500-ra amit kiraktak. De pl. az általam szeretett 1-es rendszer obijai, minden váz is csak a vitrinekben csücsült a sok szép régi F-es manuális obik mellett. Régi szép időket idézték meg, valahogy bele ragadtak, vagy ki tudja.

    A canon elképesztő ezzel szemben, hatalmas területen, hülyére promottálva magát tolta a dolgokat, mindenből ezer kirakva, pro szerviz és kölcsönző, nagy tömeg. Az 5d engem nem hozott lázba, de biztos jó, jók szoktak lenni. Az M5 érdekes vegyes szerzet, szerintem túl kicsi, szar a keresője, de elég jónak tünt az AF és a képe is (a monitorján) Az obik mérete meg teljesen ok az apsc mérethez (bár kevés), karcsúak, elég kicsik, és jó érzés tekergetni a vékony fémburkolatukat tapizva. Ja, tapi, a hátsó af pont áthelyezés is jól ment a tapiképernyőn. Fogják vinni mint a cukrot, ott szerették a népek nagyon. (canon)

    Az oly is kisebb show-t tolt mint 4 éve, bár legalább minden volt kipakolva sok példányban. A 12-100 at próbáltam, jónak tünt, bár nem kicsi. Az 1.2 25 egész jó méret az e-m1 en, elég könnyü, egészségesek együtt. Nekem még mindig kevés a dof kontrol, de ez van a szenzorméret miatt. Az M1 csak vitrinben volt, de az biztos ütős lesz nagyon. A városban egy boltossal beszéltem, árat nem tudott még, de 2000+-200-at mondott, ugy tudja novembertől lesz. A pen-f (bár mindenki túltoltnak bélyegezte ), szerintem az egyik legjobb gép, nekem ez a méret az ami még megfogható, és jó használni. Jó kis fémtömb érzetet kelt, most mások mellett sokkal jobb érzetet keltett mint amire emlékeztem.

    A pana elég rendesen odatette magát, szépek a leica sorozatú obijai nagyon, de a fényerős kettő jó nagy is mellé. A gx8 nagyon szerethetőnek tünt nekem. A gh4 meg az egyik egkényelmesebb fogású váz volt amit tegnap kipróbáltam. Mindig az olyt birtam, de ez a pana elég korrektül megcsinált dolgokkal bir azért.

    A fujit imádják a fotós érdeklődésüek, minden 2. látogatónál fuji volt, általában XT-1, sok esetben az alapzoommal. Jó cuccokat gyárt, de nekem például nem elég nehezek, kicsi a fajsúlyuk, és bár fémszerüek az obik, a pana, oly is sokkal fémebb (a fémek közül):-) Tök jó méret ez az ekv. 35,50,75 soruk (1:2 fényerejü) A pro2 jó cucc, bár én szeretném ha nehezebb és kisebb lenne kicsit. Az egész standnak volt egy fotós, fotózásos hangulata, az azért jó. A KF fuji nagyobb mint vártam, zsir profi cucc, bár én utcaibbra vettem volna a figurát, ala hasselblad. Ez nekem a pentaxhoz ál közelebb.

    A sony lehengerlő volt, elképesztő kezd lenni a technológiai és produktum fölénye. Mindenból ezer kirakva, RX asztalok, a7 pultok, a99 tizesével, több szinpad. Vitrinekben szétfürészelt cuccok stb. És az a99 tényleg fasza, kicsi (dslr-ekhez képest), kényelmes, jó az af és gyors minden rajta mint a csuda. Kicsit olyan ez az egész Sony, mint amikor a németek szarrá verték a brazilokat mostanában. Nem esik ez már jól az embernek.

    Majd még irok pár kicsiröl, ott voltak érdekes dolgok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák