- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Megjelentek az első HMD okostelefonok, ezek a magyar áraik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt az első kép a 2024-es Nokia 3210-ről
- Készülőben a Xiaomi 2021-es csúcsmodelljeinek HyperOS frissítése
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
Hirdetés
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
Konzolokra is megjelenik a Fera: The Sundered Tribe
gp A kooperatív szörnyvadászós játékhoz a minap egy friss trailert kaptunk.
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
Tildy:
A csirke ill pulykamell sajna mindíg száraz marad a jellegéből adódóan.
Azzal tudsz játszani, hogy a sütéskor nem ''szárítod'' ki.
Megfelelő (kb 1,5 cm) vastagra szeleteled és hirtelen sütöd forró!!! serpenyőben.
Itt egy pulykapác:
(A csajok mindíg imádják)
1-1,5 kg pulyka v. csirkemell kb. 1.5cmre szeletelve
hagyma
fokhagyma
olaj (oliva is lehet)
kotányi pulyka füszersó
bazsalikom (friss v. szárított)
citromlé
világos szójaszósz
fűszerpaprika
erős pista (opcionális)
fokhagyma (opcionális)
méz
száraz sherry
a kotányit pár (2,3,?4?) evőkanál mézzel, kis olajjal,szójaszósszal, citromlével, sherryvel (max 0,5 dl) bazsalikommal sűrű szósszá (krémmé) kevered egy tálban. Ha nem elég piros akkor kis fűszerpaprikával színezheted. Ha szereted a csípőset akkor tegyél bele ki erős pistát is. Fokhagyma fanok persze tesznek bele fokhagymát is.
A masszába a hússzeleteket beleforgatod úgy hogy az teljesen bevonja őket majd egy műanyag fedeles edényben lerétegezed úgy hogy az aljára vékonyra szeletelt hagymát teszel és rá a húst. És így tovább hagyma-hús-hagyma...
A tetejére mindig hagyma kerül ill a tálból a maradék szószt is rácsorgathatod.
A tetejét kevés olajjal meglocsolod és lefeded.
Én 2-3 napig is szoktam érlelni a hűtőben, de már pár óra után is finom....
Serpenyőben vagy roston kell hirtelen sütni...
Üdv''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''