- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
p06
senior tag
-
benvolio
őstag
Jó lett! Én is így akartam, hogy lehessen látni a különbséget, de az eredetibe benne lett volna a konyhánk belülről, a parkoló kocsik, és a park emberekkel amit már nem akartam nyilvánosan publikálni. Onnan jött, hogy kipróbálom, hogy láttam valakit aki a holdat fényképezte így.
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Én is hasonló gondokkal küszködök. A másik meg a két lencsének jó közel kell másznia egymáshoz, hogy jó legyen. Már lőttem párat és nem elég élesek a nehézkes fogás miatt egyenlőre. A zoom a kész képen meg élvezhetetlen. De majd kitalálok vmit. Egy Braun 16X50 -el próbálkozok majd az MS-Nokia élő közvetítése után.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
tzsolesz
nagyúr
Vannak autisztikus állatok, sőt autisták is, ha jól tudom.
Délután lehet lövök az én kis újdonságomról egy képet. Sárgás-vöröses 2 hónapos lehet az is.
A neve Cila kandúr. Nem tudom tettem-e már föl Menyus kandúrunkról ide fel képet.
mindjárt rákeresek.[ Szerkesztve ]
-
Turbomann
tag
Nekem így tetszik. A készüléken meg futurisztikusan hatnak. Nem értek hozzá, de kollegák is azt mondják, hogy nagyon szépek. Igen az élesítés az gond, de ez is tetszik nekem, mert az még futurisztikusabb, mert nem a természetesen azt adja vissza. Én jobban nem szeretem ha életlen valami. Nem tudom ti nem veszitek észre, hogy egy kép szélein homályos, vagy a ráfókuszált kép éles,de ha távolabbi rész homályos ami engem nagyon zavar.
BéhgtBéght Most BeÉGHTél, mert én arról írtam, hogy a két tipus közötti különbségről. Szóval nem azt írtam, hogy szar amoled, amit én szeretném leutánozni iphonon az amoledet. Csak nekem nincs amoledem így dunctom sincs milyen amoleden a képeim. Vágod? Amúgy meg IGAZZZ
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
igen úgy nézem nem azt töltöttem fel amit akartam a másik kép élesebb bár nem sokkal. Sajnos az élességet szinte csak letöltve lehet észre venni. Valaki akinek van tapasztalata mit mond n8 annyival jobbmint a HD mert nem igazán tudom eldönteni. Ok xenon vaku vagy ha megfizethető mobilos fényképező mi lehetne az omnia hd utódja?
-
MR007RM
addikt
Hát tényleg gonosz vagy. Ez egy német kis spicc kan kutya, akit Gombinak hívunk. Ennyi. A szobatársam és az ágyam alatt alszik. Nem ugat jól viselkedik, még a cicákat is játszani hívná ha értenék. Türelmes és vár amennyit csak kell hogy levigyem rohangálni, mert panelban lakom.
(#15518) p06 : Köszi!
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Az enyém biztosan nem ugatna meg téged. Ha megcsörgetnéd a zsebedet még pózólna is fúrcsa kiváncsiskodó arckifejezéssel körbeugrálva. Megérzi kihez jó közeledni emberi természet alapján és hát neveltetés kérdése is a 0 agresszió. Nem hiába mondják a kutya az ember legjobb barátja. Ha úgy bánunk velük mint a.....itt lehet licitálni. De tény van véleményük.
És most jöhetnek a szebbnél szebb "dugi" kutyás fotók! Vagy más állatos, csak darázs és méhecske ne legyen abból már elegem van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest