- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Drakmusz #76513 üzenetére
Igen, ízlés kérdése, de a gyártó legalább a lehetőséget megadhatná arra, hogy épp milyen fotót akarsz készíteni! Mi van ha valaki a Samsungra eszküszik és mégis szeretne hosszú záridős képeket készíteni? Az váltson olyan márkára amit annyira nem kedvel?
Én is max. ha négyszer fotóztam eddig csillagot, meg villámokat, esetleg "fénycsíkos" képet, de tudom, hogy ha akarom megvan rá a technikai hátterem. Aki meg nem akar ilyen stílusú fotókat készíteni annak meg vannak más alternatívái. Nem kell, hogy mindenki aki fotóz, művészi beállítottságú legyen, de semmibe sem tartana egy gyártónak biztosítani a technikai feltételeit ( ha mégis longexpo képet akarna a user ) egy telefonban, főleg ha csak szoftveres!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest