Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hunnylander

őstag

válasz Peat;) #12441 üzenetére

Di Caprio, volt régebben egy pilótás fotója, tiszta 'Kapj el, ha tudsz' (Tom Hanks, Di Caprio). :D

Nem lesz olyan fejlesztés, ami ne lenne jó Rosbergnek is. A W01-nek elszabták a súlyelosztását, és ha az jobb lesz, gyorsulni fog és kevésbé lesz alulkormányzott, de ne gondoljuk, hogy a feljavított autó elkerülhetetlenül túlkormányzott lesz.

Az egyik dolog, hogy egyik se ideális és ez a két jellemző akár egy kanyar folyamán is előjöhet. Egy jó versenyzőnek mindkettővel meg kell tudni birkóznia és meg is tud. A neutrális autó a leggyorsabb, amelyik tökéletesen reagál a kormánymozdulatokra (de folyamatosan neutrális autó gyakorlatilag nincs). MS-ről el van terjedve, hogy túlkormányozott autót szeret, ez inkább túlkormányozható autót jelent, amely fogalom azt is jelenti, hogy megindítja az autó hátulját, de arra is használják a szót ha nemkívánatosan megfarol az autó.

A jelenlegi autók optimális balansza már nem kedvez annak, hogy a súlyelosztás azonos arányú legyen MS Ferrarijaival. Meg kell tanulnia vezetni ezen éra optimális balanszú autóját, mert a Mercedes is az optimális balanszú autóért fejleszt.

www.HunnyF1.com

törölt tag

válasz Peat;) #12441 üzenetére

Rosberg nagyon erős nekem az jön át, ..mindig is jó volt, tudja ezt Hamilton is és Rosberg is.
    Most hogy megkapta MS-t maga mellé még erősebb lett...mert sztem meg akarja verni, nem csak úgy mint ahogy egy versenyző meg akarja verni a csapattársát, hanem rengeteget nyerhet azzal ha csapattársként megveri MS-t és az ő nimbuszát, rajongótáborát. Veszélyes csapattárs, de sokal nagyobb figyelmet kaphat mint akár Nakajima vagy Rubens..vagy akár Hulkenberg legyőzésével.

...de ami igazán meggyőző számomra az Hamilton hozzáállása Rosberg-hez, biztos hogy erős versenyző Nico.
    Az esős versenyen nem igazán mutatkoznak a erőviszonyok, de sztem a Mercedes-nek komoly problémái lehetnek tempóban, Monaco-ban azért jók lehetnek,...de ott is Rosberg-t várom előbbre. Tudom hogy MS nagyon gyors, de még mindig köszönőviszonyban van az autójával, és a gumikkal.

Aktív témák