Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz DEV_NULL #27027 üzenetére

    ki nem tojja le :)
    figy, az eltérő véleményben az a jó, hogy ütköztetheted, és kiderülhet hogy mennyire megalapozott a sajátod és az ellenvélemény is...ezen nincs mit berágni, ez szvsz jó dolog.
    ...
    Az F1-nek sok baja van az ziher, de ezekkel nem tudsz mit csinálni...ne is akarj. nem fogod tudni rábírni az F1-t hogy jobb legyen, mert az nem igazán megengedhető már....talán utoljára akkor volt rá esély amikor a csapatok szakítani akartak, akkor egy darabig olyan pályákra kényszerültek volna szó szerint és minden más értelemben is, hogy egy más típusú F1-re lett volna esély.
    Jelenleg az F1 annyira lehet vagány amennyire a lila műszálas zakó alatt lehet, ez vqan....keretezve van a biztonság által (legfőképpen), az FIA érdekei által, az F1 érdekcsoportjának akarata által, média által, lekötött szerződések által....és még kisebb-nagyobb arcok elképzelései által.
    Ezen belül lehet vagánykodni, sztem néző ezen nem tud változtatni...még sok néző sem, mert mi vagyunk a birkák, és ez sok médiakolomp által vezetett nézőre absz, igaz is.
    ...ha megváltozik, akkor az vagy lassan jó irányba, vagy gyorsan valami karakteres belső versenyző/csapatfőnök által, aki felrúgja ezt az egészet...kicsi hasonlóan mint ami hatalma volt Rossi-nak a MotoGp-ben, ....az F1-ben egy nagyobb bátorsággal bíró arc, aki hasonló erőt birtokol nagy dolgokat mozdíthat meg szvsz.

Aktív témák