Hirdetés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz #70869248 #23008 üzenetére

??
    Támadási pozíciót írtam. Se Te sem a mackó nem fogta fel, azért ez gáz. De akkor javítok: NEM ELŐZÉST vártam :) Én csak azt írtam hogy nem került támadási pozícióba sem. Ha Alonso hibázott volna (pl lecsúszik az ívről) akkor el lehet menni mellette. Mostanában a kocsi által meg elég sokat hibázik. De még támadni sem tudta. Igen Kimit feltartotta Alonso. De Kimi végig ott volt mögötte és én ezt vártam Hamiltontól is. A két kocsi között simán van annyi hogy az egyik kicsit óvatosan vezetve is utolérje a másikat.

Ez a gumi meg olyan fura dolog, mindig panaszkodnak hogy a lágyabb 10 kör és kuka, de akkor Hamilton miért az utolsó előtti körökben volt a leggyorsabb vele? Az hogy akkor begyorsított nekem azt jelenteti hogy végig nyomta eléggé. Vagy ha nem, mit akart elérni azzal hogy huszonvalahány körig óvatosan majd a végén, az elhasznált gumival hirtelen gyorsított tempóban akart hajtani? Kovalainen mikor támadta Massát az utols szakaszban miért volt lassabb mégis mint amikor vigyázott a gumijára az első szakaszban? Kimi miért teljesítette a leggyorsabb szakaszt az összes pilóta közül a lágyabb gumin? Nem lehet hogy mert lassabbak voltak a Mclarenek a lágyabb keveréken? Úgy meg 6 mp-t ahogy feljebb is írták igen nehéz lett volna ledolgozni, így a fifty-fifty inkább 80-20 Massa javára. Akit egyébként nem szeretek, de a számok nem hazudnak és a szem sem amikor megverte Hamiltont. Fordítva is lesz ez még, nem tudom miért kell túlreagálni.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák