Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balcsix

    senior tag

    válasz troll81 #37810 üzenetére

    Én is gondolkodtam egy ST150 Fiesta, ST170 Focus, vagy ST220 Mondeo beszerzésén hobbi célra. Jobban utánaolvasva az Angol fórumokon ezek közül a Fiesta talán a "legélevezhetőbb". A Focusban van pár elég nehezen beszerezhető alkatrész (ahogy subaruwrc kolléga is említette), illetve a 6-os váltót sokan cserélik/alakítják át 5-ösre, mert a gyári áttétel elég tré. A Mondeonak kegyetlen a hangja még gyári kipuff rendszerrel is, viszont nekem hobbi célra valami kisebb-mozgékonyabb kellene. Így maradt az ST150, amit mindenki istenít. A 3 közül ezeknek a legnagyobb az átlagáruk (valszeg nem véletlenül), volt szerencsém vezetni egyet, és tényleg nagyon élvezetes kis hot hatch.
    Viszont mivel már nincsen hely több verdának, és sajnálnám eladni a mostani hobbi kocsit, így nem hiszem hogy lesz belőle valami a közeljövőben. :)
    Viszont ha a befektetés számít, akkor MK1-MK2-MK3 RS a te autód! Illetve a régebbi Sierra-Escort Coswrothok és régebbi Ford modellek, amik még nincsennek széthullva. Egy ST170-et véleményem szerint nincsen sok értelme beszerezni ilyen célokra.
    Az ST modellek közül esetleg az MK2, amiknek belátható időn belül elkezd növekedni az áruk (sőt már most is növekvőben vannak) a sor 5 miatt.

    #37854LK
    Nagyon röviden forgalmazva igen, segít megakadályozni az autó tapadásvesztését, például hirtelen irányváltásoknál is jól jöhet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák