Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz emiki6 #96131 üzenetére

    Én emlékszem, nekem azok a rajzfilmek amik akkor mentek mind a mai napig bármikor megtudom nézni, persze ezekből is van kedvenc mint a Tom & Jerry de az összes minőségi és jó volt. Aztán én olyan 2005-6 körül csatlakoztam ismét a CN-höz és csalódottan vettem tudomásul, hogy ez már nekem nem az igazi.

    Hülyén hangzik de nekem ami a legfélelmetesebb volt az a Thriller-ben farkassá átalakuló Michael Jackson volt, a mai napig szörnyülködök ezen a klipen, pedig csak klip nem is film. :D

    Nem tudom de inkább nem a válasz, nagyon sokáig amíg nem ajánlották nekem az Emberi Százlábút (akkor még csak az első volt) azt se tudtam, hogy van ilyen gore (sőt, a százlábú lehet nem is gore) műfaj amikben főként a zombis filmek voltak, addig én csak a durva horrorokat kerestem, most meg mivel nincs durva horror (bármiben lehet durva, az mindegy mi) marad a gore műfaj, pont tegnap nézem meg egy újabb, sokak szerint gore gyöngyszemet a Contracted-et, ami egész korrekt volt minden téren, ezt is nagy nehezen most sikerült megtalálnom mert egy csatornán gorefest van, amúgy azt se tudnám, hogy létezik pedig korrekt film.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák