Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Malachi #53928 üzenetére

    Nem értek egyet veled. Nem kellene a tömegigényeknek megfelelni. A tömegigények kielégítése vezet oda hogy piszkosul ellustul és elbutul a társadalom. Ebbe most bele lehetne menni, de maradjunk meg a mozi szinten.
    Az eredeti hang mindig jóval magasabb minőséget képvisel. Nekem viszont le kell mondani erről a minőségről a "tömegigények" miatt. Vagyok ahhoz elég önző hogy leszarjam mi kell a népnek, én meg nem fogok BP-re utazgatni hogy megnézzek egy filmet.
    Azzal sem értek egyet hogy angolul az iskolában kellene megtanulni. Egyrészt a magyar nyelvoktatás úgy szar ahogy van, másfelől az idegennyelv nem úgy működik hogy 4-6 év a suliban és hoppá megtanultam. Folyamatosan edzeni kell magad ha nem akarod rövid időn belül elfelejteni. És erre a legjobb módszer az internetes információáramlás és a szórakozás ha nincs lehetőség párbeszédre. Mert senki nem fog leülni esténként angol nyelvanyagokat hallgatni, hacsak nem célorientáltan készül fel.
    Ennek a birka tömegnek pedig pont az kellene hogy rákényszerüljön a nyelvhasználatra, legalább passzívan.
    Én távolról sem vagyok egy nyelvész, teljesen átlagos képességeim vannak, nincsenek eltúlzott céljaim mégis remekül szórakoztat minden film angol felirattal. Ha Józsi nem tud olvasni, nem tud angolul akkor pont nem az a legnagyobb probléma hogy fog szórakozni egy másfél órás filmen.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák