- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz spiky03 #53850 üzenetére
Ha 1 hely marad ki a sor legszélén, akkor nem enged foglalni, de a következő hozzászólásod alapján tényleg rossz a rendszer Már premirerkor se volt százas, szerintem mindenki folyton a Cinema oldalát nézni, mert annyira fos, hogy pár napra lehet csak előre foglalni, az emberek meg nem tudnak előre tervezni így.
Más: Legjobb 2 track szerintem: Interstellar zene 1, Intestellar zene 2 ne kattintson rá, aki nem látta
bagyulajuve: Én fejemben is még ott van, a zenéjét hallgatom állandóan, ha van időm
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz ígyvanferi #53854 üzenetére
Kb.
Mi a 6-8 sorokban szoktunk ülni.
De pl egyik haver a 4. sorra esküszik, mert ott tölti ki teljesen a vászon a látóterét.
Én ha tehetem középre foglalok, mert azért csak ott a jobb.Ilyeneket dob ha foglalni szeretnék és tovább enged oda, ahol az adataimat kell megadni.
Közben meg már a fél terem le van foglalva.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
lacy86
addikt
Jhon Wick!!
2 jegy lefoglalva szombatra!
-
pohár
félisten
na, a VOX kritikusa 80%-ra értékelte a John Wicket, akkor nem csak úgy tűnik, hogy nem rossz film, hanem tényleg nem rossz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
Végső előzetes a Scott féle Exodus-hoz: Exodus: Gods and Kings Final Trailer (2014) Christian Bale HD
Látványosnak látványos még mindig, reméljük jó is lesz, de Bale mint Mózes...valahogy nem asszociálnék pont rá.
(#53859) pohár
Az Éjjeli féregre meg toltak egy laza 100%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Integra #53861 üzenetére
ha a szokásos László Zsolt a hangja, akkor nincs azzal semmi baj (a Mátrix óta 2 kivétellel volt más a hangja a 17 itthon is megjelent filmjéből)
hja, Interstellar előtt letoltak egy bővített Exodus trailert, hát nem semmi látványvilága lesz, az biztos
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacy86
addikt
Mennyi jo film lesz ebben a 2 honapban!
Meg kell venni egy par jegyet ugy erzem -
Integra
titán
az exodus lesz megint egy film, ami semennyire sem érdekel. nem látok benne semmit, hogy miért kéne megnéznem. nagy látvány. és? majd tévében
ugyanaz az érzésem van a filmmel kapcsolatban mint az oliver stone féle alexanderrel, hogy jó, de a legkevésbé sem bántam, hogy nem néztem moziban.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pearce
aktív tag
válasz Bad Pritt #53863 üzenetére
"Szóval a Vox sem releváns többé"
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik újságnak vagy filmes oldalnak hisz. Amennyire ünnepelték, ahol bemutatták és hogy Ae is 4 csillagot adott rá az 5-ből nekem azt mutatja, hogy egy erős film lesz. Mellesleg az új Star Trekre is egy 100-ast adtak.
Ők legalább merik használni azt a pontszámot.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Integra #53869 üzenetére
HáGé pont, hogy rá van izgulva a vikkancsjánosra Elsők között fogja nézni.
De amúgy igazad van, hogy nem szabad ezek alapján nem elmeni vagy elmenni egy filmre.
Esetleg ha találsz egy kritikust/honlapot/ismerőst stb. akinek a látásmódja/értékrendszere 100%ban egyezik a tieddel, akkor talán az alapján lehet dönteni, hogy elmész-e egy filmre, mert azért tudjuk, nem feltétlen garancia pár nagy név (színész/rendező) vagy trailer....
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Integra
titán
válasz aizen92 #53870 üzenetére
én is megyek azonnal, első trailer óta látni akarom, mert semmi másról nem szól, csak arról, hogy kinyír mindenkit. meg persze azonnal szemet szúrt, hogy egyes fegyveres mozgások végre valódiak, ahogy azokat én is tanultam, látszik, hogy hozzáértő tanította, készítette a koreográfiát.
megkockáztatom előre, hogy neesonnak és washningtonnak leáldozott, mint a badass királyok, mert neo egy laza swunggal átveszi a hatalmat.meg a borzalmas 47ronin után kenaunak is kellett már valami durranás, mint egy falat kenyér, az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Integra #53865 üzenetére
hát nem tudom, engem megfogott (bár mindig is szerettem a történelmi filmeket, pláne ha ilyen monumentális ), a kép és hang miatt megér ~1200ft-ot nekem, plusz ugye Ridley Scott, ki tudja, hogy mit pakolt össze az öreg
-
Integra
titán
kétség sem fér hozzá, hogy látványos lesz és a díszletek nagyon szépek, de nekem moziba rohanáshoz valami plusz kéne még hozzá. annyi ilyen monumentális film van látványra, hogy dunát lehet velük rekeszteni. volt a noé is, azt sem láttam, ugyanilyen okból.
-
pohár
félisten
válasz Integra #53873 üzenetére
azt én se, de mondjuk nem is történelmi kalandfilmnek indult az se, de ez már annál inkább
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pearce #53868 üzenetére
Az 5/4 máris csak 80%. Az, hogy itt valaki dobálja a 10/10-eket Interstellarra meg mindenféle filmekre, az egy dolog, elolvassák páran, amit ír és ennyi. De olyan oldalaktól, amiknek komoly olvasóközönsége van, elvárható lenne némi objektivitás, egy 100%-os értékelés meg minden csak nem objektív.
(#53869) Integra: Ha nem láttál még egy filmet, hogy lenne saját tapasztalatod róla? Vagy bízzon az ember a trailerekben, az IMDb pontszámokban, ha már a kritikusokban nem lehet? Mert azokban még annyira sem lehet.
De amúgy igazad van, két ember véleményére adok, azaz adtam, mert az egyik meghalt, a másik meg nem ír mindenről. A 100%-okkal dobálózó oldalak meg instant hitelvesztetté válnak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
-
HuMarc
veterán
válasz Bad Pritt #53875 üzenetére
A vélemény sosem objektív, ettől lesz vélemény. Az 5/4 pedig 125%, te a 4/5-re gondolsz. Mondjuk a bölcsészek következetesen fordítva írják fel Azt sem értem, mit értesz „komoly olvasóközönség” alatt. Na mindegy, ez csak kötekedés a részemről, kérlek, bocsáss meg ezért
A 100% azt fejezi ki, hogy a szerzőnek egy film nagyon tetszett. Erről szól egy élménybeszámoló. A pontozás eleve hülyeség valahol, hiszen azt a látszatot kelti, hogy a filmeket lehet egymáshoz hasonlítani, meg kilóra mérni. Szerintem ilyen kérdésekben egyetlen ember véleményében kell megbízni, méghozzá a sajátodban. Ha valakinek tetszik egy film, akkor mit írjon? Hogy annyira nem volt jó, mert HáGé szerint ezt nem szabad mondani?
-
Bad Pritt
félisten
válasz HuMarc #53877 üzenetére
Mindegy, értetted, nem?
A Voxot sokan olvassák, én úgy tudom, van egyfajta neve is itthon. De amúgy leírtam, hogy az egyénnek lehet véleménye, viszont ha valaki egy olyan oldalnak ír, amelyik sok emberhez elér, akkor objektív véleményt kéne formálnia, mert gyakorlatilag annak az oldalnak a véleményét formálja meg. 100%-os film pedig nem létezik, soha nem is lesz, ezért nonszensz ilyet írni bármire is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz HuMarc #53877 üzenetére
Fura ez a pontozósdi, én nem úgy pontozok, hogy "nagyon tetszett, szóval 100%". Hameg nagyon nem akkor 0%. Ez csak arra jó, hogy később 140%-os értékelések szülessenek. Én személy szerint elég kevés filmre adok már 8-ast vagy 9-est is, nemhogy 10-est.
Make Asia Great Again!
-
Integra
titán
válasz Bad Pritt #53875 üzenetére
vagy félreértettél vagy esetleg félreérthetően fogalmaztam, utóbbi esetben elnézést
szóval láttam már annyi filmet, vagyok annyira idős, olvasok annyit és kísérem figyelemmel az egész piac változását, hogy legyen egyfajta megbízható értékrendszerem, ítélőképességem, saját magam számára, hogy akár egy trailer alapján érezzem, tudjam, hogy érdemes e vagy sem az adott filmet megnézni. és nem nagyon szoktam tévedni. de hangsúlyozom, ez nekem működik, mert ismerem nagyjából magam és bízom is magamban, pontosan tudom mire van szükségem és mire nem.
remélem sikerült pontosabban megfogalmaznom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pitterix
őstag
Most néztem, nálunk Balaton plázában nem adják a John Wicket!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
May néni egy kémfilmben?
Káprázatos holdvilág - Premier előtti kritika
Big Eyes - Traileren Burton új filmje
A Lázadó - Teaser trailer
Fantasztikus Négyes - Toby Kebbell beszélt Doctor Doomról
Testament of Youth - Trailer
Mortdecai - Újabb trailer
Strange Magic - Képen a Lucasfilm új animációs filmjePSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BITBOYS
addikt
Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (2003) Még most is nagyon tetszett, jó ez a film.
-
devil-k
nagyúr
- mozi bolondéria -
-
Realradical
őstag
Dawn of the Planet of the Apes 10/2
Hát, hogy a tök jó első részből, miképp sikerült ezt a hulladékot összehozni, azt nem tudom. Valószínű, hogy valamelyik rendező 6-8 éves kisfia rajzolta zsírkrétával a story-t...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Bad Pritt
félisten
válasz genndy #53891 üzenetére
Megkapta, mert összekalapozott ~1,2 milliárdot csak amcsi földön az elmúlt három filmjével, összesen meg kb. 3 milliárdot. Korai még következtetést levonni, de az Interstellar jelen állás szerint nem fog felérni hozzájuk.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
"Múltkor Robert Downey Jr. azt mondta (leginkább viccből), hogy megcsinálná a VASEMBER 4-et, ha Mel Gibson rendezné. Mel Gibson meg most azt mondta, hogy ő simán benne lenne. Hm?" via Geekz
-
Valty
aktív tag
Már a Discovery is kezdi
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
van új Ultron előzetes (1-2 új jelenet, nem nagy szám)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok