- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
válasz Pearce #54899 üzenetére
Ezt nyilatkozta:
"I can tell you one thing about them. They’re gonna be bitchin’. You will shit yourself with your mouth wide open." - nem szarozik az öreg, na
Ja és 48 fps-es lesz.
Közben jött egy újabb előzetes Matthew Vaughn /Kick ass/ új laza kémfilmjéhez: KINGSMAN: THE SECRET SERVICE International Trailer #1 (2015) Colin Firth, Samuel L. Jackson Movie HD
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Pearce #54899 üzenetére
Kíváncsi vok.
Én az elsőtől sem voltam úgy elájulva, mint sokan.
Szerintem a látványon kívül semmi nagydolog nem volt benne.
Még a 3D sem volt nagy szám, mert csak mélysége volt, a vászonról nem nagyon "jött le".
Pl ilyen szempontból az animációs filmek jobbak, szerintem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Bakker, mekkora sztori ez a Predestination!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pearce
aktív tag
"A FÜGGETLENSÉG NAPJA folytatása hivatalosan zöld utat kapott: 2016. június 24-én mutatják be. Emmerich rendez, Will Smith nem tér vissza. (A tervezett harmadik rész elkészülte ennek sikerétől függ majd.)" via Geekz
...
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
-
NasCa
tag
Talán nem ide, viszont hátha tudtok segíteni.
Régebben láttam Duna Tv-n egy filmet a koldusmaffiáról, talán cseh vagy szlovák lehetett.. A nyitójelenete az, hogy egy fiatal házaspár bemegy egy étterembe, kiderül hogy nem tudnak fizetni, és emiatt a többi vendég összedobja nekik a pénzt (aztán persze kiderül hogy az egész meg lett játszva). És ilyen csalási trükkök vannak benne végig.. Címét tudja esetleg valaki? -
gyuromoj
veterán
Star Wars VII magyar címe:
Az ébredő erő
Origo-n van róla hír.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Devid_81
félisten
Sajnos az ilyen film ritka mint a feher hollo, bar szerintem feher hollobol tobb van.
Erdemes megnezni, egyszeru tortenetnek indul majd jol megkavarva es jol fuszerezve megkapjuk a kaoszt.
Az egesz egy hazban jatszodik, abszolult nulla koltsegvetesbol es megis nagyon jo.
Talan egyetlen helyen ult meg a sztori egesz vegig, es a vege termeszetesen kerdeseket hagy az emberben.8.5/10
...
-
Rx
aktív tag
válasz devil-k #54922 üzenetére
Lehet igazad van. Nem lett volna összezsúfolva minden másfél órába. Igaz ez a film nem az a kategória, amin el kell gondolkodni az ott látott/hallott dolgokon. Leülsz megnézed és élvezed, nem agyalsz, hogy wtf?!
A végét sajnálom, hogy olyan lett amilyen.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Devid_81
félisten
Egy ujabb ekes peldaja annak, hogy nem csak 200m-300m $ bol is lehet jo filmet kreallni.
A sztori kisse nehezen indul be, viszont lekoti a nezot teljesen, nem ul le sehol.
Majd amikor beindul, onnan egyre jobban csavart a sztori, majd kisebb csattanokbol eljutunk a vegsokig, a legvege meg...ez az a film amikor az ember nem tud felalni amikor ele tarjak, hogy bzony vege...nem, igy nem lehet vege erzest ultet mindenkibe.
Regen lattam mar ilyen jo filmet.9/10
...
-
devil-k
nagyúr
A látvány a végén nekem nagyon bejött, de szerintem ennyi nem elég egy ilyen kaliberű és ilyen komoly témával foglalkozó filmnek. Kissé olyan az egész, mintha Luc Besson megunta volna a forgatást a közepére és úgy volt vele, hogy most már csak befejezzük, hogyha belekezdtünk... vagy mintha belegabalyodott volna a saját történetébe. Ez a film úgy kilóg Besson eddigi munkáiból, hogy csak na...
- mozi bolondéria -
-
-
Rx
aktív tag
válasz devil-k #54929 üzenetére
A látványra nem lehet panasz, de mint már korábban is leírtam SPOILERES RÉSZ:a szüper számítógéppé való átalakulást nehezen tudtam megemészteni (ezt szerintem máshogy is meg lehetett volna valósítani, továbbá ha már az agyi kapacitás 100%-ánál járt Johansson, akkor az alvilági surmókat minden megerőltetés nélkül likvidálhatta volna őket.SPOILER VÉGE
Komoly témával foglalkozó, mégis komolytalan film lett belőle. Ennek ellenére S.Johansson elég jól játszotta a szerepét.
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
devil-k
nagyúr
Tudod erre meg ráfogják, hogy jaaj, ez volt a sci-fi-ből a "fi" rész, vagyis a fiction... Nem is akarta/tudta megmagyarázni.... Ez nagy fa volt szerintem!
Johansson nagyon szimpatikus volt, nem tudnék rosszat mondani erre a szerepére.
#(54933) atike
Nekem nem jött be anno a Transzcendens.
- mozi bolondéria -
-
MaxxDamage
félisten
Acélcsapda film csak VHS -en jelent meg ? (1990) vagy DvD / BD-R -n is megcsinálták, kiadták ?
/sajnos sehol sem találom... /L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Malachi
addikt
válasz aizen92 #54936 üzenetére
RETTENTŐ RÉMSPOILER
húha, már nem emlékszem ám pontosan. de a legvége az volt, hogy a csaj (az eredeti) keresett egy világot, ahol tökre boldog és hepi, az ottani énjét lecsapta és betette a kádba majd átvette a helyét. csakhogy a lecsapott énje magához tért, lelépett, és reggel hívta a fickót - ez az utolsó jelenet.
-
-
devil-k
nagyúr
- mozi bolondéria -
-
Malachi
addikt
válasz #54715584 #54944 üzenetére
aha, értem. azt nem követtem mert nem akartam elspoilerezni magamnak. azért az első pár csavar nem volt olyan világos elsőre, a hülye színes rudaikkal meg dobozaikkal. heh. de aztán leesett, hogy végig az első lányt követtük, mikor nagyon összekeveredett mindenki, akkor is.
(#54945) ollie - szerintem a Coherence. legalábbis ebben az univerzumban.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz devil-k #54949 üzenetére
Gondoltam számolok egyet, ha lenne cinemacity moziban egy ilyen megérné.... bár ne tettem volna
kb. 20 filmet, vagy többet is megnéztünk moziban..... Nem tudom egyes filmeknél eldönteni, hogy itthon vagy moziban láttam, így egy kicsit nehéz, email-jeim szerint 15 , de sokra foglalás nélkül ültünk be.... szóval....
Ez kicsit sok ( mondjuk a legutolsó 5 film óta gyűjtöm a jegyeket, hogy el tudjak magamnak számolni, mennyit áldozok a filmiparnak, meg ha warezért lecsuknak egyszer, legalább a bíró úrnak mondhassam enyhítő körülményként, hogy én azért ezeket megnéztem a moziban egyszer. )
tavaly kb. "csak" 15 film[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest