- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz gyuromoj #49799 üzenetére
Én a Galaxis őrzőire foglaltam szerdára.
Másodszorra megyek majd, egyik haverral aki nem jött velünk amikor mentünk.
Igaz most szinkronosan nézem, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a feliratos verzió után.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyuromoj
veterán
válasz spiky03 #49801 üzenetére
Én szinkronnal néztem, de amint kijön BD-n azonnal nézem OV-vel.
Hát nagy fába vágod a fejszéd, minden elismerésem a tiéd.(#49800) noxwill
Nagyon bízom benne.
Rá egy hétre pedig szerintem a Kamuzsaruk is befutnak a mozinkba.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
aizen92
addikt
Rossz Tanár az RTL Klubbon!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bigdady
nagyúr
"A vissza a jövőbe 3-ban a doki ott ragad 1885-ben, mert tönkre ment az elektromos berendezése az időgépnek. Elrejtette es Marty megcsináltatta a fiatalabb dokival. Visszament Ő is 1885-be, de kiment az összes benzin. Viszont így már 2 idő gép volt egy helyen. Amivel a doki érkezett es amivel Marty. Efelett valahogy elegánsan elsiklottak. Elég rövid lett volna a 3. rész, ha egyszerűen atrakjak a benyát a működő vasba... "
Ezen gondolkozom hogy jó érvelés-e...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
The Rover
Szeretem a poszt apokaliptikus filmeket.De ez a film ?!
Se eleje se vege se sztory ,csak ertelmetlen brutalitas .
Robert Pattinson viszont meglepoen jol hozta a karaktert.
Biztos velem van a baj ,de nalam ez a film kidobott masfel ora volt. Akkor mar ilyen temaban a The Road vagy The Book of Eli ajanlott reszemrol.X-Men: Days of Future Past
Na ez mar jo volt -
Bavid
senior tag
Sziasztok, valakinek van infója arról hogy a Million Ways to Die in the West unrated változata mennyivel másabb mint a sima?
Más: The Fault in Our Stars: műfajilag ugyan romantikus drámának mondanám a filmet, s ezt a stílust igen kevéssé kedvelem, mégis, ez a film abszolút szerethető volt, jó karakterekkel, néhol jókat is lhetett mosolyogni rajta. Elgondolkodtatott, megragadt bennem. Tudom ajánlani mindenkinek!
-
addikt
válasz bigdady #49806 üzenetére
Nem jó érvelés.
A bányában elrejtett időgéphez nem nyúlhatnak hozzá, hiszen akkor azt Marty nem találná meg ott a jövőben. Mindenképpen a Marty által visszahozottat kell megcsinálniuk.
És még egy: a kocsi addigra nem benzinnel ment (amúgy sose ment azzal; az első változat plutónium-meghajtású volt), hanem bármilyen szemét jó volt neki (miután a Doki a jövőben átbütykölte). Csakhogy nem az volt a baj hogy nem volt petrol, hanem az üzemanyag-továbbító rendszer hibásodott meg, és nem is tudták megcsinálni. Ezért kellett megtolni a vonattal.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
pzstm
titán
több mint két hét fantasztikus nyaralás után újra visszatértem. Jelent meg valami virágboltokban amire érdemes időt szánni?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz devil-k #49819 üzenetére
Kaliforniát látogattam meg, kicsit átugorva Nevada-ba is, hogy Vegas se maradjon ki. Rover-ből ahogy nézem angol van csak, meglássuk asszony szereti-e majd
100 éves embert nem találom virágboltokban
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
batai15
félisten
Wolf street farkasai 9/10
-
Bad Pritt
félisten
Na akkor a moziéjszaka.
Dawn of the Planet of the Apes
Megnéztem megint, nem bántam meg, több apróságra is figyelmes lettem (többek között, hogy hova tűnt a néger meg a másik, miután elmenekültek a majomvárosból). Így másodjára is azt tudom csak mondani, okos, jól felépített film, Cézár nagyon jó karakter és az egyetlen ordas nagy hibája a kétdimenziós gonoszkarakter.
Hercules
Ez lett a meglepetésfilm. Gagyi volt, persze, de a badassfaktor kiakasztotta a mércét, Dwayne Johnson tényleg afféle akciósztár lett, mint Arnold volt anno. Jótt tett a filmnek a "csavar", nem különösebben eredeti, de mindenképpen érdekes, hogy valós alapokra helyezték a sztorit, a csapat szokásos keménylegényekből áll, Herkules meg zúz. Nagyon. Ami tetszett, hogy tele volt fasza beszólásokkal, többször figurázták ki Herkules méreteit, mindenkinek nagy volt a szája, jól állt a filmnek. Nem váltja meg a világot, de az elmúlt pár év szandálos filmfelhozatalából szerintem kiemelkedik, mint szórakozás, habár nem lesz maradandó élmény. És nagyon jól választottak végefőcímdalt, nagyon tetszett az end credits, plusz pontot ér mindenképp.
And So It Goes
Na ez meg a feketeleves. Ez ugye az a film, ami remekül lett fordítva, Szerelem a végzetem és amiben Mekdöglesz nagyon öreg, Diane Keaton is öreg és erről szól a film. De tényleg, elképesztően inkoherens az egész, mert vígjátéknak tűnik, ám a poénok nagyrésze Oren bunkóságából fakadt, ami nem épp egy hahotaforrás. Másrészről viszont olyan jeleneteket tettek a filmbe, amit nem akartam elhinni, kőkemény családi drámák szintját akarta megütni a film, de a gyenge poénos körítésbe nagyon belerondítottak ezek a részek. Összességében másfél óra üresjárat, renegeteg felesleges dialóggal, elnyújtott jelenetekkel. Divatját élik mostanában ezek az öreg filmek, vannak közütk jobbak, de egyre több a rossz alkotás, lehet észbe kéne kapni és nem meggyalázni minden régi színészlegendát.
A Most Wanted Man
John le Carré, 21. század terrorizmus. Fantasztikus színészek, jó rendező, elsőrangú operatőri munka jellemzi a produkciót, nem fullad unalomba, végig fenn tudja tartani az érdeklődést. A színészek felől a legkönnyebb az értékelés, Philip Seymour Hoffman betonbiztosan hozza karakterét, habár sosem kedveltem, mint embert, színészként megkerülhetetlen volt az elmúlt években, nagy veszteség az ő halála. Én mégsem őt emelném ki elsősorban, hanem Isza Karpov megformálóját, Grigorij Dobrinyint: a testileg, lelkileg megsebzett embert visszafogott, hihetetlenül minimalista és pont ezért mellbevágó módon kelti életre ez a kvázi ismeretlen férfiú. Lehengerlő teljesítmény, amihez a két nagyágyú Hoffman és Dafoe mellett még Rachel McAdams is hozzá tudott tenni, nem is keveset, a sok jól megírt mellékszereplővel együtt. Az igazi baj a filmmel a vége. Az addig jól felépített kémsztorit sikerült egy ilyen banális, kiszámítható végkifejlettel megfejelni, egyszerűen nem akartam elhinni. Persze, érthető a rivalizálás az ügynökségek, nemzetek között, de ez egyszerűen rombolta az illúziót, hiteltelen, irreális megoldás volt. Ettől függetlenül remek kémfilm és dráma, nem annyira lassú, mint a Suszter, szabó... úgyhogy bátran ajánlható bárkinek.
Guardians of the Galaxy
Elolvastam mindenki véleményét a filmről az elmúlt hetekben. Kicsit ironikus, hogy pont én néztem meg premierben és most másdoszor, de így tudok lehetőleg objektív véleményt formálni a filmről.
Igen, gyerekes lett, nem is kicsit. Viszont egyszerűen vannak részletei, amiket nem lehet egy "kezeljük a helyén" legyintéssel elintézni, a gyerekesség nem mentség arra, hogy egy film több jelenetben is lemenjen full retardba, márpedig itt ez történt. Sokan képesek voltak a Star Wars-hoz hasonlítani és nem most mondom, nem alaptalanul, mert olyan hype, olyan siker és elismerés övezi ezt a filmet, mint Skywalkerék legendás univerzumát, épp csak ez nem megérdemelt. A Star Wars is gyerekeknek szól elsősorban, ezt nem lehet elvitatni, de olyan összetett szimbolikával és felnőttek számára is élvezhető tartalommal rendelkezik, amiről a Galaxis őrzői csak álmodhat. Ami mellett nem tudok egyszerűen elmenni, az az, hogy habár a film oroszlánrésze dedós humorral van tele, amik néhol még engem is megnevettettek, máshol nem, ez elnézhető, viszont a tömény erőszak és obszcenitás nagyon nincs a helyén kezelve. Legyen gyerekfilm, oké, de akkor ne káromkodjanak benne, ne legyen benne végeláthatalan erőszak, ahogy azt a Star Wars is remekül megoldotta. Vagy szóljon a teljes családnak, jobb poénokkal, kikacsintásokkal, működhet az is, ez viszont így értékelhetetlen. Persze, máshonnan is erőszakot meg csúnya szavakat tanulhatnak a gyerekek, de ez nem mentség egy 200 milliós produkció számára, amit a fél világ megnéz és referenciaponttá válhat sok gyerek számára, ahogy a Star Wars is referenciapont volt annak idején.
A fent említett full retard mód a másik, amin megütköztem: tele van a film olyan jelenetekkel, amik egyszerűen nem méltóak hozzá, hülyének nézik, kizökkentik a nézőt a baromságukkal. A kezdés még egy dolog Quill táncával, az elnézhető, de Gamora megmentése az űrben és Ronan figyelmének elterelése a végén bicskanyitogatóan idióta megoldás lett. Ezek mellé érdemes odatenni az érthetetlen döntéseket és karaktereket, lásd a Gyűjtő facepalm asszisztense, vagy Drax úgy unblokk, akit az első bolygón ki kellett volna dobni a francba, akkora idióta (és nem vicces) és akkor még nem is említettem azokat a részleteket, amik bántóan ismerősek lehettek máshonnan.
Mindenki eldöntheti magának, hogy mennyire képes befogadni ezt a filmet, de itt nagyon tisztán látszik az, hogy a blockbusterek legmagasabb szintjén is beindult a butulás, amit a nép pedig bekajál. Előzetesen a mókus meg a fa volt a kiakasztó számomra, utólag a zene és a látvány mellett pont a mókus meg a fa voltak pozitív tényezők érdekes módon, pedig a végére belőlük is kezdett kicsit sok lenni.(SPOILER Ez teljesen mellékes, de enyhén szólva is vicces a világegyetem legerősebb kavicsát pont annak a Nova Corps-nak a gondjaira bízni, aminek a legnagyobb fegyvere bármilyen fenyegetéssel szemben egy kilométeres szúnyogháló. Well played, Galaxis őrzői.)
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
callmeakos
veterán
válasz Bad Pritt #49830 üzenetére
Láttam képeket az estéről: Neeeem volt az az isten, hogy én mégegyszer beüljek a heringbuliba.
Még akkor sem ha esetleg nem utaztam volna el. Az első nekem épp elég volt.GotG-re szpóóóójlerre
Mégis akkor kinek adták volna oda? Yondunak? Vagy megtartják maguknak? Akkor meg Rocket fogja elcsencselni, mert annyira nem változott meg hogy egy óvatlan pillanatban ne slisszoljon ki a kővelAll→M8
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #49831 üzenetére
GotG SPOILER
Ez az egész ott kezdődött, hogy kapásból öngól volt ilyen töketlennek ábrázolni a Nova Corps-t és így nem volt egyszerűen hova tenni a követ, mert valaki eladja, valaki használja, ezek a fogalmatlanok viszont megvédeni nem tudják. Érted a logikát, Ronan egymagában legyakta volna az egész bolygót, most ott a kő, mindenki tudja, Thanos meg más ligában játszik azért, mint a Vádló. Legyintenie kéne egyet és már nála is van, meglátjuk, mi lesz ebből végül.
Ja azt ki is hagytam, hogy Ronanben bíztam anno, mert fasza karakter, a filmben viszont sikerült idomulnia az átlag Marvel gonoszmasszához. Thanosért megvadultak a fanok, nem tudom, miért, kapott fél percet egy sablon kianagyobbjani gonosz szöveggel, ennél több fog kelleni majd az Avengersben. Remélem komolyan veszik, mert ilyen Ronan, Malekith, Red Skull, Whiplash szintű gonoszként csak nevetséges lenne (és nem az erejére célzok, magára a karakterre).A másik, hogy pedzegetik, John C. Reilly karaktere lehetne Nova. Na az lenne az utlimate poén, akkor már inkább Nova Prime öltözzön be, Glenn Close-nak jobban állna a szerep.
(#49832) HuMarc: A Te véleményed volt a legjobb amúgy a filmről, most bántás és vicc nélkül: végig azt írtad róla, hogy a zene jó, de eredeti ötlet nincs benne, mindenről eszedbe jut valami, és mégis 8/10-et kapott. Most akkor nosztalgiából, mert a régi klasszikus sci-fiket megidézi, kapott 8 pontot, vagy attól függetlenül jó film, hogy eredeti töletnek híján van?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
A Million Ways to Die in the West
720p engdubjópofa volt. kicsit másra számítottam, azt hittem a tréler alapján, hogy jobban ki lesz hegyezve a million ways-re. kellően elborult volt, Ribisinek ez a kattant féldrogos fazonja, amit hozni szokott nagyon vicces nekem minden alkalommal. Sarah Silvermant mellérakni pedig telitalálat. a dokis és a Jamie Foxx cameo is nagy poén volt. a történet mondjuk satnya, de a részletek nekem eladták. mellékes apróság, hogy szerintem Charlize Theron az egyik legszebb nő az univerzumban, amióta először láttam filmen, azóta szerelmes vagyok, szóval már csak miatta is megnéztem volna. az, hogy nem is volt rossz, csak hab a tortán. egy hétvégi délutánra pont ideális, ha valaki bírja MacFarlane stílusát, akkor pláne megnézős.
hoffman_approved
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Integra
titán
válasz Bad Pritt #49830 üzenetére
lol, ki volt az aki azt a szart a star warshoz hasonlította?!
amúgy látod, sokakat kilóra megvett a film, pedig valóban teljesen retardált volt, arckaparóan ostoba.
glenn close.. mint a 101 kiskutyában, tök hiteltelen, meg az a kócos gubancos hajú fegyőr is, hát egy kabaré az egész, komolyan..... ők nem tudták, hogy sosem szabad fullban nyomni a kretént..-------------------------
a most wanted mannel kapcsolatban: te tudtad, hogy a végén az lesz? azonnal? engem beszippantott a film, én akkor jöttem rá, hogy mi lesz, mikor a visszapillantóban feltűntek a teljesen irreális méretű amerikai terepjárók, amiket az életben nem láttam még hamburgban, pedig pár évet már lehúztam ott és pont ott a központban dolgoztam az idő jó részében. és igazából szerintem pont így lett jó, mert nem lett happy end és seymourral pont azt csinálták meg, amit alapvetően ő is csinál mindig. és ezért írtam a halas hasonlat az akció engedélyezésekor tökéletes volt, nem ő volt a cápa, hanem a cia, ő csak a barracuda volt.
különben mi lett volna a vége? pityeregnek örömükben? én meg attól mentem volna falnak[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Integra #49835 üzenetére
SPOILER
Félreértetted, engem az zavart, hogy így rabolták el a két embert. Ha majd megnézed, a film végefelé tengernyi lehetőség lett volna kivitelezni az akciót anélkül, hogy gyakorlitag a saját honfitársuk életét veszélye sodornák, mert azt mind tudták, hogy Günther ül a taxiban.
Ne mondd már, hogy nem sejtetted a végét . A 20. perctől ott volt a pengeélen táncoló ellentét Mohr és Bachmann egysége között, Mohr pedig zavaróan háttérben szerepelt a film egészében, csak a nemtetszését hallottad többször. Borítékolható volt, hogy egy ennyire ellenszenves és fennhéjázó ember (főleg amcsi segítséggel) nem hagyja annyiban. Nem azért, mert fél Karpovtól vagy Abdullah-tól, szimplán csak hogy kicsesszen Güntherrel, ezért is lényeges az amerikai kém szájából az az ominózus mondat korábban a céljaikról, amit aztán lazán sutba dob.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #49837 üzenetére
Akkor rabolták volna el úgy, hogy egy elhagyatott úton leállítják a taxit, kivezetik belőle Philip Seymour Hoffman-t, majd mint akik jól végezték dolgukat elmennek?
Ez volt a lényege a filmnek, kulcsjelenet.
Halál nyugodt a néző, végre meg lett a barrakuda, heading to next stee..... *CRASH* jönnek a "rosszfiúk".... Szíved közben megáll, ránézel a melletted ülőre, hogy" Is this really happening? " Közben te is ugyanúgy összetörsz legbelül, ahogy Philip Seymour, mert annyira átjön, ahogy játszott. Kész, merci ledob,századszorra is rágyújt, elsétál, schnitt Ending.
Te meg ott ülsz még 2 percig, hogy WTF?!Engem annyira magával ragadott a film, hogy nem vettem észre, ahogy Integra se.
Folytassam Uram? szerintem sem kell
Hint: egy filmet élvezni kéne, és nem egy jegyzetfüzettel a kezedben beülni, hogy utána megírhasd a 1000 karakteres hsz-eket
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Bad Pritt #49833 üzenetére
A pontozást nem a film, a többi filmhez viszonyított értékét, hanem az élvezeti faktort mutatja (legalábbis az én 10-es skálám). Ennek az az oka, hogy a filmeket nem lehet abszolút skálán pontozni, mert egyszerűen egy Galaxis őrzőinek semmiféle köze nincs pl egy Good Will Huntingnak egymáshoz, azon kívül, hogy mindkettő film.
És mindamellett, amit írtam, élveztem a filmet, és ez volt az eddigi legjobb Marveles képregényfilm, azok közül, amiket láttam. Ezért kapott 8 pontot.
-
Integra
titán
válasz Bad Pritt #49837 üzenetére
nem, tényleg nem foglalkoztam vele, annyira seymourral foglalkoztam, csak az ő és karpov karaktere volt, amire figyeltem, mert szuperek voltak
aizen:
igen ilyesmi volt nálam is, hogy írd már alá kecccsegggg.. végre, aláírja, akkor nehogy a kissrác valamit csináljon, beülnek végre a taxiba és várnám, hogy megszólal seymour és akkor mondja, hogyan fog továbbmenni az egész, de nem mert jön a buzi cia... fúdemérgesvoltam ugyanolyan idegbeteg mint seymour volt.. mindenki bámul maga elé, sztoikusan nyugtázza, hogy ez van, elment, szopó, beül, megy, cigi rágyújt, vége. nekem ez így volt pöpec és kerekargonál éreztem még ilyen csöndes, nyugodt, lassú, karakterdráma filmben hasonló feszengést, de itt sokkal intenzívebb volt számomra ez az érzés.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #49838 üzenetére
Pont neked kéne tudni, hogy a valóságban ez rohadtul nem így megy. Oké, vannak ellentétek az emberek, csoportok, ügynökségek között, de a nyugati világban ezt nem úgy oldjuk meg, hogy elcsapjuk a másikat kocsistul, még a hírszerzőknél sem. Az a jelenet gyakorlatilag egy ugyanolyan sablon, mint bármelyik másik amcsi filmben: ha nem megy ésszel, megy erővel és elvesszük, ami kell. Ez eléggé idegen volt a film egészétől.
Nekem nem kell jegyzetfüzet.
Oké, ha szerintetek egy lassú folyású, igazi kémfilmbe beleillik egy ilyen James Bond-szerű túlkapás, akkor okés, meghajlok a tömeg akarata előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Bad Pritt #49842 üzenetére
hátőőőő, ez azért nem pontosan így van (legalábbis nem mindig), tudnék erről mesélni, de ezt inkább nem teszem. privátban sem, sorry szóval nekem kerek így és tudok ilyenre konkrét példákat is, de megértem, hogy neked ez túlkapás, nincsen itt gond.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #49842 üzenetére
Ez egy KÉM....waitforit....FILM volt. Nem egy dokumentumfilm...
Amúgy meg nem vagyok benne biztos, hogy nem tesznek keresztbe egymásnak a különböző hivatalok..... de ez is totál lényegtelen, mert ez egy film volt!
De ha hagynám, hogy a "szakma" miatt pörögjek a" logikai buktatókon", akkor kb Homeland fanként meg is buknék és még millió meg egy filmnél leírhatnám ide, mi nem így menne a valóságban.Ne legyél Huma, hogy "logikai buktató" és egyéb bullshitek, lejátszottuk már vele párszor ezt, nem kell még párszor ez
Hint: amúgy az én ingerküszöbömet is elérte ez a túlkapás btw., de inkább hagytam elmenni a fülem/szemem mellett, mint megannyi hülyeséget
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #49844 üzenetére
Te... ilyenekről nem készül dokumentumfilm.
Sehol nem volt logikai buktató, szimplán csak itt is megjelenítettek egy sztereotip képet az amerikaiakról, meg az ő hozzáállásukról másokhoz úgy, hogy a film egésze igyekezett ezzel szakítani tulajdonképp. Elvihették volna az irodából a két formát, a járdáról, mielőtt beszállnak a taxiba, de nem, az amerikaiaknak bazi nagy terepjárókkal kell lezúzni szerencsétlen Günthert, amit tetéz még a kémnő önelégült távozása a színhelyről. Ez az, ami zavart, egy alapvetően vallási és polkorrekt filmbe ez így nem illett bele. Jó volt a jelenet, megvolt a feszültség, a sajnálat, harag, de ettől függetlenül nem tetszett összességében. Deal with it.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
A Million Ways to Die in the West
Nem volt rossz. Django és a Doki cameo ötletes volt. Ted jobban bejött anno, de itt is megvoltak a szokásos poénok. A színészek jól hozták a karakterüket. Theron kisasszony pedig gyönyörű még mindig.
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mayday00
őstag
válasz gyuromoj #49847 üzenetére
Ebből van EXTENDED, meg THEATRiCAL verzió is. Nálunk csak a THEATRiCAL fog megjelenni.
Tudom a THEATRiCAL verzió már kölcsönözhető, de az csak azért van, mert a ,,szomszédunkban" előbb kijött a retail dvd amin van magyar hang is.
EXTENDED 20 perccel hosszabb, kíváncsi vagyok, hogy mik lehetnem a bővített jelenetek.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Pali1119
tag
Hogyan rohanj a veszTEDbe / A Million Ways to Die in the West
Baromi gyenge lett, hosszú is és természetesen még mindig a fosós, fingós poénok jelentik a fő humorforrásokat. Hurrá...
Theron még mindig szép, a két cameo meg jópofa volt /különösen a második/.Förtelmes főnökök / Horrible Bosses
Ez is totál gyenge. Most komolyan, annak kéne itt viccesnek lennie, hogy az egyik szereplő a seggébe dugja fel a főnöke fogkeféjét? Meg a kokainos rész is...Hatalmas csalódás.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest