Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Zom 100: Bakancslista zombiapokalipszis idejére (2023)
    Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto

    Ígéret: Zombieland (2009) szerű komédia zombifilm japán módra.

    Megvalósítás: Netflix film, kapunk szinkront, szokásos ázsiai filmekre jellemző rakat szart, a fordítót, a szinkronrendezőt és a stúdiót is ütni kéne mostmár, hogy tizenéve ugyanazt az 5 embert tudják becastingolni szinkronra és ők ugyanazt a full cringe alakítást rakják bele amitől az egész még rosszabb lesz mint alapból. 1 óra után így át is álltam japánra, az vállalható.
    Alapból a mangából, animéből készülő japán élőszereplős filmek a legritkább esetben szoktak működni, itt is csak kb 20 percig tart ki a lendület, utána átcsapunk a már szokásosan előjövő kellemetlen nézni az egészet vonalra.
    Azért fura ez mert sima drámában, slice-of-life sorozatban/filmben nagyon jókat tudnak csinálni a japánok is. Ott nincs túljátszva és teljesen hihető, életszagú az egész, nem úgy mint pl a hasonló amerikai agyondrámázott, rétestésztává nyújtott, sorozatnak csúfolt pénzszivattyúknál.

    Na de nem ömlengek tovább, a fenti filmet senki se nézze meg, ajánlok helyette inkább egy dél-koreait ami talán ismeretlenebb és még mostanában készült: #Túlélők /#Alive (2020). Szokásos menekülős zombis filmecske, egynek teljesen jó szórakozás.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák