Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Tolvajok hadserege / Army of Thieves (2021)

    Én a zombifilmből már szinte semmire nem emlékszem, ez bizonyítja milyen jól sikerült :DDD ez meg annak az egyik eredettörténete lenne. Hát ezt is hamar elfelejtem majd.
    Olyan 40 percig amúgy tök rendben van, érdekes is. Aztán olyan lejtmenet jön hogy az már szakadék. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy a Netflixben nincs olyan ember aki tud gondolkodni??? Hogy próbáljunk meg egyszer valami újat alkotni? Nem, jöjjön a klisétenger a jórosszfiú vonallal, aztán koronázzuk meg egy akkora logikai rettenettel amilyet nagyon rég láttam. A széfet úgy kell feltörni hogy egy katonai kamionban szaggatnak le a havas hegyről természetesen összevissza kacskaringózva az úton, miközben a fülét rá kell tapasztani a széfre hogy hallja a kattogást, és még mellé telefonról bömböl a komolyzene. ÉS MINDEZT AZÉRT KELL ILYEN SIETVE CSINÁLNI MERT 1,5 ÓRA ELŐNYBEN VANNAK A RENDŐRÖK ELŐTT. Most komolyan? :(

    Free Guy (2021)

    Erről már többen írtatok így nem eresztem bő lére. Nekem a film közben az jutott eszembe hogy ez a gyerekeknek szóló Mátrix.
    Aztán persze ott a Ready Player One is időben közelebbről. Nagy csodák ebben sincsenek, végig kiszámítható a történet, ettől függetlenül egész jól szórakoztam.
    Talán annyit tennék még hozzá hogy nekem mindenből kevés volt. Se nem csinálták igazán viccesre pedig a játékos közönség adva lenne, se az NPC "lelkivilágot" nem bontották ki, se a való életbeli hatását. Mindent visszafogtak egy egységnyi szintre így olyan semmilyen lett.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák