Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Meandre / Meander (2020)

    Erről meg még senki nem írt itt?
    Kocka szerűnek titulált szabadulós film, ami amúgy nem az. Mármint nem Kocka, ennyi erővel minden lehetne Kocka, a Fűrész is :DDD
    Eléggé megosztó értékelése van, bár szerintem aki lehúzza annak nem nagyon jött át mit akart mutatni a film. Mert ez inkább egy metafora az életre vagy a lélekre, vagy akár vallási szimbolikát is simán bele lehet látni. A nem tetszők meg gondolom egy agyatlan trancsír menekülős valamit vártak. Bár olyat is olvastam hogy "félig angol félig francia a beszéd milyen hülyeség ez" :( :C ilyenkor mindig eszembe jut ez:

    Félre a viccet. Igen tényleg lassú folyású - most egy csaj kúszik az alagutakban ez hogy lehetne gyors? :D - elvontabb darab. Nincs jumpscare, horror rész se sok, de a hangulat adott.
    Nekem tetszett, de nem tudnám ajánlani mindenkinek.
    Szimbolika is jó volt, bár ahogy olvasom ez se jött át külföldön mindenkinek: a sorozatgyilkos fickóból lesz a "szörny" aki kergeti a nőt, mivel neki már a lelke eddig is szörny volt most már a teste is az, megbolondul és soha nem találja meg a kivezető utat. A nő meg a folyamatos önpusztítás után - ugye az elején is öngyilkos akart lenni - elfogadja a történteket, megbékél, újra élni akar és újjászületik vagy meghal és kezd egy halál utáni életet. Értelmezés kérdése.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák