Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    Tegnapi termés:

    10 Years (2011): könnyed kikapcsolódásra vágytam és meg is kaptam. Hála a jó égnek, hogy nem mentek át Másnaposok szintű agyatlan baromkodásba, nem komplett idiótákról szól a film. Sőt, nagyon is életszagú, sokszor vigyorogtam, beugrottak saját emlékek a 10 éves találkozóról. Semmi világmegváltó nem történik benne, katarzist se kaptam tőle (már nem emlékszem hol hallottam így megfogalmazva), de jó móka volt, pár év múlva meg fogom nézni újra. :)

    7/10

    Bronson (2008): na ez egy érdekes film, nem hétköznapi, az egyszer biztos. Arról szó sincs, hogy kiemelkedőnek tartanám, talán úgy lehetne a legjobban megfogalmazni, hogy egy nem hétköznapi történet nem szokványos bemutatása. Viszont.

    Tom Hardy, te jó ég! Eddig is bírtam a srácot, de itt most megmutatta, hogy van még bőven a tarsolyában (egyébként is az őrült szerepek mindig jó lehetőséget nyújtanak a képességek megmutatására, hát ő kihasználta rendesen). Azért arra kíváncsi leszek, hogy ha majd kicsit összemegy, megtalálják-e a kevésbé erőszakos, de komoly karakterekkel is...

    7/10

    Punch-Drunk Love (2002): továbbra sem értem, hogy ha Sandler ilyeneket is tud, akkor... na jó értem én, csak kár, hogy nem ilyeneket csinál évről-évre. Persze ebben is egy kissé ütődöttet játszik, viszont szó sincs fingós-böfögős poénokról, szerencsére. Azt azért sajnáltam, hogy Philip Seymour Hoffman ilyen kis szerepet kapott, nagy kedvencem és most is kifogástalanul hozta azt a keveset amit rábíztak. A történet és a hangulat eléggé elvont, de én nagyon jókat mulattam, örülök, hogy rávettem magam.

    6/10

    Life in a Day (2011): ez egy dokumentum film, egy felhívásra több tízezer ember készített rövidebb-hosszabb felvételeket életük egy napjáról (2010.07.24-ről), ebből lett pár ezer órányi anyag, amiből összevágtak egy másfél órás filmet. Tulajdonképpen Barakára hajazó alkotásról van szó. Néhol rettentően unalmas, nehezen álltam meg, hogy ne tekerjek bele, néhol bosszantóan buta, de azért vannak benne érdekes, izgalmas és gyönyörű részek is bőséggel. Egy megnézést mindenképpen megérdemelt, de sajnos nem vágtam hanyatt magam tőle.

    5/10

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák