- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz brownus #24014 üzenetére
A Salt-ot annyiban aláírom, hogy inkább Jason Bourne/John McClane legyen egyedül a fél világ ellen, és a film után meg is mutatkozott annyiban, miszerint is a sztorival elégedett voltam, de a körítés lehetett volna jobb is - fura érzés volt, többnyire fordítva van.
Karate kölyökkel tartom magam, sok sikert hozzá. Engem is meglepett, ha trailer tetszett, akkor szerintem nem fogsz csalódni. De majd kiderül
Nem is kell mindenben egyetérteni - én azért végre örülnék egy ütős mozinak Alien és/vagy Predator témában. Ha kell modellezzék bele Schwarzi arcát ebbe is, vagy tudomisén
És maximálisan elégedett vagyok a döntésemmel(a héten megnéztem egy Galaxy S-t is, nagyobb mint egy féltégla, élőben ijesztő)
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest