-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Nekem mid VDS van. Nekem Ő vált be legjobban. Volt mid Petr C./Neuer/Ter Stegen/Allison/if Ederson.
-
taylorp
senior tag
Nyitható az összes toty, le lehet szállni a lélegeztetőgépekről!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Bohus84
tag
Sok sikert mindenkinek aki betárazott csomagokkal. Várjuk a kék screenshotokat
-
gjoe
addikt
4 csomag után most abbahagyom a nyitást. Kritikán aluli.
A legjobb 79-es player volt. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem is összegyűlt 57 csomag. Hátha. Jó lenne, ha végre beadna valamit.
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Én is neki állok akkor. Valószínűleg vasárnap estére érek a végére sok részletben fogom nyitni. Megírom mi lesz a végeredmény.
259 pakk -
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #9764 üzenetére
Te szegény
[link] -
Bence910905
tag
Valaki megkapta mar a RED PICKEKET? (PS 4)
-
Bohus84
tag
válasz Bence910905 #9767 üzenetére
Twitter mer órák óta tele van red neymarokkal én még nem amúgy.
-
LendvaiFeri1
addikt
Meddig lehet nyitni őket?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
thebigK
addikt
válasz Bence910905 #9767 üzenetére
En PC-n még nem.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
|AP|
veterán
12. játékos be lett már jelentve? Én is Messire várok
-
v-man
őstag
válasz LendvaiFeri1 #9770 üzenetére
Kedd este.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Nandinagy
addikt
Nem vártam sokat a packoktól(kb. 20-25 volt). Mondjuk a Sterling,Pique,IF Canales túlteljesítette de, hogy az upgradekből kiraktam 30-t és 0 db WO jött az kicsit elszomorít Az az egy szerencsém, hogy előre számoltam ezzel szóval csak untradeket dobáltam bele a tradeket meg eladom holnap.
-
Kristof_94
nagyúr
A normál csomagokból 1-2 kisebb walkout, de amúgy szokás szerint semmi. A duplákból egy ikon csomag, mid Puyol...
Most grinding megy a PL sbc-ben. Van még 20 premier. Sok a dupla, folyamatosan forgatni kell a lapokat. -
kisengi1
tag
30pack köztük 6 ultimate (3 walkout: navas, fabinho, aguero. Kettőben nem volt board). Csináltam a sok untrade lapból pár pl upgrade packot fernandinho, schmeichel jött háromszor. Amúgy rakás szar az egész....
Somos Reyes de Europa
-
sz_abika
addikt
87 pakk, 75% csak olyan ami full rare lapok.
2x Kante, Auba, Bruno F, Insigne, Mertens, Varane dupe ami emlékezetes.
TOTY counter nulla.
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
Még egy ikon csomag, 87-es Giggs. Sírok.
-
dkaro
őstag
Előttem 80 pakkot, toty nincs de nem adta rosszul. Vagy 10 wo sok board. Az ultimate és a 100k pakk viszont szart se adott, a sima mega packok kedveztek eddig.
-
Szjoci27
tag
Nekem 35 csomag volt elrakva, kinyitottam mindet. Nem adott rosszul, jött pár WO, bár ha jól emlékszem, mind kapus (if Pope kétszer untrade-ként).
A végére hagytam a 85+ és a 83+ csomagot. A 85+ból ez jött:
[kép]
Úgy látszik, hogy vissza kell térni a bundesliga csapathoz -
Madn!ght
addikt
Ha már a kapusokat kritizáltam, a Marquee megszant egy Toty-val. Igaz a legolcsóbbal, de legalább eladható.
Adjam el most, vagy lesz ez még kicsit drágább is?
Daviest mantráztam, előtte kiraktam Boatenget és visszapakoltam a fél Bayernt a csapatomba. Kíváncsi vagyok mennyivel mozdul jobban árnyékra, mint VDS.[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Nah akkor már 3 toty itt a fórumban? Grat srácok irigy vagyok
-
Kristof_94
nagyúr
Kijött még 1 ikon csomag, 88-as Pires, ennél alig van lejjebb. Gyakorlatilag nagy fodderem nem maradt, a többi lap is fogyóban, mára ennyi.
Röhej, de a 3 lapos PL upgrade sokkal jobban adott walkoutot vagy boardot, mint a "prémium". A zsetonhoz még nem igazán nyúltam, nem tudom érdemes-e egyáltalán... Elszórhatnám az egészet upgrade sbc-re, lehet akkor sem adna toty lapot. -
gjoe
addikt
Gratulálok a szerencseseknek.
Ide 2db 86os pár 83as és ennyi, meg egy 75os If.
Kiszedtem dybalat. Pár meccset játszottam vele, hát érdemes kivenni. CR nem is kell visszavennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...