-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
Közben rájöttem, hogy azért nem kaptam játékost a tviccs közvetítésért PS-en, mert a PC-s acc volt megadva az oldalon.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #9606 üzenetére
Vagy az egyszem kapust külön 2 napra.
-
toxicjew
addikt
Sajnos nekem is van egy rossz érzésem. A 12. játékosra a szavazást elvileg ma indíthatják (egyik Fifa leak oldal írta Twitteren, szóval nem 100%), mire lezárul simán lehet péntek. Csütörtökön meg max bejelentik, hogy akkor másnap full squad. Igaz ez még a jobbik eset, a rosszabbik ha vmi úton módon beszopatnak és nem lesz egyáltalán. De akkor már indulok is Kanadába De nem hiszem egyébként, hogy ez megtörténhet, ők sem hülyék, hogy ne kelljen pár millió plusz dollár
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #9596 üzenetére
Nekem a 2 lába meg a magassága miatt kell Felix meg CR berugják jobbal-ballal de Rashford vagy régebben Mbappe pl. nagyon sokszor erőtlenül lövik. Kell az a Ribery Megvárom a toty végét hátha kidobnak valami fullos középsővédőt sbc-be és akkor inkább azt rakom ki.
Közben eladtam CR-t 1.195.000-be.(1.060.000-ba vettem). szóval ha lejön a 60k adó akkor is haszon van rajta hype után meg visszaveszem mert iszonyat jó.
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
Ramos 96, VVD 96, Neuer 96, TAA 94, Davies 93.
A fifa versenyesek kapnak egy accot a meccsek idejére és ott megvan minden lap.
Ezek is érdekes ratingek.[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #9615 üzenetére
Igen
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
dkaro
őstag
Megjavították a silver weekly objectivet. Játszottam egy sima classicot online és elfogadta
-
Nandinagy
addikt
Benn van a szavazás: Messi-Thiago-Son Köszönjük EA Nyilván majd nem Messi fog nyerni.. jólvan
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #9625 üzenetére
Ennyi erővel Thiago is megérdemelné mert mindent megnyert és a Bayern egyik legjobbja volt. Más kérdés, hogy senki nem fog rászavazni Messi ellenében. Itt csak azért kellett volna egy Neymar, hogy legalább szoros legyen...
Neymart amúgy IF-nek írják bár nem tudom mire
-
Bence910905
tag
Valaki megkapta mar az 5. tokent a mostani hetvegere? (twitch)
Vagy majd kuldik ha vege a totynak ezek a bu.. -
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #9630 üzenetére
Miért? Statisztikailag olyan rossz volt Mbappe? Mellé a PSG bl döntős volt+francia bajnok. Messi mit nyert a barcával?
Szerintem rohadt igazságtalan lett volna ha 0 db PSG játékos kerül be.
Mbappe a 19/20as szezonban 37 meccs 30 gól 18 gólpassz.
20/21-ben meg 23 meccs 16 gól 9 gólpassz.
Ezek olyan szörnyű statok, hogy mindenképp Messinek kellett volna bekerülni? -
Kristof_94
nagyúr
Nem arról van szó, egyszerűen csak Neymar inkább lehetett volna kezdő, mint ő. Azt nem vitatom, hogy jó!
-
Zimmi91
addikt
-
toxicjew
addikt
- Reduced consistency of the ball trajectory after successfully performing a Skill Move which involves launching the ball into the air.
- Reduced Flick Up ball trajectory consistency in cases where the Flick Up is performed directly following a Skill Move.
- Reduced consistency of Flick Ups performed while running with the ball.This effect is most impactful when the ball carrier is running at a high speed.
- Reduced the effectiveness of Volleyed Chip Shots when taken from 35 feet/10.67 meters and beyond.
- Considerably reduced the probability of the referee calling for the end of the match during a potential goalscoring opportunity.
- When defending against the Bridge Skill Move while Jockeying, the defending player could temporarily slow down unintentionally.
- When a defending player performed a tackle that was unsuccessful at winning the ball, the tackler’s foot could partially pass through a portion of the ball. This change does not impact the success or failure of tackles, and the tackling player is now more likely to make some contact with the ball in these situations.Bakker most látom az új sb glitchnek is annyi megint
- Following a specific type of goalkeeper pass during an offline match, the defending team’s CPU AI would not attempt to pressure the attacking side in order to recover the ball.
De amúgy jó változtatások.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz LendvaiFeri1 #9638 üzenetére
?
-
Gaborz1
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #9638 üzenetére
De ez mi???
Értem én, hogy nem egyelőek a pakkok tartalma, de ez azért már több, mint vérlázító.
Vajon ezeket hány és milyen pakkbol sikerült kiszednie a mázlistának?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #9640 üzenetére
Nézőpont kérdése, ha jockeyzol akkor függetlenül az ellenfél manővereitől nem kéne lelassulnia nem? Ez lehet vmi bug volt, és ezért volt sokszor ennyire effektív a bridge. De ha nem is kontrollálod a védőt aki elszenvedi a bridget vagy nem jockeyzol, akkor változatlannak kéne maradnia az erősségének, én úgy értelmezem.
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #9645 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy ertelmetlenul van megirva a jatek ezen resze. A megkerulos cselnel te emeletben lenduletbol jossz szoval ha csak nem lep a labda utjaba akkor elkene menj. Na most ez sokszor ugy mukodik, hogy a vedo megfordul belep a csatar ele es feltartja/felrugja. Szabalytalansag nelkul.sokszor meg a becsuszast sem veszi szabalytalannak ugy, hogy csak labat er.
igy mar csak a jatek ezen resze is kapcsolattol fog fuggni. Egy nemet ugyis utoler 1 meter hatranybol. 5rol is utoler. En meg az eletben nem fogom
egyebkent tovabbra is azt mondom, hogy a bridget konnyebb levedekezni mint jol hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz toxicjew #9639 üzenetére
Azokról is írhatna az EA amiket csak úgy variál.
Minden héten más csapatbeállítás kell, mert az előző heti taktika nem működik.
Nálam tegnap óta a támadók csak állnak egyhelyben labdára várva.
Most mindenkit nekem kell noszogatni LB-vel hogy menj már.
A legjobb mikor még fel is tartja a középpályást ahelyett hogy indulna. Már többször a saját támadóm szerelt le.
Amúgy nem csak a cseleket butítják. Én eleve passzjátékot játszom, de a múlt hét óta botrányos, az indítások meg kész katasztrófa.
A csatáraim általában engem vernek át. Pl jobbra kéri,arra indul, mire indítom már irányt vált és bebújik a védő és közém. -
Kristof_94
nagyúr
Ha a szerverekre meg az online módra akkora energiát fordítanának, mint a squad battles glitchek kijavítására, akkor már rég nem itt tartanánk...
-
Woodslave
félisten
na Lukaku kap vajon 99-es penaltys moments lapot?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest