- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz kapeti07 #13901 üzenetére
Coutinho ezer x meccs alatt szerintem nem is jött szembe. Vagy, ha jött, nem alkotott maradandót. Ez nem lehet véletlen.
De majd meglátod.Mondjuk a szélső posztot nehéz jól értékelni, sokmindenkit súlytalannak gondol ott az ember.
Gyorsaság, minél magasabb phy érték és kétlábasság. Ha emellé cselezni is tud, az királyság.Ha van/lesz pénzed, mindenképpen mid nedved!
-
sz_abika
addikt
Kiraktam Vidalt, erre megjött a patch PS4re is. Első meccs, 26ms, home...lássuk..
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
használja vki if Reust? A sima gold lapja megvan gyereknek tetszik is, nem nagyon látom hogy nagy fejlődés lenne az if de hátha ingame kijön a különbség..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Toninho13
aktív tag
Nem vágom ezt a játékot. Előző Icon swapos küldetésekkel feljutottam a 7. Div-be. Utána a main csapatommal úgy zúgtam ki a 9. osztályba, mintha muszáj lett volna. Most új Icon Swap online, 3 megvan 1 félig, valamint visszajutottam a 7. osztályba. Ma 6-ból 6-ot nyertem, WL óta 18-ból 14-et. Abszolút nem tudom mire vélni.
-
v-man
őstag
Moment Yashint két meccsig bírtam, inkább bukok pár tízezret, csak vigyék 😄
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Woodslave
félisten
-
Toninho13
aktív tag
válasz Woodslave #13910 üzenetére
Igen, de a teljesen más gameplay miatt képtelenség érdemben fejlődni. Cselezni a mai napig kb semmit nem tudok, de WL-ben a Gold3 fixen mindig megvan. Divisionöknek meg az Icon swap miatt nincs semmi értelme. Ti hogyan tanultatok meg cselezni és 11-est rúgni? WL-ben kb 1 rankkal gyengébben végzek fixen, mert nem tudok 3-nál több 11-est rúgni. Illetve gyenge büntetőt végző játékosokkal ti hogy rúgtok mert pl Rousillonnal konkétan akkora a kör, hogy kb bárhova mehet a kapuba, vagy azon kívül...
-
Woodslave
félisten
válasz Toninho13 #13912 üzenetére
én nagyon ritkán rúgok. Wl-t a gyerek intézni mert én agyfaxt kapnék. így is mondjuk pedig csak nézem, csoda hogy nem utálja még a játékot
Amúgy 95+-os rúgóval én felrakom a kört a sarokba, onnan nem szedi ki akármilyen a kapus, vagy nagyon ritkán. Amúgy meg elnézel egy irányba aztán nagyon gyenge rúgóval középre. Az is ritka hogy nem vetődnek a kapussal.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nrico
tag
Division nekem totál szar tök mindegy milyen beállítás van. Még peccs után is. DIV9-ben vagyok. Icon swappolok, de ez akkor is szégyen és a csapat se totál kuka.
Max 7 ikonswappot tudnék kivenni. Szerintem eddig terjed a tudásom és idegrendszerem ebben a körben.PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
Bobbysolo
tag
válasz Toninho13 #13912 üzenetére
Hátha segít: How to Shoot the PERFECT PENALTY
-
kisengi1
tag
Xbox-on hogyan működik a squash battles-ben a glitch? Próbálom a fake shotot a fake crosst de ugyanúgy letámad a gép. Vagy csak a full bronz csapatok ellen működik?
Somos Reyes de Europa
-
nrico
tag
válasz Woodslave #13916 üzenetére
Szerintem a küldik miatt az sem segít, hogy elburul az agyam, amikor nem jól passzol, nem megy 1 méter távolságra a labdáért, a védők folyamatosan helyzetbe hozzák az ellen támadóit, a kapus a támadó elé öklöz stb stb ..
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
eM'82
addikt
válasz Bobbysolo #13915 üzenetére
Ezt majd megnézem. Én is köszi :).
Amúgy a legtöbb 11es gólt Cruyff-al tudtam lőni. Mikrómozgásokkal mozgattam a kart/kurzort szép lassan a jobb felső ficak felé.
A haja miatt alig látszott az arcanak iránya, meg a fejmozgás, így elég jó arányban értékesítettem vele a büntiket -
Kristof_94
nagyúr
-
gabigyerek
senior tag
válasz Kristof_94 #13920 üzenetére
Sztem az itteni közösség megtanult már akár 1 mp-es delayel is játszani
PS4
-
Nandinagy
addikt
Kezdem érteni, hogy mitől megy diavetítésben a fifa 2 napja a meccsek 90%-ban .
-
sz_abika
addikt
A honlap se töltődik be, akkor már be vagyunk lassítva?
-
Hazli17
aktív tag
Inkább írd le, hogy mi is ez, mert ezt az oldalt az életben nem tölti be
-
sz_abika
addikt
Átfutottam az SBC piacot és arra a következtetésre jutottam, hogy sell sell sell. A rewardok coin összege mind alacsonyabb mint a tényleges kirakásé, így tartogatni fölös a lapokat ha nem kell az akit kiraknál:
FRA, CHN, MLS, NOS, SAU és ezek a Sudamericanahoz kellő lapok is kuka.
-
MdewC
nagyúr
Milyen az új patch?
Ért valamit? Delay? Stb? Game play?
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Nandinagy
addikt
Meglett a 9 swap a prime icon pack pedig Desailly-t adta. Tökéletes a védelembe hálistennek szóval végre olyan lapot kaptam aminek hasznát veszem
-
arpo04
őstag
-
sz_abika
addikt
-
Gatho87
tag
8-at játszottam és abból az első sima 4 lose, ucl swappos meg hasonlók ellen...megint elkezdodott a piroslap dobalas. A vedelem opebb mint volt..tenyleg nincs az a kinlodas mikor futsz mellette vagy utana es belassulsz. Meg kell szokni. Viszont egy nagy hiba...pl Mertens szanaszet szivatott ezzel, hogy csak elszaladt mellettem, ugy h boateng csak kirakosgatta a labdat,mibel mar nem nyul utana es lassitja. Mivel most nem fogja mikor megy el mellette. Jo szar lett megint az egesz. Jah es a vicc mikor tartja ellene a ladbat es mondja a kommentator micsoda ero stb.. mertens vs fb boateng..igen hiheto..ami taktika volt 4231 ben es kezdett jo lenni, az most megint kuka. Megint alig tudtam helyzetet kialakitani, mindenki is szerel. Utana stilus valtas ,gyorspasszok jobbra balra hatra elore, rohamozni es ennyi..utana 4 win. Ennyi lett most a jatek
[ Szerkesztve ]
-
nrico
tag
Közben újabb szabályok a labdarúgásban? Squad Battlaes. Támadok az ellenfél térfelén, utánam rugás, labdához köze nincs, pofáraesek. Szabadrugás kifelé !
Asszem én Gáttúzót szedem ki
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
cettlee
őstag
hali!
seasons meccsen ki lehet lépni bünti nélkül az elején ha szar a kapcsolat? -
toxicjew
addikt
Azt gondolom ez egy jó pull a prime icon packból Lehetett volna sokkal sokkal rosszabb.
-
v-man
őstag
Ha valaki halmozott BL lapokat, most szépen kereshet, a rare lapok 5000 és fölötte mennek!
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
marcess
senior tag
Sziasztok, rég nem írtam viszont most tanács kellene fejlesztésre [link] , ez a csapat, "sajnos" Larsson jött a prime iconból, bár amennyire csalódott voltam annyira megtetszett a svéd. A nyilvánvalókon kívül VDS és nyilván Larsson untrade. 1 milla van a fejlesztésre, vagy ha eladható helyen változtatunk, akkor annak az ára (xbox)
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Remek.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13939 üzenetére
Köszi! Én is a fix dolgok híve vagyok, de ez a felhozatal nem hozott lázba annyira... Mellé meg kiveszem Maldinit azt kalap kabát. Esetleg kaka, bár wr Fernandessel nagyon meg vagyok elégedve.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #13943 üzenetére
1050 körüli skillről 887-re. Egy passzt nem lehet normálisan megcsinálni. Túl sok a hóm ofiszos...
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13944 üzenetére
Digi konkrétan haldoklik napok óta, nap közben 100ms... Azt írták dolgoznak a bővítésen.
-
Sickboy25
addikt
Tegnap jatszottam offline a brazil liga Fos csapattal legendaryn es egyszeruen keptelen vagyok veluk nyerni... 5/1 pedig sb-t szoktam jatszani. Mondom nem hiszem el ezert visszaallitottam a focsapatot es viszonylag siman nyertem 4-et rugva... ezekkel a hulladek teamekkel rohadtul nincs kedvem idegesiteni magam... alahogy a pakkot megprobalom kiszenvedni 40 nap alatt, de az biztos, hogy ez igy nem szorakoztato🤬
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Zimmi91
addikt
Hááááát, azért jobban örültem vna egy Albertonak, de Bellerin is elég jó és az is ingyen volt hálisten Okocha amúgy ha nem lenne ilyen gyenge meg stamina ilyen kaki akkor nem lenne rossz lap, 7 meccs 8 gól és 6 assziszt csak DR. Viszont nekem Rooney nagyon nem jó ST, őt is csak CAMba tudtam használni, szal lehet kéne vmi értelmes ST és Rooney megy vissza CAMba Mondjuk most az új swapig csak napi 1-2 meccset tolok így annyira nem mozgat kivel hagyom ki a helyzeteket
" Just remember Manchester is RED! "
-
toxicjew
addikt
Akkor ha jól sejtem ma este jön vmi content? Csak kinyitnám már azt a pár packot
-
gabigyerek
senior tag
Na végre úgy néz ki a Suzuki is bedobja a törölközőt és akkor lesz idő swapolni )
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest