- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #27056 üzenetére
Szerintem is prémium kategória! Lehet h 4231ben fel fogom hozni szélső CAM poziba, mert embertelenek a lövései és sebész pontosságú passzokat ad!
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Eddig ma 2 fun quit, mindkét csapat erősebb volt és jobban is játszott. Tele van retardaltakkal ez a community.
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #27045 üzenetére
Vasárnap reggel/délelőtt az ideális a WL meccsek letolására (legalábbis nálam).
Tegnapi káosz gyötrelem után teljesen felüdülés volt ma játszani..(sokadjára is a vasárnap a jó a győzelmek gyűjtésére) -
p0ty
aktív tag
nem tudom mi van a hétvégén de nem tudnak befejezni a játékosaim
és kb az ellenfélnél a kapusok fix 15+ védést mutatnak be nem tudom mi történt erre a hétvégére -
akooos
veterán
14 win volt a cél, meglett viszonylag simán, maradt bent 5 meccsem, amit gondoltam elajándékozok. 3nál én kezdtem ezért öngól után kiléptem és jöttek a köszi üzenetek, egyet hagytam gólt lőni mert ő kezdett, majd skippelte a goloromot és kiléptem. Ő is megköszönte. Az utolsó pedig egy rohadek volt, ő kezdett és hiába vittem ki a kapust a kapu elől és álltam félre a védőkkel, befejelte és elment dabelni. Végignézte az összes visszajátszást, úgyhogy neki nem jár győzelem. 3-1-nél ragequittelt, megírtam neki, hogy legközelebb ne dabeljen ha engedi valaki gólt lőni. Válasz nélkül letiltott
-
-
-
Digestive
veterán
válasz akooos #27066 üzenetére
Én is mindig elnyomom még a visszajátszást is. Kivéve az ilyen nyomiknál, nekik főleg Patoval szoktam nyomni azt amikor a füléhez emeli a kezét és kihajol a szurkolók felé! Aztán ugyanezt megnézheti még 1x a középkezdéskor is, mert Pato lapján is ez a suttyó kép van.
[ Szerkesztve ]
-
#Wiall#
tag
Középpályára vennék egy irányítóbb felfogású játékost szerintetek modric képes lenne ezt a szerepkört megoldani ?
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #27067 üzenetére
LOL, már te is ezt a "mai fiatalok" szöveget nyomod?
10 éve, a te tinikorodban ugyanezt mondták az idősebbek, hogy ettől a generációtól semmit nem lehet már várni, csak akkor nem Lil Pump-ra fogták a dolgot, hanem az akkori trash zenészekre és celebekre. Volt belőlük már akkor is bőven.
Semmi köze a korhoz annak, hogy mennyire gerinctelen valaki.
-
#Wiall#
tag
válasz Kristof_94 #27071 üzenetére
Fabinho és rakitic elé menne a középpályára in game 4-2-3-1 be középső CAM ba
-
#Wiall#
tag
Nemtudom hirtelen hogy kell képet beilleszteni
-
#Wiall#
tag
válasz Kristof_94 #27074 üzenetére
https://www.futbin.com/19/squad/6121491
Ez már a jó link bocsánat a bénázásért[ Szerkesztve ]
-
#Wiall#
tag
válasz Kristof_94 #27079 üzenetére
120 k kb
Rakitic csak azért van bent mert kell a cham ariasnak meg amugy is nagy kedvenc -
törölt tag
válasz Kristof_94 #27071 üzenetére
Inkább egyre kevésbé igaz. Amióta világ a világ, mindig életképtelennek, meg morálisan lezüllöttnek látják a következő generációt. Aztán ha belengondolunk, hogy mik voltak a normák 20, 50, 100, 200 éve, kiderül, hogy mégsem lejtmenetben vagyunk szellemileg.
-
Santana01
aktív tag
El fogytak a fitness lapjaim így el kellett adjam az Unasignedeket és így kinyitottam a csomagokat.
Ilyen jó Player Pickem még nem volt: Sterling és Brandt
A csomagok egy Keylort adtak csak pedig volt egy pár jobb -
Tajték
senior tag
Úgy kellett nekem ez a Flashback De Rossi mint egy falat kenyér! Megcsináltam a pakkok visszahoztak 50k-t így kijött 150k-ból mert mindenkit vennem kellett hozzá. Megérte, nagyon jó lap!
UCL Allan-t váltotta, nála jobb és végre lehet lőni is vele és visszafejel illetve kifejel mindent ellenben Allan-al.
Mot így tolom, ezzel a csapattal és felállással. Semmi extra beállítás csak annyi hogy dinamukusra be van állítva egy védekező, egy balancos és egy támadó taktika a felállás mindig marad. Ez így elég jól működik most. Sokáig kínlódtam mert sehogy sem ment a játék.
[ Szerkesztve ]
-
gg07
tag
Sziasztok! Akit érdekelne Origin account FIFA 19 -el az írjon rám!
9000 Ft -ért adom. Mellette még pár játék, FIFA 15-től kezdve összes fifa a 19-ig.
Star Wars Battlefornt I és a II.
Minden e-mail címet adok mellé.
Amit utána megtudsz változtani..meg minden biztonsági kérdést meg minden ami kell.
Van ultimate team-be egy 84-es ratingű csapat + 60 ezer zseton.[ Szerkesztve ]
-
Expendable
aktív tag
válasz Tajték #27084 üzenetére
Nem úgy volt, hogy eladtad CR-t? Én most filózok, hogy eladom. A padon ül egy 88-as Werner, prime Crespo, prime Butragueno (bár ő camben is jó), Flashback Ibra, Falcao. Csak meg tudnám velük is oldani, azt a gold2-őt, ami össze szokott jönni. Ha meg nem, akkor max visszaveszem.
A csapat: [link]
Még van egy SBC Doucouré akit elfelejtettem betenni.[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz Expendable #27086 üzenetére
De igen eladtam! Csináltam utána egy rakás csapatot, kipróbáltam egy raklap játékost és megerősítettem magam hogy CR a legjobb csatár a játékban full komplex nincs olyan amit nem tud. (Azért még SIF Mbappé aki ilyen szintet tud hozni) Plusz szeretem az olasz bajnokságot és így alakult ki a csapat.....
-
Kristof_94
nagyúr
Na ma vajon lesz valami?
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #27089 üzenetére
Egy st. Patrik napi SBC-re számitok.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz ThuG4LifE #27043 üzenetére
Haver atjott, felvaltva jatszottunk, lett 12/8, igy 25/13 lett. Azota 4 zako, golt se tudunk kb loni, maradt 1 a gold 3hoz. Egyszeruen nem megy a jatek, ahogy elerek a 13hoz.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Tajték
senior tag
válasz Mrdevil #27095 üzenetére
Nem tudom, nem is érdekel egyáltalán...
Megérte , rengeteg játékost kipróbáltam. Nekem ez többet ér annál mint az hogy üljek a coinokon és mindig ugyan azzal a csapattal játsszak. Komolytalan az egész játék , főleg a gameplay, ahhoz hogy komolyan lehessen venni. A végén úgy is minden a semmibe vész.... -
3ndRush
csendes tag
Itt mibe fektetnétek inkább? Adjam el a B csapatom és jöhet flashback Rossi vagy várjak es MOTM Di Maria?
Alapvetően Matuidi és Lasagna is jól működik, a játékom kontra indításra épül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest