- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
válasz etaclan1984 #27951 üzenetére
Senki sem mondta h nem varunk
Nem adom el,minek ?
Ha eladom 800azonnaliban akkor is penzemnel vagyokMostmar regota all a penz valoban de mar kivarom
Egyszer mar elment 300 jott belole 100 nyero aztan visszavettem mituan 30nagy csomag nem adott[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #27952 üzenetére
Nagyjából én is ki tudnék jönni nullára, az elején még volt amit 950-1000-ért vettem, de utána már törekedtem, hogy mindig 850 alatt legyen. De még ha bukok is 400 lapnál fejenként 100-as bukó sem sok. Csak bosszantó.
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #27951 üzenetére
Pláne, ha az eladhatatlan SBC álltalában
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
KaksziLajos
senior tag
Amúgy ha ezek az upgrade SBC-k és a középső ikon sbc-k nagyjából egy időben jönnek ki, akkor hiába dobnak be promot is mellé, brutál árakon mennek majd a magasabb lapok.
Kb.75 középső ikon van kb. Közülük van azért néhány ütős is.
Gullit, Ronaldo, Ronaldinho, Matheus,Ballack, Vieira, Pele, Eusébio, Maldini.
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
A 83as biznisz se biztos,hogy bukó. Febr 17. 2k környékén mentek viszont rá két napra hírtelen 4k(Felipe).
Mi lehetett akkor? -
LedyGyuszi
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #27962 üzenetére
Ha így megy, lesz vagy 150-170 pakkom addigra
Jól sejtem, hogy KDB idén nem fog TOTS lapot kapni?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #27967 üzenetére
Valószínűleg ez lesz, ha már 2 hete szívunk most sem lesz másként... Kár, mert tavaly jó volt a szülinapkor az összes totw-os sbc, most sem jönne rosszul akár az ikon vagy más sbc-hez. Ha nem jön, akkor jó eséllyel kihúzom a TOTS-ig, amúgy sem igazán dob fel a játék egy ideje.
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #27970 üzenetére
En is igy vagyok vele ....venni ugysem akarok mar senkit a befolyt penzt meg elnyitom tots alatt
Meg a packokat -
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #27970 üzenetére
Pedig ikon sbc alatt vannak jó árak eladás szempontjából, innentől már nem hiszem hogy sokszor fent lesznek ennyire az árak mint most. Ha a packokból nyitsz valami 86+os jobb áron adod el most mint egy TOTS ideje alatt. És 2 hét alatt 300 lapból csinálni 100ezret szerintem nem az évezred biznisze. Főleg úgy hogy közben lemaradsz már kitudja hanyadik promóról ahol szintén nyithatnál értékeset.
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz etaclan1984 #27973 üzenetére
Persze mint en legutobb ezeknel a narancs lapoknal .....semmi nem jott 4rare megabol 4jumbo playerbol stb stb packbol
De lelehet maradni jah nem
2het alatt ha jott volna vagy jonne az sbc az a 100 az legalabb 500nyero alsohangon ....mirol beszelunkA lenyeg az a legkevesebb ha nem nyitunk semmit a promok alatt
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #27971 üzenetére
Hát, én szeretnék fejleszteni, de lehet TOTS idején még olcsóbb lesz majd. Viszont így ugye az ikon is elmarad, de nem tragédia.
-
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #27974 üzenetére
Csak a 2 hét alatt már 2x el lehetett volna adni és visszavenni a lapokat, plusz pár másik dolgon keresni
Ugyanis megint 900ért vannak a 83asok, tehát bidel simán megint el lehet ezeket hozni közel qs áron.
Én nem szólok bele kit mibe fektet, félre ne értsd.
Mondjuk úgy különbözik az üzleti modellünk[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz etaclan1984 #27973 üzenetére
+1...
Én amúgy ezért nem tartogatom már a pakkjaimat. Ha nem nyitsz TOTS lapot (amire azért nagyobb az esély, mint arra hogy igen), akkor csak rosszabbul jársz vele. Na meg minden héten van promo, a mostaniban is van 3db millió feletti lap, meg jó pár 4-500 ezres.
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #27976 üzenetére
De nem lehetett eladni.
Én folyamatosan szórom ki őket, de 1300 alatt nem adom őket. Van amit vittek 1800-ért, van amit 1400-ért. Nem kenyérre kell. Így napi 10-20 megy el, de volt 500+Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #27975 üzenetére
Es akkor jatszol otthon a dog melegbe 2honapot jo csapattal
Egesz evben meg semmi .....
Felesleges addig varni ....[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #27980 üzenetére
Mondjuk igaz, főleg hogy nyáron még annyi időm sem lesz, mint most.
Nézzétek meg ezt a gól! Mivel alig volt már idő gondoltam miért ne és bejött. Szerintem védővel ekkora gólt még nem lőttem. Vicces, mert fél perccel előtte pont azon gondolkodtam, hogy csapatot cserélek, eladom Cancelot és Bonuccit, jön vissza 85-ös VVD, stb. Erre tessék, az öreg villan egyet.
-
A guru
addikt
Srácok én nem szeretnék tudálékos lenni, de szinte mindenki rosszul írja az “egyelőre” szót. Amilyen kontextusban ti szeretnétek használni, ott nem “egyenlőre”, mert azt mondjuk matek órán mondom: Egyenlőre hoztam az egyenlet két oldalát. Viszont ha időbeliséget szeretnétek kifejezni, akkor egyelőre.
-
A guru
addikt
Bocs srácok, 1-1 ilyennel nincs semmi probléma, én is hibázom csomószor, csak ezt már hónapok óta látom többetektől, gondoltam szólok, mert ha valami hivatalos dolognák írjátok rosszul az kínos is lehet akár...
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #27989 üzenetére
Biológia van, annak a nyelvtani része is megy, csak abban ritkán van mondat, vagy szótani elemzés
@Digestive
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- E-roller topik
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro White 12/512GB Bontatlan, független / Garancia 2027.11.hónap
- Samsung 23.6 S24E390HL hibàtlan.
- eros felgep elado jo aron - i7 9700 16 gb be quit + gaming alaplap + win 11 pro
- Leárazva Samsung S7 lcd hibás, független
- Apple MacbookPro M3 14" 8 CPU 10 GPU 16GB RAM, 512GB SSD, Magyar bill, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest