- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Ne szarozzatok már, nem kellenek ikonok, szarni kell a chemre , oszt jónapot.
Este egy kb 0 chemmel játszó Torressel próbáltak szivatni, de Nedved megmentett,
Neki és Best-nek hihetetlen a lövőereje, és ezáltal a labdasebesség. Egyszerüen nem ér oda a kapus,
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
4/3, az összes meccsen röhejes delay. Az utolsón olyantól kaptam ki 4-3-ra, akinek köze nem volt a meccshez. Egy normális szerelést nem tudtam megcsinálni, annyira késett a dolog.
-
Sickboy25
addikt
Mostanában valaki boxon 2 friendlyt lenyomna velem a SWAP playerért?
Más: OTW gold játékosom van kettő... SBC-n kívül lehet kellhet még valamire? Vagy ha nem tudom beépíteni eladhatom?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
K.J
senior tag
Balotelli OTW lapját érdemes megtartani?
-
kacsa7
őstag
válasz Kristof_94 #24503 üzenetére
Ez roppant örömteli, mert 3 napon keresztül olyan gigagyors volt a játék, hogy lekövetni alig lehetett. Hétvégére akkor visszakapjuk a jó öreg nyugdíjas gameplayt.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
PC-n 2 friendly meccs 7-ig valakivel? -
Toninho13
aktív tag
válasz Kristof_94 #24521 üzenetére
Aha! Toninho1989
-
Aguinaga
őstag
Csináltam két Any OTW sbc-t: Golovin, Denis Suarez.... az utóbbi tradeable... szerintem EA1G.
Mindegy, marquee matchup egyik csomagjából jött egy Sané, legalább nem mínuszos a mai nap (OTW scb-be Keita Baldé Diao ment).
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Sickboy25
addikt
david silva CAM-ba milyen?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
smallcurrant
tag
IF Lala másnál sem kapott boostot?
-
Z'Z"
őstag
Szia,
Nekem egyből sikerült összekapcsolni.@Kristof_94:
Sajnos nincs infóm erről a versenyről , csak Twitteren találtam, azért osztottam itt meg. -
akooos
veterán
Első meccsen 2-0-ról 4-2-re fordít az ellen, 4 azaz NÉGY Mandzukic fejéssel. Mást nem tudott csinálni, csak ezt gyakorolta be. 3 szöglet 1 beadás...jupii
-
KaksziLajos
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz KaksziLajos #24529 üzenetére
A hollandhoz ikon és 15 IF, ugyan már...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Kristof_94 #24531 üzenetére
Jah elég durva. Mondjuk a 3 🌟 WF és Skills miatt túl van talán arazva, de amúgy eléggé ütős statok...
Mondjuk ha ő ennyibe kerül, mennyi lesz egy-egy népszerűbb ikon...
Figot lesegetem, kapott azért szépen lövő statokban plusszot, de ha ennyi lesz nem fogom megcsinálni és belerakni a Prime-ot.
Ráadásul Barca mezben van az új lapján...[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz KaksziLajos #24532 üzenetére
Ezzel majdnem teljesen ellehetetlenítették a prime ikonok megszerzését...
Ha az ikont nem számolom, úgy is 2 millió Nisterooy. És akkor még csak nála tartunk. Oké...
[ Szerkesztve ]
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Kristof_94 #24533 üzenetére
El. Én ezért nem értettem, miért olyan fontos pl. Falcaot is megcsinálni. Milyen SBC-be rakjatok bele? Ezekbe a túlárazott új ikon SBC-kbe? Hát nem tudom. Mert sima Ikon SBC-k nem lesznek.
-
smallcurrant
tag
Lala IF kártyája nem kap rating refesht? Mi ez már...
-
kacsa7
őstag
válasz smallcurrant #24536 üzenetére
Pépé sem, úgy tűnik...
-
Tajték
senior tag
Elég volt...
Ma már megint egy teljesen más játékot indítottam el mint tegnap. Online és offline is köze sem volt a tegnapihoz.
Most már elég sürün jönnek ezek a "squad download..." dolgok, van hogy egy nap 2x is, elég fura ez nekem, mindegy lehet nem, de hagyjuk....
Már azt sem tudom hogy mi lehet a gond, taktika, felállás? Hiába próbálok valami újat az működik x ideig utána sehol-semmi.
Egyszerűen azt érzem, hogy egyik nap faszán tudok védekezni másik nap teljes homály és katasztrófa, pedig mindig ugyan úgy abban a rendszerben védekezek. Egyik nap azt érzem hogy az ellenfelek (online-offline) védelme futt terminátorban vannak másnap holt világtalanok.Ezért már kifogytam, elég volt a taktikákból, teljesen k. mindegy mit állítgatok úgy is az van a mit akar a "nap" , így már kedvem sincs újat kitalálni mert tudom hogy k. felesleges és nem ezen múlik.
Belefáradtam ebbe a hülyeségbe, nincs kedvem már csapatot építeni pedig eddig nekem ez volt a Fifák lényege és élvezete.
Listáztam mindenkit licitre, annyit adnak értük amennyit nem érdekel, lesz X coint, egyenlőre ott rohad majd lesz valami....
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz smallcurrant #24536 üzenetére
Valszeg minden kereskedési lehetőséget meg akar ölni az EA a piacon ami működik/ vagy már inkább csak működött.. (nagyon kiszámíthatóvá tették saját magukat)
-
Scale
őstag
Mik ezek a weekly feladatok? Tiszta szégyen. 🙄
-
gabesz82
őstag
válasz Tajték #24539 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam, hogy ez a rengeteg squad update és rejtélyes hospitality settings frissítés vajon mi... És az a fura, hogy tényleg szarabb a gameplay mint múlt hétvégén. Ami a poén hogy 6 meccset játszottam 2nél írt az ellenfél hogy ez a meccs wattafakk volt?! Olyanok nonszensz dolgok voltak... a 3 sec delayről nem is beszélve, jópárszor 3adjára!! vette be az adott gombnyomást, illetve az utolsó meccsen éreztem hogy itt szünet jön amikor egy sima spinből kihozott egy el tornadot és gól lett... Ez tényleg egy interaktív mozi néha csak. Csak remélni tudom, hogy a szokásos pénteki terheltség miatt van ez...
PSN: Morfologus82
-
kacsa7
őstag
válasz Tajték #24539 üzenetére
Ne izgulj, ez ilyen... Első meccset megnyertem, 5. percben 2:0. A következő kettőn mozdulni nem tudtam 100-200k közötti gold csapatok ellen, akkora késés volt. A legszomorúbb, hogy látszott világtalanok az ellenfeleim. Teljesen játszhatatlan, ki is kaptam mindkettőn.
Erre elmegyek DIV2-ben játszani egy rivals-t, hibátlan conn. Gyors, reagál. Élvezetes, kiélezett meccsen nyertem TOTY Varane, Marcelo stb. csapat ellen... Ha fel akarom magam idegesíteni, akkor kell a WL. -
Tajték
senior tag
gabesz82 és kacsa7:
Jó hogy online buziskodik mert a kapcsolat meg delay meg stb... ebe már beletörődtem, ilyen szar és kész, de az végleg betette a kaput hogy pl az egyik szeretett módom az SB is jelen pillanatban hányadék üzemmódban van. Az eddigi módszerekkel alig lehet leszerelni mert minden játékosom mellett elgurul a labda basznak beleérni a passzokba ezért tud vígan passzolgatni, az ő védői meg mint a tigrisek fülelnek le mindent, borítanak fel mindenkit, ha én ütközök az vagy szabad vagy visszapattan hozzá. Nem győzöm a taktikát machinálni, de teljesen felesleges....
Ez nem volt így! Időszakosan érzem a változtatgatást , egyideig ilyen egyideig olyan. Ez a változtatgatás kényük kedvük szerint elvette a kedvem az egész FUT feelingtől is...
Dugják fel a játékokat, nem folytatom mert baj lesz.....
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Kipikkeltem a 91-es Oblakot. Most 89-es Szcesny van a kapuban.
Érdemes elgondolkodnom a cserén? Mert egyszerüen megoldanám, mivel CB Skriniar és Rijkard alá beférne
A másik, hogy ezt a Falcao lapot érdemes kivenni? 20K-ban lenne. De nem tudom mibe tenném majd, mert ilyen ikon SBC árak mellett nem az én világom az
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
kiserik
senior tag
Brahiból indultam a mostani WL-ben a remek kis bundes csapatommal (Varane és Courtois vendégszereplésével ). 7-ből 2-t tudtam nyerni. Minden bajom volt. Semmi nem sikerült, minden nekem rosszul pattant. Ezért hagytam annó abba. Szir-szar 75-80-as speeddel úgy futottak meg (pl Varane-t), mint a szél. Jól felidegesítettem magam. Lecseréltem a fél csapatot PL-es arcokra. Legfőképp IF Lewa-t akartam kicserélni Aguerora. Azóta zsinórban 7 győzelem. Minden jól pattan. Oda, ahová kell. Ennyit erről.
A mostani tesco-s csapat, ha érdekel valakit: [link]
-
K.J
senior tag
Valaki lenne olyan kedves és belinkelné nekem a teljes OTW teamet? Mind a nyári, mind a téli átigazolásokat ha kérhetem.
Egyébként az állandó gold upgradeből bármilyen eddig kijött lap nyitható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest